Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (193)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata,

noi tot captusiti bine. M-am speriat un pic.. vineri spre sambata a avut G un acces de tuse .. cred c-a tusit o ora la fiecare minut.. eram gata-gata sa ma duc cu Romerganul peste el.. cand stop. Dimineata avea o voce ragusita... croncanea ca si cioroiul, dragul de el. Se pare ca avem una bucata viroza cu componente de laringita.. si tre sa fim atenti.

Intre timp ne-am intors de la motul Catincai, care s-a facut o bucalata si o dragalasa. Radeam de cumnata.. pe cat de cuminte a fost Iulia.. pe atat de nabadaioasa va fi dumneaei.

Ah, si-am si o .

Recunoasteti personajele? Indicatie ajutatoare: is 4.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Neata,

noi tot captusiti bine. M-am speriat un pic.. vineri spre sambata a avut G un acces de tuse .. cred c-a tusit o ora la fiecare minut.. eram gata-gata sa ma duc cu Romerganul peste el.. cand stop. Dimineata avea o voce ragusita... croncanea ca si cioroiul, dragul de el. Se pare ca avem una bucata viroza cu componente de laringita.. si tre sa fim atenti.

Intre timp ne-am intors de la motul Catincai, care s-a facut o bucalata si o dragalasa. Radeam de cumnata.. pe cat de cuminte a fost Iulia.. pe atat de nabadaioasa va fi dumneaei.

Ah, si-am si o .

Recunoasteti personajele? Indicatie ajutatoare: is 4.

de M (6) si G (1)

pare rau tare pt voi.. sanatate!

asta da surpriza .. ce frumosi sunt toti 4 ... tot nu are net dana? cat mai are pana la termen? ce mi-a placut prima poza, cu ei toti 4 impreuna .. si aia cu crinuta de mana cu matei .. ce mortala e crinuta, a crescut mult si are un par, o minunatie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ruxandra, sanatate multa lui Grigore.
Multumim pentru poze. Sunt tare faine. Ma bucur ca e bien Crinuta si mami se apropie de termen si e si ea bine.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

pont: uitati-va si mai in spate... ca pierdeti bunatate de ochioasa.

Asa, deci dragii nostri sunt bine. Netul tot n-a sosit inca. Dandusa cic-a pus 19 kile (unde frate???), ca numa burta-i de ea si doar la obraz e mai pufulete. Crinuta este o curajoasa si jumatate; cataratoare inascuta.. il alearga pe Claudiu printre leagane si jocuri. Iar vestea cea buna: Raducu s-a intors! Pan la termen ar mai fi in jur de o luna.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Ca vantul si ca gandul, da tot apucat de admirat frumoasele Julia (la masa de lucru, la chef, cu pepenele si porumbul) si Ale (parca pe zi ce trece se face tot mai enigmatica.. si arunca niste priviri... Ah, si sa traiasca mama soacra!)

Dianav.. eu as vb totusi cu sotul meu, i-as povesti cum ma simt si ca am nevoie de una sau alta mica pauza.. poate gasiti o solutie. Eventual, daca nu vrea si nu vrea sa apeleze la dansii.. atunci sa mai stea el cu Oana si tu sa mai poti iesi. Iar daca poti sa angajezi ajutor.. fa-o. macar incerci sa vezi cu e.

cu pozele:
[url_=_"linkul la album/sau la poza respectiva"]_numele pe care-l dai tu_[/url]

Aka, daca mai cunosti retete cu linte, mai zi si la neaveniti.

"besc, moaso!!!!".. Roxanico sunt picata pe spate de admiratie.

Monica, ce faine is pozele.. Dragos calare peste Teodora .. si cum stau barbatii pe sezlong.. citind presa. Pare rau pt noptile grele.

A_deju felicitari pt job. Schimbat ceva la coafura cumva?

Dianarus.. incearca sa profiti de liniste.. facand ceva numai pt tine. Apoi.. cand nu mai poti si nu mai poti.. da o fuga scurt.. intr-o seara si, eventual, ramai cu ei peste noapte.

Yagmur.. pupam rugbistul accidentat.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006

Mai, fetelor, sunt beata de fericire, ma doare capul de emotie, stiti cum mi-a spus micutzul meu acum cateva minute?? "besc, moaso!!!!" adica: "te iubesc, frumoaso!!"
Ne-am pus amandoi in pat la culcare si ne tot dragaleam acolo, nu avea niciun chef de somn, de la 2 eram in pat, s-a facut ora 3, eu sincer, imi cam pierdeam rabdarea si atunci s-a petrecut minunea, tot zicea : "moaso" cu suzi in gura, intre timp isi trecea mana prin parul meu si mi-l aranja dupa ureche, stiti voi ca v-am mai povestit, de cand avea doar cateva luni imi tot face asa. Si nu-mi venea sa cred, i-am zis ca nu-l inteleg cu suzi in guritza, a scos suzi si repeta pe un ton alintat si rusinat ca un indragostit: "moaso"...el spune "mos" la frumos.Da ma farmeca forma asta de vocativ sau ce caz e cu 'o " la final, ca putea sa-mi zica doar "frumoasa", nu "frumoaso"! deci mi se pare desavarsita exprimarea, de barbat din ala fatal, de simit fiori pe sira spinarii!!! Si cu un "te iubesc" langa, e impresionant pt. sufletul meu de mama!!
Uneori ma gandesc ca nu e firesc, sunt efectiv indragostita de el, ca de un barbat, ma imbat cand il stang in brate si-l pup, ma doare stomacul, capul, cand il revad, cand ne alintam...daca mergem la magazinul din coltz, il las in carucior la intrare si eu fug repede dupa un iaurt, iar pe de pe culoarul ala il vad mereu, iar el imi sustine privirea in tot timpul asta, asa zambind, nu pierdem nicio clipa contactul vizual. La faza asta are exact privirea lui Cristi cand era student indragostit...
Sa nu vi se para o nebunie, ceva anormal, asa simt...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

m-ai facut sa dau apa la soricei.....de drag si de atata frumusete cat se vede din cuvintele tale. big big

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

nu am avut net cateva zile si ce bine fu :)

am admirat si eu la rapidu cateva poze de julia blondina carlontata si de Ale la mare (mama, adina, ce topless ai facut )

lacramioara, pare rau cu gradi...zic si eu ca Dia...marel merit al adaptarii rapide a unui copil la gradi, astfel incat sa uite de parinti o are atmosfera de antren pe care le-o creeeaza educatoarele si modul cum acestea comunica cu copilul....

dbunny, place la mine freza noua..iti un aer tineresc..ce haioasa e pijamaluta lui dani :)

ruxandra, ce relatie faina ai tu cu Matei daca iti face astfel de confidente..sper sa fie la fel si mai incolo cand incep adevaratele probleme ale adolescentei :)..mi-ar placea si mie sa fiu confidenta fiului meu si sa aiba incredere in mine sa imi spuna orice....

lacramioara, mare dreptate ai..sotul a gresit cu stefy ca a mintit-o...nu e de mirare ca urla copilul..buna decizie ai luat !

dianocica, welcome...

trimit carnatul asta si mai scriu unul..daca nu se trezeste excelenta-sa intre timp

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanica2006
Laura, nu te stresa cu laptele , nu cauta explicatii, nu cantari totul, pe cand ai sa le gasesti, pe ele, pe explicatii, Dani deja va gasi singur un echilibru in tot. Lasa-l acum sa bea lapte, peste doua zile va renunta si va cere altceva, fructe, paine, nu stiu, peste alte doua nu se va mai trezi noaptea si tot asa. iti spun eu ca atat m-am chinuit sa gasesc strategii perfecte si cu atat am ramas, ca totul s-a rezolvat de la sine, adica nu, David a gasit mereu solutii, singurel. de exemplu, daca poti sa-ti dai seama ce prostutza sunt, intr-o vreme ma framantam de mama focului cum o sa-l duc io pe pui la gradinita, asta peste un an si ceva, daca el se trezeste in fiecare dimineata la 9-10, imi va fi mila de el, cum il voi trezi, etc. Si uite ca acum se trezeste la 7:59 si pana la 3 ani cate se vor mai schimba...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

incerc....da' zau, NUMAI lapte.....la 2 ani???? hai mai, macar un pic de stres am voie? please...... de cand se trezeste....lapte cu cereale. mai sta un pic pe la 10 lapte cu cereale, la pranz lapte cu cereale (bine....papa ciorba cu greu, da' dupa aceeamusai niste lapte cu cereale), dupa somnu de pranz lapte cu cereale, inainte de culcare lapte cu cereale....de 3 sapt ....bine, stiu/sper ca o sa treaca, da' pana atunci....

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui a_deju

Citat:
citat din mesajul lui Dia1609

Citat:
citat din mesajul lui a_deju

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

A-deju, azi cum e racoare la regina?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

ohoo... cald si soare, am stat in maieu la pranz in gradina. super, ce sa mai :) o fi venit si pe-aici toamna canadiana, mai stii :)))
in alta ordine de idei, gata, am job, incep probabil in doua sapt.. de luni incep training intens la nursery cu motanu'.. valeu si valeleu cand oi mai avea timp sa dau binete.. da' io ma stradui :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

bavoooo
ne spui si ce job ai gasit?... mey, da' rapida ai fost!

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

assistant account manager la o firma imobiliara. nu e cine stie ce chestie, dar e chiar foarte bine pt inceput, banii sunt mai buni decat speram.. deci, ca start, e ok. o sa lucrez in departamentul de repossession (...adica in relatii directe cu banca si judecatoria, clientul, sau "account-ul" fiind banca sau societatea creditoare), si, din pacate, asta e o ramura a imobiliarelor care e chiar infloritoare pe-acilea (pt ca creditele se acordau foarte usor, situatia economica in prezent nu mai e aceeasi, si ffff multi, enorm de multi, s-au trezit ca nu-si mai pot acoperi mortgageu'..).
cat despre miscat repede, se putea si mai bine de-atat :) nu ca sa ma laud, da' nu-mi faceam probleme ca nu iau vreun interviu important era sa ma si cheme si cineva si oricum, nu asta e jobul pe care-l vroiam... sa vedem ce se mai intampla pana miercuri, ca atunci trebuie sa le confirm daca-i laie sau balaie :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

nu ca sa ma laud, da' nu-mi faceam probleme ca nu iau vreun interviu doamne ce mi-ar placea sa gandesc si eu la fel.....

oricum....FELICITARI!!!!!!!! de baut....ceva?

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

roxanica.."besc, moaso!"..excelent..si NU, nu e nimic in neregula cu ce simti pentru David..de fapt acest contact al vostru e tot ce poate fi mai sanatos si mai bun pentru sufletul amandurora

kiki, nu mai plictisi fata cu intrebari puerile..ea are alte treburi ;)..

adeju, saltare, dumana assistant account manager..felicitari

lacramioara, ma bucur ca fata a reinceput sa pape...la noi tot cu mofturi cat casa..sta nemancat cate o zi si il apuca seara pe la 9 o foame de rade tot..nu prea e ok dar ce sa fac, daca altfel nu il pot hrani...de fapt, eu nu il pot hrani deloc, se hraneste singur..orice incercare de-a mea de a-i vari sub nas vreun fel de mancare se soldeaza cu esec...las oalele pe masa si ma inarmez cu speranta..pana la urma se intampla minunea dar la ore cam aiurea..ma rog..s=o regla el odata si odata..imi adcu aminte dupa penultimul episod de diaree cum se agata nons-top de usa frigiderului si cerea de mancare si rodea pulpe din ciorba si manca omleta cu paine...astept ziua aia...oriucm stiu ca, chiar daca papa la ore tarzii, mananca cat ii trebuie lui, nu cat as considera eu ca ar trebui sa pape...

dianarus,NU se va imbolnavi Marc..incearca sa te relaxezi putin si nu mai fi pesimista si curaj...

laura, daca te incalzeste cu ceva (si probabil ca nu)...octavian a avut o perioada lungaaaa in care manca doar san si cereale cu banana..cereale cu banana de dimineata pana seara...si cascaval....eu imi aduc aminte cand spuneai tu acum vreo luna doua ce bine mananca dani ! rabdare, io zic ca nu poate trai la nesfarsit numa cu lapte!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput