Despre masturbare la barbati
Raspunsuri - Pagina 9
alexa76 spune:
eu tot n-am inteles.care e defapt problema?ca se mastubeaza sau ca nu i-a spus atitia ani?si de ce o framinta asta?eu nu l-am intrebat niciodata.nici macar nu mi-a trecut prin cap sa-l intreb:))si nici el pe mine:))
spui ca esti deschisa la minte.ok .dar daca crezi ca in asta sta increderea intr-o relatie ,imi pare rau .
Ancuta-Maria spune:
:-))) , bietii barbati, incep sa ii inteleg din ce in ce mai mult, ca unele chiar reusesc sa ii scoata din pepeni, si ma intrebam cat talent iti trebuie sa aduci un om la disperare... pai daca nici sa se joace singurel nu mai are voie si se mai si aduce in discutie divortul...
Cine nu are probleme, isi face! Auzi tu, ce rusinos, al meu barbat se masturbeaza, haha! O face de pe la adolescenta dar nu ai avut habar! :-)))
Amuzant subiect, unde mai pui ca mai sunt si care vad subiectul fara perdea
Scuzati, mie chiar imi pare amuzant. La urma urmei, fiecare are dreptul la propria parere.
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
Cristina_C spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Mie mi se pare ca ati deviat de la subiect, s.a ajuns mult prea departe si am avut o surpriza neplacuta cand am citit postarile fara perdea Cred ca moderatorii ar trebui sa inchida acest topic. Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Ba n-o sa-l inchida nici un moderator pentru ca n-are nici un motiv s-o faca.
adablackcat spune:
Sa te gandesti la divort din cauza ca barbatul tau se masturbeaza si nu ti-a spus mi se pare incredibil! Ca intotdeauna ceea ce poate parea normal pentru unii e anormal pentru altii. Eu cred ca masturbarea il priveste si il implica strict pe "faptuitor", fiind o placere diferita si distincta de cea pe care ti-o ofera partenerul. Daca m-ar intreba barbatu' despre asta as fi foarte sincera, ca stiu ce fel de om am. Dar n-o sa ma intrebe niciodata, ne respectam foarte mult intimitatea si independenta.
Nici mie nu mi se pare nimic indecent la subiectul asta.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
irinabobe spune:
wow pe lista motivelor de divort se mai adauga unul: faptul ca sotul se masturbeaza si nu recunoaste... e clar nicio sansa sa ma prinda batranetile maritata , dar sa sforaie are voie fara sa ceara aprobare?
impas spune:
Irinabobe: nu am zis ca bag divort din cauza ca sotul meu se masturbeaza. Si nu eu l-am batut la cap cu intrebarile el mi-a spus. Eu doar mi-am adus aminte ca da, am discutat despre asta. Poate ca felul meu mai direct l-a pus in defensiva si nu a vrut sa discute atunci. Nu va imaginati ca l-am luat la rost, sau am avut atitudini aiurea. Poate ca uneori oi fi ris la unele faze din filme in care unii se masturbau si el o fi tras o concluzie gresita ca eu o privesc ca pe ceva anormal.
Nu stiu. Oricum el e cel care se simte din cale afara pentru ce a facut. Vom cauta solutii sa imbunatatim viata noastra sexuala si comunicarea.
Multumesc celor care ati raspuns si ati mai dat sfaturi pe ici pe colo.
Stanescu spune:
Impas, in ce situatie sau cum ti-a spus?
Nu de alta, dar eu nu il vad pe barbata-miu venind intr-o buna zi, din senin, la mine si spunand "draga mea, io ma masturbez". Bine, probabil ca eu i-as zice "e o veste buna sau o veste rea?".
XIO spune:
citat din mesajul lui Stanescu Impas, in ce situatie sau cum ti-a spus? Nu de alta, dar eu nu il vad pe barbata-miu venind intr-o buna zi, din senin, la mine si spunand "draga mea, io ma masturbez". Bine, probabil ca eu i-as zice "e o veste buna sau o veste rea?". Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. |
"si ce s-a intamplat , nu mai merge treaba?" ar fi alt raspuns
Sincera sa fiu eu nu credeam ca sunt barbati car nu s-au masturbat niciodata de-aia ma cam mira topicul
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
andira spune:
citat din mesajul lui XIO Sincera sa fiu eu nu credeam ca sunt barbati car nu s-au masturbat niciodata de-aia ma cam mira topicul |
Corect
Si mie asta mi-a zis-o un barbat, deci n-am nici o umbra de indoiala...
Una peste alta, m-am amuzat teribil, va multumesc m-ati binedispus.
Sper sa nu se interpreteze ca un atac la persoana, chiar nu e, dar as da 1 milion de dolari sa vad fata lui Maraki daca deschide usa dormitorului si-l vede pe sot facandu-si de cap cu "Manuela"...