Despre masturbare la barbati
Raspunsuri - Pagina 8
coltofeanu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Rufus
Da' cine a zis ca le trebuie? Ei vor doar urmasi, dar ce te faci, femeile vor liniste, stabilitate...altfel nu se lasa...si atunci vine compromisul. Altfel...nu ne-am lega la cap! poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Rufus, sunt sigura ca esti convins ca zece "actiuni" chiar si la patru maini nu fac cat o ora de dragoste cu femeia iubita.
coltofeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui qsar Pen'ca s-a demonstrat stiintific ca nu se poate trai numai cu bere si sandwich-uri... Honi soit qui mal y pense... |
Da...si atunci este normal ca sotul sa faca si in alt mod sex. Eu zic chiar sa tinem de sase la usa dormitorului pana termina el de facut dragoste cu Dreapta.
Stanescu spune:
Intrebare: De ce e mai usor sa te masturbezi decat sa faci sex?
Raspuns: Pentru ca tre' sa distrezi o singura persoana.
dayanara spune:
citat din mesajul lui coltofeanu |
Rufus, sunt sigura ca esti convins ca zece "actiuni" chiar si la patru maini nu fac cat o ora de dragoste cu femeia iubita.
[/quote]
dar de ce trebuie sa facem comparatia asta? sunt placeri diferite
ivan si dayanara
XIO spune:
Mie mi se pare culmea geloziei sa nu lasi omul nici macar sa se masturbeze in liniste. It's not all about you
Fiecare , chiar daca este casatorit , mai are o viata a lui . Cand se intalneste cu prietenii , cand sta singur si se uta in tavan , cand se masturbeaza aka face sex cu Angelina Jolie , samd.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
maraki spune:
Mie mi se pare ca ati deviat de la subiect, s.a ajuns mult prea departe si am avut o surpriza neplacuta cand am citit postarile fara perdea Cred ca moderatorii ar trebui sa inchida acest topic.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
ladyJ spune:
citat din mesajul lui maraki Mie mi se pare ca ati deviat de la subiect, s.a ajuns mult prea departe si am avut o surpriza neplacuta cand am citit postarile fara perdea Cred ca moderatorii ar trebui sa inchida acest topic. Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Maraki,tu esti probabil mai pudica asa, de aia ai ramas putin surprinsa de exprimarea de aici...
Masturbarea asa se cheama, masturbare,cum sa-i zicem altfel?
Nu mi se pare ok ca aceste cuvinte sa fie tabu,sexul sa fie tabu si noi sa ne facem ca nu stim despre ce e vorba..
Impas, dupa cum vezi multe doamne de aici considera masturbarea ca un lucru normal.Nimic jignitor,nimic patologic.
Am inteles ca pe tine te deranjeaza mai tare ca ti-a ascuns faptul asta mult timp si nu masturbarea in sine,nu?
E o problema de comunicare cred eu si nu ai de ce sa exagerezi situatia.I-a fost frica de reactia ta...ti-am mai spus.
Si tu de ce tot il bati la cap cu ´´ai facut asa ceva,nu ai facut,spune sincer,hai zi-mi...´´?
Lasa omul in pace,ca nu face nimic ilegal
Atata timp cat relatia voastra merge,viata voastra sexuala nu este afectata,nu ai de ce sa-ti faci probleme.Si daca iti e afectata viata sexuala de masturbarea lui,asta se rezolva comunicand.Adica,care e problema...
Cred ca de la sotul tau afli mai multe utile despre asta decat de pe un forum.
Mindy spune:
Mie nu mi s-a parut nici un mesaj 'fara perdea'.
Le admir pe fetele care s-au deschis fata de subiect.
Cunosc femei ultra-pudice care mi-ar putea jura ca sotii le-au fost mereu 'fideli' chiar si in perioada cand erau in sarcina avansata iar sotii asteptau cu nerabdare cele 6 saptamani dupa nastere...yeah right!
Ar trebui sa se faca planning familial serios inainte de inaintarea actelor la tribunal si sa se vorbeasca deschis si despre masturbare, nu sa se ajunga peste ani la discutii de genul 'm-ai inselat atata timp cu manuela", etc..
Stanescu spune:
Sincer, io n-am vazut nici un cuvant aici care sa jigneasca urechile cele mai pudice.
Initiatoarea topicului a fost socata ca a aflat dupa 8 ani ca sotul ei se masturbeaza, desi el negase anterior. Jur ca daca la mine ar veni barbatu sa ma intrebe daca io o fac, ia-s zice "dragule, vrei sa incercam impreuna?" Da' daca ar veni sa-mi zica "nu-i asa ca tu nu te masturbezi" probabil ca m-as gandi de 2 ori inainte sa ii raspund.
Pe cuvant daca pe mine ma macina curiozitatea de cate ori se scarpina el in nas sau in fund - ca si pe astea tot asa, le facem toti. Fiecare avem dreptul la micile noastre intimitati.
coltofeanu spune:
Nu am observat niciun mesaj fara perdea...desi sunt destul de pudica.
Eu nu mi-am prins si nici nu mi-am intrebat berbatul daca se masturbeaza...Dar daca imi dadea de banuit...vai de sufletul lui Poate as fi procedat ca Impas. Initial as fi avut un soc, dupa aceea i-as fi pus n intrebari, ulterior as fi incercat sa-l conving sa nu mai faca si daca n-as fi reusit....nu stiu ce as fi facut. Variante posibile : te obisnuiesti cu situatia, o accepti desi nu-ti convine, te alaturi lui in "activitatea prestata" sau divortezi. E cam greu sa dai pronosticuri, altfel gandesti din afara situatiei, altfel din mijlocul problemei. Ca in toate.....LIMITA nu trebuie depasita...si limitele le stabilim fiecare.