Condica Salajencelor [55]

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_sGalusteeeeee cu pruneeeeee! Io nu stiu sa fac...da' nici prune din alea nu sunt aici!
Daaaaaaaaaaaaaaa! Ai ghicit! Apoi stai linistita ca nici io nu am stiut sa le fac, ca pana amu puneam la oki cantitatile si imi ieseau tari si ma enervam. Amu am luat reteta Alizei de pe Culinar, si am masurat cantitatile. Si mi-o iesit. Noa, is happy, ca o mancat si Andrei 3 bucati, si nu is chiar mici. Si cand o venit Vald acasa si le-o vazut.... Ca lui ii plac de numa da nu am mai facut pana amu decat o data. Mai des faceam papanasi cu branza pana ne-am gretalit de ei, si am incheiat si capitolul asta. Ce mai ziceti???Adrianaaaaaaaaaaa, ce faceti muica veniti maine la Simleu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Otilia , nu fac asa de bine k e mult de lucru la servici si astept cu nerabdare sa treaca si ziua de maine k apoi de luni sunt in concediu . Cu venirea la Simleu amanam pe altadata k sunt cam aglomerata in acest week-end . Sambata merg la botez la sefa mea , duminica tre sa ma pregatesc ca luni aterizeaza fratelo . Deci ramane peste inca 1 saptamana . Sau daca vor fetele pot veni ele saptamana viitoare . Dar eu voi fi ocupatat cu neamurile , vrem sa mergem la Hunedoara de joi pana duminica .
Fug la teme cu Andreea , apoi in pat !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

, IOANA !
Sa ai parte de multa sanatate sa-l poti creste mare si frumos pe Luca ! iti doresc tot binele din lume !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Adriana, iti doresc distractie placuta la botez, petrecere faina cu fratelo! Lasa, ca nu or intrat zilele in sac Multe salutari Laurei Cum il cheama pe bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

FETELOR
Va multumesc pentru urari!
Sunteti niste dragute ca nu ati uitat de mine

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul

Mergi la inceput

Ioana draga, cum sa te uitam? Fetelor va doresc noapte buuuna!

Mergi la inceput

Biaaaaaaaaa, te vad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Biaaaaaaaaa, te vad!

si eu si eu

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Povestim un pic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

sara buna!!!!!!!

uitati ce fac eu acumwww.nespresso.com/precom/accessories/demo/aeroccino/index.php?lang=en" target="_blank">caut scula asta in ro, da o gasesc la neste preturi.in spania e 40 de euro, in italia 70 si-n romanika 449.apai treaba-i asta.mi-o doresc de nu mai pot, ca io-s cafengista nu gluma.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput