Condica Salajencelor [55]

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

La multi ani!!! Ioana. Sa fii sanatoasa si fericita! Si de la mine o cafea pentru toata gasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ioana si multa fericire!!!!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Biaaaaa, te vad! Deci, la ce ora va astept muine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Biaaaaa, te vad!
Deci, la ce ora va astept muine?

pai nu depinde doar de mine.
stai sa intre adriana si giulia, sa ne organizam.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Miha, cum te mai simti?Vaaai asa ma bucur ca a iesit soarele! E asa de placut afara. M-am dus pana langa biserica si l-am asteptat pe Andrei numai intr-o bluzita si nu mi-a fost rece deloc. O sa ziceti ca de ce m-am dus, dar cu atatea masini grele aici pe strada, zau ca mi-a fost frica. Ieri era sa se urce un buldozer pe o femeie, ca nu a vazut-o. Vaaai asa o fundatie or sapat de zici ca fac bazin olimpic. Abia astept sa vad ce casoi isi trag astia, ca io asa fundatie numai la blocuri am vazut. Restul? Pe unde umblati? Va si mai vin.

Mergi la inceput

Giulia, a zis ca nu poate. Ca pleaca in delgatie, sa ne aduca poze cu casuta Da cu Adriana, tre sa vb. Auzi, am fost azi la depozit ca nu aveam ce face, si m-a chemat Clau cu ea. Sunt de toate, dar depinde de gusturi. Am luat si eu o bluzita pentru fata Claudiei ca e azi ziua ei si duminica face chef, e 100% bumbac si a fost 10 lei. E plin de marfa, dar pe mine nu ma incape nimic! Asa ca iar m-am holbat la oale

Mergi la inceput

Cine mai vine? Ioana, Diana?Maria e si ea plecata, deci pas de data asta.

Mergi la inceput

Citat:

Miha, cum te mai simti?

Mersi de intrebare, sunt bine. Azi am stat acasa, e ziua mea libera daca am terminat matematica. Doar dimineata am dus-o pe Silvia la camin, apoi am facut mancare. Acum ma pregatesc sa merg dupa ea. Tare repede a trecut timpul...

Intalnire superfaina va doresc!!!!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Nimeni, nimic??? Nu mai ziceti nika? Ia ghiciti ce am facut azi. Va dau un indiciu. E cu prune Va si va astept la povesti. Is in zona.

Mergi la inceput

Citat:

Nimeni, nimic??? Nu mai ziceti nika?
Ia ghiciti ce am facut azi. Va dau un indiciu. E cu prune

Va si va astept la povesti. Is in zona.

Galusteeeeee cu pruneeeeee! Io nu stiu sa fac...da' nici prune din alea nu sunt aici!

Io azi am facut mamaliga cu branza(mozzarela) la cuptor, acu' sta la copt. Am masurat cantitatile, ca sa stiu sa prezint reteta la scoala. Am gasit o reteta in suedeza, stiti ca ei au luat de la italieni mamaliga? Italienii o au sub numele de polenta si se face exact ca a noastra. Acu' nu stiu a cui mamaliga o fost prima...a noastra sau a lor? Si am un coleg italian in clasa, sper sa nu ma ia ala ca mamaliga e mancare traditionala italieneasca!

Suedezii fac si ei un fel de mamaliga, dar in lapte. Ca si grisul cu lapte si orezul in lapte(la astea sunt experti, e mancare traditionala nordica-parca a danezilor). Si o mananca dulce, cu dulceata. Cred ca a m sa incerc si eu...intr-o zi.

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput