Condica Salajencelor [55]
Raspunsuri - Pagina 5
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvana_salajan Biaaaaaaaaaa care e capitala la Togo??? ![]() |
Lome
dumana profesoara ce nota-mi dati
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Auzi da a cui esti tu maica din Togo???? ![]() |

dupa care neam vrei al meu sau al colegului?dupa neamul meu is a americanilor, dupa al colegului a rasculatilor
auzi tu-mi faci cv-ul?
silvana_salajan spune:
Deja incep sa fac cu nervii. Peste drum se face o casa pe o gradina. Tuaua ziulica au sapat la fundatie. Sunt 2 excavatoare, si circula basculantele non stop. Da mai faceti o pauza frate!!!!!!!!!!!!!!Ioi ce rea is, nu?Abia astept sa termine, ca deja am ajuns la limita rabdarii.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Deja incep sa fac cu nervii. Peste drum se face o casa pe o gradina. Tuaua ziulica au sapat la fundatie. Sunt 2 excavatoare, si circula basculantele non stop. Da mai faceti o pauza frate!!!!!!!!!!!!!! Ioi ce rea is, nu? Abia astept sa termine, ca deja am ajuns la limita rabdarii. ![]() |
stai ca munca abia incepe, pana are casa gard tot asa o sa fie.
ce incurajare iti dadui
silvana_salajan spune:
Ma gandesc sa iti fac CV-ul, poate te iau de asociat. Depinde daca esti de incrdere...
Auzi, o fatat matza iar
azi am cautat-o la tzatze si sunt supte!!! ![]()
silvana_salajan spune:
Apoi ma gandesc ca nu fac anul asta numai fundatia... Sau mai stii? Daca e toamna lunga poate o ridica de tot. Caz in care, la anul va fi liniste. Nu? Ma consolez cu asta... ![]()
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Auzi, o fatat matza iar |
ma iei asociata sa fac poze la dulcegariile tale
no nu-i bai ca iau eu puiutii toti vineri.unul sigur il fac cadou restul ii pastrez.
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui silvana_salajan Apoi ma gandesc ca nu fac anul asta numai fundatia... Sau mai stii? Daca e toamna lunga poate o ridica de tot. Caz in care, la anul va fi liniste. Nu? Ma consolez cu asta... |
slabe sanse sa o termine asnul asta.