Condica Salajencelor [55]

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buna ziulica!

Nu de la mancare mi-a fost rau, ca m-a durut capul, oasele si nu ma mai puteam tine pe picioare. Omu' meu zice ca totusi e prea devreme sa fie simptome de la capusa, nici inelul acela in zona muscaturii n-a aparut, cam in 2-3 saptamani apare daca e ceva. Numa' ca io isterica cum sunt , n-am mai stat sa astept "glontzu din ruleta ruseasca" si mi-o facut Ovi reteta de penicilina. Asa ca de aseara am inceput sa iau si de-o fi fara rost, asa sa fie! Nu stiu bey cum rezista suedejii astia asa psihic...ca aici chiar nu se da antibiotic decat atunci cand e musai. Noa da' io am o scuza, nu? Is romanca!
Azi m-am simtit bine, am avut scoala de la 8, am acum o pauza si mai apoi am de la 14.

Haha, Ovi se chinuie de 15 minute sa prinda Ministerul Muncii si blablabla(ce denumire o fi avand) si deja incepe sa se enerveze...la un nr. suna si nu raspunde nimeni, la altul e merei ocupat .

Noa va tzuk, is pe aici si io!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

mihaela, nici eu nu-s adepta medicatiei cu antibiotic, da daca-i musai , ii musai.

giulia io azi nu poci din cauza de sarbatorit coleg,maine e dezmatul colegului cu ceva prieteni si vineri e dezmatul lui tudor.
deci vineri io pot.ca tudor se destrabaleaza in ceva restaorant si nu are nevoi de ma-sa,coleg poate sta cu matei-spre fericirea lui tudor, ca nu are jandarm cu el.acu daca voi puteti in zilele in care io nu pot, nu-i bai , ca mai sunt zile si ne-om vedea cu "toatele".

astept vesti.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Bia....scuzeeee! pentru colegu' tau!!!!

Sa traiti fericiti muuuuulti multi ani inainte. gaska de baieti!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

multumesc de urari.

ptr toata gasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Fetili, hotarati-va ca abia astept sa ne vedem. am dormit ca o valiza in gara de la 8 jumate pana la 11. Apoi ma trzii si prestai o portie de clatite pufoase (ce m-o fi apucat? ca ne-or iesi pe urechi ) pe cand o venit Andrei de la scoala. Amu ma duc minten la shoping ca musai sa ii fac spaghete cu sos ca asa i s-o pus pata. Deci ana viu inapoi sa imi ziceti pe cand va astept. Biaaaaa, inca o data La multi ani!!! pentru Flaviu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Mihaela, ma bucur ca esti bine. Sa stii ca, cum am citit m-am gandit la tine ca io mi-s mai panicoasa de felul meu. Io zic ca n-are nimic daca faci cura aia cu antibiotic, rau pan la urma n-are de ce sa-ti faca. Si stii cum se zice..paza buna pazeste primejdia rea!

Bia , la multi ani pentru colegu, moamaaa ce dazmat pa capetele voastre!

Vb si cu Adi, azi nu poate ea, io nu poci maine, asa c-o lasam pe altadata si abia astept. Sa fim noi sanatoase ca avem tot timpu' din lume.

...mami daca nu mananc acuma, intru'-n grebla foamei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Eu mai dau o raita prin magazine prin Zalau si daca tot nu gasesc nimik , poate dau totusi o fuga pana la Simleu, vineri !

Mihaela , multa sanatate !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

sa ne anunti daca mergi vineri la simleu ca vin si eu.

Mergi la inceput

Uite ce propunere am io: Veniti si vineri care puteti si saptamana viitoare si restul. Ce ziceti? Amu am gatat spaghetele, da lui praslea nu ii este foame. Si-o facut temele, asa ca amu se joaca de zor Amu il striga pruncii sa iasa afara. Va pupesc si va astept.

Mergi la inceput

Biaaaaaaaaaa care e capitala la Togo???

Mergi la inceput