Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (213)
Raspunsuri - Pagina 20
mary ilie spune:
Azi am fost iar la doctor, se pare ca-i tot inflamat in gat, tusea s-a schimbat din seaca in expectoranta, si tuseste in continuare, azi parca mai putin decat ieri.Iar mi-a facut febra azi-noapte.
Ne-a dat antibiotic augmentin la 12 ore timp de 6 zile, si pentru tuse bentelan doar pentru 4 zile, vad ca aici in italia ei recomanda des formula asta antibiotic +bentelan pentru tuse cu multi muci, am tot citit. Sa speram ca va avea efect.
TONNIA eu chiar am o sticla de ketof, adus de mama de asta vara, chiar am citit prospectul ieri dar nu stiu cat sa-i dau si pediatra de acasa nu raspunde si-o fi schimbat mobilul poate.Tu cum/cat ia-i dat ketof si la ce fel de tuse?
Am comandat la farmacie sa-mi aduca si STODAL am tot citit ca-i foarte bun.
Deocamdata ii dau ce-a zis pediatrul apoi vad cum e dupa astea 4 zile.
RALUCA cum o faci pe Catalina sa bea ceaiurile alea, al meu copil nu bea ceai....
La multi ani inca odata sa fie sanatoasa si sa va umple sufletele de bucurie !

RalucaN spune:
Mary, daca a inceput sa expectoreze e de bine, daca se poate spune asa... Stodal-ul la noi nu a facut mare branza.... Da-i siropel expectorant si trebuie sa bea multe lichide ca sa se dizolve mucozitatile. Cata bea si ea cu chiu cu vai, dar eu am stat cu gura pe ea ca daca nu se face bine nu mai merge la gradi.
Multumim fetele de urari!
La multi ani si de la noi pentru Peter si Petru![flo]
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border=0" target="_blank">Catalina-3 oct'05
nanadana spune:
La multi ani Catalina,Petrut si Petru

mi sa stricat masina de spalat rufe de saptamina trecuta 
, azi a venit un technician sa-o repare si imi spune ca trebuie schimbata cartea electronica 
,ca este facuta sa tina doar 5-6 ani maxim
, sa imi bag picioarele daca mai cumpara masinii scumpe 

in rest Antoine tot racit cu mucii si tuse,dar tot asa de indragostit de scoala ![]()
va doresc o nopte buna 

simodina spune:
Salutam si noi piticodromul!
La multi ani Catalina, Peter si Petru! Sa cresteti mari si voinici!
De miercuri l-am dus pe Serban la program lung si primele 2 zile a plans rau cand s-a trezit ca vrea la mami si la tati. Ieri a si facut kk in pat treaz fiind asa ca am trimis bona sa-l ia imediat dupa ce se scoala astazi si a fost mai ok...Sper sa se obisnuiasca intr-o saptamana ca daca nu cred ca revenim la programul scurt inca o perioada.
Copiii imi sunt sanatosi deocamdata dar eu sunt racita cobza! Sper sa nu o imbolnavesc si pe Mara.