Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki_baby

Fetelor, sunt distrusa!

Un baietel care a fost in grupa mea de aici de la gradi, a murit! Tatal lui este jucator de hochei profesionist si juca in Rusia, iar familia lui s-a mutat la Moscova acum 2 saptamani. Se juca cu fratele sau si a cazut de la geam. Domane, ce-o fi in sufletul lor acum. De ce o fi viata asta asa nedreapta? De ce a trebuit sa piara un suflet pur? N-am sa uit nicodata baietelul timid, caruia nu-i placeau legumele si care-si punea masca de elefant ca sa ghicesc eu cine e. Suflet drag!

Ramo, cred ca tu ma intelegi cel mai bine ce simt si cat de apropiate ne simtim de acesti copii cu care lucram. Sunt ca si ai nostri!

Imi pare rau ca va dau o veste atat de trista, dar simteam nevoia sa impartasesc cu voi ce simt.

Va pup dulce!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Vai de mine Miki, ce tragedie!Ai de mine, nici nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul parintilor acum.Sufletel mic!
Of, doamne, nici nu mai am cuvinte, nush ce sa mai zic.
Te inteleg ca esti distrusa, a fost ca si copilul tau, asa cum noi suntem ca si o a doua mama pt ei.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

louizaaaaa,nici matei nu are dinti. nici macar o urma maine face 8 luni

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MIKI, ce tragedie!Te inteleg ca esti afectata mai ales ca a fost in grupa ta.Mie mi s-a facut rau numai citind despre asa ceva.Pupici!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 12+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

miky_baby ,nici nu vreau sa imi imaginez ce e pe sarmana familie. Dumnezeu sa-l odihneasca

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Neata
O fi normal sa nu ai dintisori la 8 luni si jumate aproape
Miki mamica, nu stiu ce s-a intamplat, eu nu am mai avut timp sa intru dar ieri am pus un mesaj si la fel, nu ma mai supar ca si asa am destule pe cap, asa ca fato laso asa cum a picat si uita ca ne trece si nu mai fi suparici ca se intampla sa nu vada nimeni mesajul tau si daca vrei raspuns insista,

Eu dau copy past la mesajul de ieri fetelor:

"Salut fetelor hopa si eu ca numai pot zici ca sunt nebuna si duc lipsa acuta de timp (nu de altceva ) intru sa va salut un pic ca iar plec cu treaba la banca

Nu avem cine stie ce noutati, Yasmin tot nu are dinti, sambata am fost si noi la expo baby, ne-am luat scaun de masina ca scoica numai era buna nu prea o mai suoporta asta mica.

Spuneti-mi si mie voi mai dati calciu la bebei, ce alte vitamine sau suplimente le mai datai adic afier zinc si altele.

Revin mai tarziu, sper sa am timp"

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Nici Razvi nu are inca nici un dinte, si sunt deodata.
Eu o sa ii dau un supliment de vitamine pt ca e anemic putin, ceva care se numeste Vitam, sirop.

Cat despre neraspunsul la intrebari, voiam sa ii spun si lui Miki ca nu se raspunde la intrebari nu din ignoranta,ci pt ca ori nu se stie raspunsul, ori cine stie nu e pe forum la ora aceea.Si mie mi s-a intamplat de multe ori sa nu mi se raspunda, dar am pus intrebarea de mai multe ori pana a raspuns careva sau daca nu a raspuns nimeni m-am gandit ca nu stie numeni si m-am documentat din alta parte.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Neata!

Restanta cu vreo 12 pagini, dar am intrat sa vad ce faceti, recuperez mai tarziu...

bebelusilor nascuti azi

Miki - m-am socat! Imi pare tare rau...suflet mic...Doamne ce ma mai inspaimanta si pe mine ferestrele de la inaltime...saracul copil si saracii oameni!!!

Am vazut poze frumoase de Sofia de Madalina- o scumpa, Bibi de Lala-uimitoar cat de frumos creste, Grati, Ozi, Dudu si tati la Paris- frumosi toti; intr-o vacanta superba si Thea de Laurici - mortale pozele in leagan! si Razvi de Ramona - geniale colajele!

Laura - ma bucur cati-ai revenit, vad ca di pe tine te-a lovit viroza asta nenorocita...uf uf.

Ana e bine, am cazut din lac in putz - acum e constipata , iar Stef...ii curg mucii , stranuta si mi-a facut 37.6 de dimineata...i-am dat Oscilo si Panadol, nu mai are temp, doarme, dar n-a papat, numai san azi dimi si sper sa nu se agraveze. Ea e tonica si ok de altfel...ma tot intreb daca sa o scot sau nu afara, eu de obicei o scot si pe Ana cand e racita, daca nu are febra...Lala - tu ce zici?

Dana - stai cuminte...n-ai de ce sa-ti faci griji; parca te vad dupa ce nasti ca esti iar trestie

Recuperez ce n-am citit si revin deseara; acum merg sa papa ceva pana se trezeste ghinda.

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Va multumesc mult fetelor, inseamna ca Yasmin nu e singura baba stirba din zona , cu vingatol ce mai faceti voi?

Va trimit un mesaj care sper sa va placa:

> Te voi ajuta sa afli care sunt cele mai frumoase momente
> ale vietii
>
> 1. sa te indragostesti;
>
> 2. sa razi pana te doare burta;
>
> 3. sa gasesti un teanc de facturi platitecand te intorci
> din vacanta;
>
> 4. sa mergi intr-un loc unde gasesti peisaje superbe;
>
> 5. sa-ti asculti cantecul favorit la radio;
>
> 6. sa adormi ascultand sunetul ploii;
>
> 7. sa iesi de sub dus si sa te acoperi cu un prosop cald;
>
> 8. sa reusesti la ultimul examen;
>
> 9. sa iei parte la o discutie interesanta;
>
> 10. sa gasesti bani intr-o pereche de pantaloni pe care nu
> ai mai purtat-o de mult timp;
>
> 11. sa razi de tine;
>
> 12. sa te relaxezi printre prieteni;
>
> 13. sa razi fara vreun motiv anume;
>
> 14. sa te trezesti in mijlocul noptii si sa-ti dai seama ca
> mai ai cateva ore bune de somn;
>
> 15.sa auzi,din intamplare, cum te vorbeste cineva de bine;
>
> 16. sa privesti un apus de soare;
>
> 17. sa asculti o melodie care-ti aduce aminte de o persoana
> speciala din viata ta;
>
> 18. sa primesti si sa dai primul sarut;
>
> 19. sa te distrezi cu prietenii;
>
> 20. sa vezi fericite persoanele la care tii;
>
> 21. sa porti lanticul persoanei iubite si inca sa-i simti
> parfumul;
>
> 22. sa vizitezi un prieten pe care nu l-ai mai vazut de
> mult si sa simti ca nu s-a schimbat nimic;
>
> 23. sa simti fluturi in stomac cand vezi persoana
> speciala din viata ta;
>
> 24. sa stii ca esti iubit;
>
>
> "Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine cand ii
> chemi in momentele
> frumoase ale vietii si in cele rele...cand vin
> nechemati."
> Trimite acest mesaj tuturor prietenilor tai si tuturor
> persoanelor speciale din viata ta carora crezi ca le va
> placea.

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Louiza, stefan primeste doar vigantol si atit. si e normal sa nu aiba dinti la 8 luni jumate, la fel de normal cum e sa aiba. primii dintisori pot iesi si la un an si este absolut ok. nu-ti mai face griji in privinta asta.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Miky pentru copilasul din grupa ta!

Dana, am pozici cu tine si bebicii!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
Gaza mea tocmai a adormit in scaunelul de masa, in timp ce papa fructe[:D} E rupta de oboseala ca am trezit-o de la 7,30 sa-i dau antibioticul. Asa-i ca trebuie sa pape cand ia antibioticul? As mai fi lasat-o sa doarma dupa ce i-am dat, dar m-am temut sa nu pateasca ceva ca era pe stomacelul gol. La 10,30 i-am bagat un bibe de lapte cu biotics (si a trebuit sai dau fortat ultima parte a biberonului, cu o seringa de 2 ml) apoi am trecut la fructe si a adormit in front. Asa am putut si eu s-o pun in patut Sunt curioasa cat doarme. Mda...s-a trezit (la 11 adormise). Ma duc s-o pun in balansoar.
Roxana o lasi singurica in cada, adica nu intri si tu cu ea? Eu asa fac: ma spal inainte si ma bag cu ea in cada.
Nicole multumim mult. Si tu ai un copil frumos si ochios (chiar ca avem clopotei cu ochii mari si ganditori). Imi place tare mult in pozica asta. Pupici de la Thea pt Mihaita
Cynthia cum sa ma supar? Majoritatea lumii imi spune treaba asta si o vad si eu, dar in ultima vreme sunt unii care spun ca seamana cu mine cand zambeste si altii spun ca seamana cu mama mea
Ereena de cand am fost la mare nu i-am mai facut baita ci dush (o tzinea sotzul in bratze), dar ultimele datzi m-am bagat eu cu ea in cada mare si nu stie sa stropeasca I-am pus ratustele si broscutele cu puii lor cu tot in cada si e super incantata, dar tre s-o tzin bine, bine intre picioarele mele, ca se duce la fund I-am aratat eu cum se stropeste (luam manuta ei si pliciuiam apa si a inceput sa-i placa ideea

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput