Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ELLENUTA felicitari pentru noaptea intreaga dormita de Eva.Albert continua sa se trezeasca de cateva ori pe noapte.Abia astept sa-i iasa si dintii de sus ca nu mai rezist.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 12+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

CRETULINA MICA

EMA

STEFANA

BEATRICE

BENJI

IOAN

PALUGEL

ALEXANDRU

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI PAPACIOSI!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata
O fi normal sa nu ai dintisori la 8 luni si jumate aproape
Miki mamica, nu stiu ce s-a intamplat, eu nu am mai avut timp sa intru dar ieri am pus un mesaj si la fel, nu ma mai supar ca si asa am destule pe cap, asa ca fato laso asa cum a picat si uita ca ne trece si nu mai fi suparici ca se intampla sa nu vada nimeni mesajul tau si daca vrei raspuns insista,

Eu dau copy past la mesajul de ieri fetelor:

"Salut fetelor hopa si eu ca numai pot zici ca sunt nebuna si duc lipsa acuta de timp (nu de altceva ) intru sa va salut un pic ca iar plec cu treaba la banca

Nu avem cine stie ce noutati, Yasmin tot nu are dinti, sambata am fost si noi la expo baby, ne-am luat scaun de masina ca scoica numai era buna nu prea o mai suoporta asta mica.

Spuneti-mi si mie voi mai dati calciu la bebei, ce alte vitamine sau suplimente le mai datai adic afier zinc si altele.

Revin mai tarziu, sper sa am timp"

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 7 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Fetelor, sunt distrusa!

Un baietel care a fost in grupa mea de aici de la gradi, a murit! Tatal lui este jucator de hochei profesionist si juca in Rusia, iar familia lui s-a mutat la Moscova acum 2 saptamani. Se juca cu fratele sau si a cazut de la geam. Domane, ce-o fi in sufletul lor acum. De ce o fi viata asta asa nedreapta? De ce a trebuit sa piara un suflet pur? N-am sa uit nicodata baietelul timid, caruia nu-i placeau legumele si care-si punea masca de elefant ca sa ghicesc eu cine e. Suflet drag!

Ramo, cred ca tu ma intelegi cel mai bine ce simt si cat de apropiate ne simtim de acesti copii cu care lucram. Sunt ca si ai nostri!

Imi pare rau ca va dau o veste atat de trista, dar simteam nevoia sa impartasesc cu voi ce simt.

Va pup dulce!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, pozele sunt GE-NI-A-LE!!!! Felicitari fratelui tau (in asta seamana cu Adela - abia astept sa i le-arat mamei)

Dana, nu-ti fa griji pentru kg; dupa nastere, cu trei minuni, o sa le dai jos rapid .
Si un pentru Vanesa; of, te-nteleg ca ti se rupe inima - eu cand o vad cu lacrimi in ochi (desi cateodata, e semn de escrocherie) ma inmoi toata.

Si un pentru Eva c-a lasat-o pe mami sa doarma!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

dana, din cate imi amintesc,sper sa nu gresesc
1-13- primul trimestru
14-26-al doilea trimestru sau incepand cu luna a patra
27-40-al treilea trimestru

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.
Deci as mai avea o saptamana pana in trimestrul 2.Multumesc mult!Saptamana viitoare am programare la dr meu si abia astept sa-mi revad fluturasul.Poate voi afla si sexul.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 12+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Spuneti-mi si mie voi mai dati calciu la bebei, ce alte vitamine sau suplimente le mai datai adic afier zinc si altele.

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Chiar acum ii dau Ca - mai am doua zile, din alea 10; i l-am dat dupa ce-a implinit 9 luni; stii, ca se da si la 9 si loa 12 luni.

In rest, nu-i mai dau nimik - mai am niste vitamine PEDIAVIT MULTI, dar nu i-am dat. Si nici Fe (chiar dak la 6 luni, cand i-am facut analizele, avea o usoara anemie).

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

miki mamicasa nu mai fi suparata,daca nu raspund fetele inseamna ca chiar nu stiu,pe bune,eu fara ele as fi fost praf,am avut o gramada de intrebari,am primit raspunsuri si mau linistit cand am avut nevoie de "moral ridicat"sa treaca da?
errena ,tocmai ma pregateam sa i raspund Danei cu trim,mi-ami luat-o inainte
super bancurile,m-ai distrat umpic
ramonelu i din disney puiu tau oricum dar acum e mai evident cu ajut unchiului,bravo unchiu
despre noi??groaznica administrarea doctoriilor la Sara
aseara am facut-o lata la 8,cand i-am dat antibioticul,a vomat groaznic,tot ce avea in ea,de frica nu i-am mai dat nimik pe gura ,pt febra i-am pus o jum de novocalmin,nu a facut febra pe noapte si a dormit ca un ingeras ,asta pana la 4 cand trebuia iara antibioticul,circ total,e crud sa iei copilu sa il trezesti sa il chinui bine si sa te chinui tu apoi sa il cu;lci la loc,groaznic,nu a mai floncanit pe nasuc,sper sa scapam odata,dar trebuie dat 7 zile,deci mai avem,macar nu a vomat azinoapte,acum la 12 mi se face paru maciuca numai cand ma gandesc....sper sa fie bine

eu ma vait incontinuare de taietura din gura,miercuri merg sa imi scot atele sper sa fie bine
va pup,ce4r scuze pt greseli dar am copchilu in brate si scriu tare rauuuuu

Sara Ioana 15.02.2008

" target="_blank">POZE SARITA DE LA 3-6 LUNI
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE

ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

louiza, asa te vreau. insista, ca nu ramai fara raspuns la intrebari intentionat. ne mai scapa. iti spun ce a luat matei
a luat trei luni calciu sirop pharco, 10 zile/luna, 5ml/zi.asta in primavara, pt va avea fontanela cat juma' de cap
acum mai avem 10 zile de fier hausman. era cam palid si tot timpul cu cearcane vinetii. pediatra a zis ca se face si profilaxia anemiei,parca din luna a 7-a. 2pic de 2 ori pe zi
lala d ,spunea de imunobaby pt sistemul imunitar pe perioada rece. maine la control o intreb pe doc.

Matei-Florin 24.01.2008

IN CONCEDIU CU COPILUL
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.Albumul este privat, datele sunt aceleasi ca pentru mailul comun.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Neata
O fi normal sa nu ai dintisori la 8 luni si jumate aproape
Miki mamica, nu stiu ce s-a intamplat, eu nu am mai avut timp sa intru dar ieri am pus un mesaj si la fel, nu ma mai supar ca si asa am destule pe cap, asa ca fato laso asa cum a picat si uita ca ne trece si nu mai fi suparici ca se intampla sa nu vada nimeni mesajul tau si daca vrei raspuns insista,

Eu dau copy past la mesajul de ieri fetelor:

"Salut fetelor hopa si eu ca numai pot zici ca sunt nebuna si duc lipsa acuta de timp (nu de altceva ) intru sa va salut un pic ca iar plec cu treaba la banca

Nu avem cine stie ce noutati, Yasmin tot nu are dinti, sambata am fost si noi la expo baby, ne-am luat scaun de masina ca scoica numai era buna nu prea o mai suoporta asta mica.

Revin mai tarziu, sper sa am timp"

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut

LOUIZA nu trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu dintii.Eu cunosc un baietel caruia i-au iesit primii dinti la 9 luni si jumatate.In legatura cu vitaminele Albert nu primeste decat vitamina D.Cred ca dr trebuie sa decida daca e nevoie sau nu de supliment de vitamine.

poze albert

Mergi la inceput