LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Neata fetele

Lilina-exact asa face si grasu meu,este de o incapatanare ceva de speriat...nu stiu daca voi reusi vreodata sa-l educ si pe el...cu cat ii spun mai mult ca face buba,ca se loveste,ca frige,cu atat mai mult se duce ca berbecul dar in acelasi timp se si uita la mine sa vada ce reactie am

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si 28+ Theodora
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili s-a oparit???? A patit ceva.Sper ca este bine.
Deci eu nu te cred cand povestesti Vlad este un copil cuminte. De ziua lui a fost f ascultator. Ti-o dau pe Cosmi cateva zile ca sa faci diferenta.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

moniq, nu-ti doresti sa ai un impielitat ca Vlad, sincer !!!! e ceva de speriat
nu s-a oparit, era rosu pe un picior, l-am dat cu un spray special si cu crema si dimineata nu mai avea nimic, dar m-am speriat, iti dai seama daca era mai fierbinte si isi dadea pe fata, ca el statea pe scaun, era cu fata in dreptul mesei, neastamparatul de el

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna diminetaza!

Alexandrina - felicitari! - Diana - Maria sa cresti mare , sanatoasa si cuminte.

Xan - refacere rapida si mult laptic si nervi de otel.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza!

Vladut nu stie poezii, dar nici nu-l invat, abia incepe sa spuna cuvinte . Deocamdata nu prea are multe cuvinte in vocabular. Si nici el nu ma asculta, dar cred ca este perfect normal, de aia nici nu-l pedepsesc. Nu cred ca la varsta asta poate intelege o pedeapsa ca atare. Ce poate sa inteleaga e ca daca mai face acel lucru o sa fie pedepsit, dar n-o sa inteleaga ca nu-i bine ce-a facut. Ma rog, cel putin asa vad eu la Vladut. Cand ma supara rau de tot, cand deja simt ca nu mai pot,imi pun capul intre maini si stau asa si el vine la mine si ma imbratiseaza, ma prinde de dupa gat si imi spune pe limba lui bebeluseasca inca, cat e de frumoasa viata si sa nu mai fiu suparata. Mor de dragul lui. Relatia lui cu Daria e din ce in ce mai frumoasa. Imediat ce se trezeste Daria merge la ea si incepe sa faca diferite mutrite, sa povesteasca cu ea, sa o dragaleasca, pupe, dar nu-i da nici o jucarie, le ascunde la spate, si ii ia orice jucarie pe care pune Daria mana. Nu stiu ce m-oi face cand va incepe Daria sa planga dupa jucaria pierduta. Probabil ii voi lasa pe ei sa-si dispute jucariile si voi interveni doar daca se vor bate. In rest, o sa stau deoparte si o sa-i las pe ei sa stabileasca raportul intre ei.Eu doar o sa-i astept cu bratele pregatite pentru consolare. Sa vedem ce ne asteapta.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Lili glumesc . Stiu cum fac. Eu stau mereu cu ochii pe ea. Bine ca nu a patit nimic grav.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns festina spune:

Xandrutza felicitari mamicooooooooo!!! Esti de 3x mamica , mamica eroina cum spun fetele. Multa sanatate si fericire in viata ii dorim micutei Diana-Maria iar tie refacere rapida, laptic mult si bun si te asteptam cat mai repede pe forum!

Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta pentru Xandrutza. Scumpik astept PM cu datele contului, te rog.

O zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu una recunosc ca nu am rabdare cu el, nu am rabdare de felul meu, sunt o repezita fara pereche, insa si el este un copil dificil, si nu exagerez cand zic asta, dar e al meu, si imi place asa cum e, chiar daca imi da batai de cap, prefer un copil energic si cu personalitate decat unul slab si sperios....ma intelegeti voi

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineata!

Bun venit Diana Maria! Sa cresti mare sanatoasa,voioasa si norocoasa! Multe felicitari parintilor!

Aseara cat s-a uitat al meu la meci am mai recuperat si eu din urma!
Lilina, felicitari sotului pt organizarea petrecerii! Am vazut pozele! Foarte frumos! Sa-ti traisca flacaul!
Am vazut si pozele minunate ale Andrei din concediu!
Roxana, reveritor la Daria cu cresa, nu stiu cum s-a comportat la inceput sau doar acum a inceput problema! Ce as face eu, este sa o scot eventual 1-2 spatamani si sa incerc sa o duc din nou, practic sa iei de la zero iar! Nu stiu care e procedura acolo si daca iti dau voie! Eu dupa o spatamana m-as duce o zi cu ea eventual dupa ce pleaca copii si i-as prezenta locul, bucataria, sala de mse,jucariile, as vorbi cu ea despre ce se intampla acolo! a doua zi as duce-o si in prezenta copiilor o ora dar as sta si eu cu ea! aici iti dua voie nu stiu daca si acolo! as duce-o mai tarziu decat ceilalti ca sa nu-i vada plangand, deci dupa ce ceilalti copii isi intra in program si se linistesc apele! apoi as duce-o 2 ore, tot asa sa stai cu ea! cumva s ao introduci tu in cercul de copii si in activitatiile de la cresa! asta as afec o spatamana si abia din saptamana 2 as incerca sa o las iar singura dar tot asa treptat! adica nu o lasi din prima toata ziua! O duci 2 ore si o iei, a doua zi 3 ore si o iei, ....!
vorbeste si cu educatoarea sa-i dea un pic mai multa atentie la inceput, in sensul sa incerce sa-i atraga atentia cu ceva!
Cand am fost cu Eric l-a control mi-a propus pediatra sa fac tabel pe zile din acela cu figuri sau cu buline! asta referitor si la crizele d epersonalitate dar cred ca paote fi extins! si in functie de cum se comporta (la masa, la somn, la cresa, la plimbare, in masina) primeste o bulina! la 5 buline rosii sau ce culoare ii place ei primeste sa zic un suc! rosu sa zic e culoarea pt bine, albastru pt rau de ex.cam asta in vine in cap acum! Mult succes si sa rezolvati problema cat mai curand.

Scumpik, merci mult! esti o scumpa!

Fug si eu la munca acum! Un pic mai tarziu ca de nu e sefu aici! Tare nasol ca nu mai pot intra de la munca, de acasa nu prea reusesc!

Va pup pe toate!

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi! Haideti sa-i ajutam!

Mergi la inceput

Cristina ce frumos povestesti despre cei doi puisori ai tai. Nici eu nu o pedepsesc pe Cosmi. Daca face ceva gresit ii explic ca nu e bine si din ce motiv.

beatrix interesant ce ti-a propus pediatra. Am vazut ceva asemanator la emisiunea "Super Nany" dar ma gandeam ca sunt micuti inca, dar cine stie merita incercat.

Lili hai lasa baiatul. Nu mai spune ca e dificil. E un copil normal plin de viata. Eu de Cosmi spun la fel ...este exact asa cum mi-am dorit....chiar daca ma tine " in priza" nonstop.

POZE COSMI 1 ANISOR

Mergi la inceput