LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 15
itzy-bitzy spune:
neata
la mine e deja pranz ...doarme papusica, voi abia va treziti
Lilina boierie...si stai acasa azi si maine nu? hai pe mess sa imi dai niste poze
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
Monique_new spune:
Neata.
Alina mi se pare aiurea cand spui ca la tine este deja pranz.![]()
Lili merci mult
. A mea a cam invatat culorile, dar sti cum. In prima faza mergeam cu ea pe strada si o intrebam ce culoare au masinile.
Toate erau "abatu"= albastru la inceput. Acum nu prea le mai incurca decat daca se grabeste. Asa ca fiecare are cate o culoare preferata Vladone e "gelos" cu galben
.
He he ati vazut cum ati aparut majoritatea. Asta inseamna ca cititi dar nu scrieti. Deci haideti fetelor mai cu spor
.
Vreau sa va propun ceva. Sa scrieti cam ce poezioare invata copii vostri in momentul asta. Eu tot caut, dar in afara de cele de pe vremea noastra nu gasesc nimic usor, sa le poata memora acum al varsta asta. Alina tu ce ai in repertoriu
?Dar nu in chineaza
. Lili tu ai scris unele dar nu mai stiu unde, nu le-am salvat
.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
hai ca am ajuns si eu la serviciu
moniq, i-am luat niste ghetute lui Vladone super fumoase, adica, mie imi plac f.mult
poeziile alea le am acasa, sunt super simple ca versuri, adica usor de memorat
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
lilina spune:
alina, nu stau acasa 
POEZII
ARICIUL
un arici cu ochii mici
si cu bot catifelat
langa gard s-a tupilat
suparat ca l-a plouat
IEPURASUL
iepurasul meu iubit
cin-te-ntrece la fugit
ai labute mititele
ochisori, 2 margele
mustacioara la gurita
si un petic de codita
PISICUTA
pisicuta noastra hoata
a facut o boroboata
in camara a intrat
pe furis, si a luat
o bucata de friptura
mama nu stia ca fura
daca o mai prinde-odata
vai de blana ei vargata
itzy-bitzy spune:
In "chineaza" si daca ai vrea nu as putea sa va dau...abia ma descurc cu chineza de cumparaturi.
Eu am f multe...unele i le spunea mama, altele le-am gasit pe net si le-am adunat pe toate, le-am printat si am facut un dosar. Despre animale, numarat, zilele saptamanii etc...
Doar o intrebam ce poezie vrea si ea ne spune : "u pisea= cu pisicutza", "unu-doi tei-patu"- cea cu numere, "u doll- cu papusica" "u mamaie"...si tot asa. Inca nu stie poezii ...decata sa cate 1-2 cuvinte din fiecare. La cantecele vad ca este mai avansata.
Zilnic vorbim cu parintii pe net si ne si vedem cu webcam...murim d eras, pt ca ei saracii abia acum au invatat cum este cu messengerul, skype, webcam, ...Si stau in fata monitorului si ii recita anei poezii...ea rade chicoteste pe aici si ii doar da comanda ce poezie sa i se spuna...Tata mai danseaza in fata ecranului si-i canta una alta...iar ea e super incantata.
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
lilina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anangel_lexi Lilina, itzy si restul fetelor, sper sa nu va suparati pe mine dar eu i-am pregatit Xandrutzei o mica atentie dinainte, trebuie doar s-o trimit. |
cum sa ne suparam. foarte bine ai facut. ai adresa ei? ca daca nu ai, ti-o dau eu pe PM
lilina spune:
poeziile sunt din "dosarul Alinei"
Monique_new spune:
Lili merci
le-am salvat.Sa poarte sanatos Vladut ghetutele. Bine ca ai gasit ceva sa-ti placa. Alina poate reusesti sa ne scri si noua cateva poezioare.Asa vreau si eu sa fac un dosarel.Cosmi le-a invatat pe cele cu pisicuta si catelusul pe care le stiam noi cand eram mici. Nu le stie chiar in totalitate dar se descurca. Cred ca bunicilor le este dor rau de Ana.
POZE COSMI 1 ANISOR

lilina spune:
aseara a facut Vladone o boroboatza, nu ca ar fi prima, nicidecum
dupa ce am facut baie impreuna si am fost super veseli, am lasat in urma o balta, pt.ca Vladone vroia sa ma stopeasca cu apa si arunca cu galetusa plina cu apa....am ras si ne-am distrat super tare
apoi s-a dus in bucatarie si taxu' facea un ceai, bineinteles ca s-a viermuit pana a varsat ceaiul fierbinte pe el, l-am certat rau si i-am dat una la fund....sper ca alta daca sa asculte cand ii spun NU PUNE MANA ca te lovesti !!!!
Vlad nu asculta DELOC, cu cat ii spui mai mult, cu atat se incapataneaza mai tare
Monique_new spune:
princessma intrebai de masuta Cosminei. Este luata din Dragonul Rosu. Se poate folosi ca masa de scris si ca tabla magnetica, este cu 2 fete. Are o gramada de litere si cifre magnetice, creta,carioci, un suport pe diverse. Mie mi-a placut mult.
POZE COSMI 1 ANISOR