LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 12
itzy-bitzy spune:

Heheeeee toata lumea astepta nepotelul-nepotica...iata ca nu are "cuc". F. bine, sa fie sanatoasa sa va traiasca si sa va bucure viata toate cele 3 fetite. Multe felicitari Xandrinne!! recuperare rapida si mult laptic!
Eunice vreau si eu nr ei de telefon...Voi incerca sa o sun de aici...
---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
anangel_lexi spune:
Diana Maria se numeste fetita Xandrutzei! Ff frumos nume! Inca o data felicitari, sa va traiasca!

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
itzy-bitzy spune:
In alta ordine de idei...ia spuneti cum facem ...sunteti de acord sa strangem iar banuti pt niste flori si o mica atentie...cum am facut obiceiul?
Eu cand am plecat din tara i-am dat Lilinei suma care a ramas de la ce am cheltuit pentru nepotelul Victoras (Roxana01) - 110.000 lei vechi (11 ron). De asemenea i-am lasat bani si pt contributia mea
.
Stiind ca Mamilili este in acelasi oras cu ea, i-am trimis in august PM si am intrebat-o daca doreste sa se ocupe ea de tot si sa mearga eventual la spital. A fost de acord si a acceptat cu mare placere.
Ce ne facem insa ca ei nu ii merge calculatorul ...(cum ne-a spus Xandrutza)??? Cum luam legatura cu Mamilili???
Lilico ia zi ce facem? Eu am predat stafeta dar vreau sa merga mai departe! Daca as putea m-as ocupa eu de aici...zau
.
Un telefon tot ii dau dar mai mult nu am cum.
Hai sa ne mobilizam cumva si de data asta... Sunteti de acord?

Itzy-Bitzy
cu
scumpik_lui spune:
Felicitari Xandrutza, sa aveti un bb sanatos, voios, norocos si papacios, iar tie iti doresc mult laptic, refacere usoara si rapida.
Cine imi da si mie nr de tel al Xandrutzei?
Itzy eu sunt de acord sa continuam atentia pt fetele care urmeaza, dar cum face? M-as baga eu, dar poate raspunde Lili ca ei ii este mai usor sa ajunga la Xandrutza. Daca nu o sa apara intru eu in hora ![]()
Anca, mamica de
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
itzy-bitzy spune:
Am sunat-ooooooooo!!!! ![]()
![]()
Nu-i venea sa creada cand m-a auzit.
Diana-Maria s-a nascut cu 3070 grame si 50 de cm parca a zis. Se simte bine acum ca i-au dat calmante. Narcisuca a plans rau dimineata cand a plecat ...draga de ea...cand o sa vada ce bebe (jucarie) aduce mami acasa ii trece![]()
Eniko mersi mult ca mi-ai trimis numarul ei de telefon.

Itzy-Bitzy
cu
lilina spune:
mi-a scris si mie xandrutza ca a nascut
mare sef, sunt prezenta la raport, am banii de care zici, ramane sa stabilim cum facem, ii trimit eu cuiva din Suceava - Iasi banii ?
astept coordonatele
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
scumpik_lui spune:
gata am vazut si pozele de la petrecerea lui Vladone. Dupa cum am vazut a iesit o petrecere foarte reusita si toti copii s-au distrat.
Anca, mamica de
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/129272.birthday.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
itzy-bitzy spune:
Propuneri:
- sa o sune cineva pe Mamilili si sa-i propuna sa puna ea bani d ela ea si ii dam noi ulterior cum mi-ati trimis mie ultima data. sau macar sa ne dea datele contului in care sa primeasca banii si s aincepem sa-i viram.
- sa se ocupe cineva de la Iasi sau Scumpik, cum a spus,...si sa trimitem prin curier cum am trimis Cristinei ...e mai ieftin transportul asa decat d ela Bucuresti...
- sa te ocupi tu, Lilico, si sa il trimitem din Bucuresti. ![]()
Itzy-Bitzy
cu
lilina spune:
DECI, ori tu vorbesti deja Chineza, ori sunt eu prea obosita
ma ocup eu sa trimit florile sau altcineva
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
scumpik_lui spune:
v-am zis ca daca e nevoie ma ocup eu...merg la sv si iau un buchet mare si frumos de flori si ceva hainute (daca vreti altceva sa spuneti) si merg la xandruta
Anca, mamica de
Poze Luca