LMA!!! Bucurii de sept-oct 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilina

moniq, exact asta spunea mama de Cosmi, ca ar trebui data la balet, la cum mergea ieri pe varfuri

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Asa merge si prin casa......

Tu sti ca ma gadeam aseara, spre rusinea mea ....nu am vazut-o pe mama ta.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

ei na ? era si ea pe acolo, cumintica, la o masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Lili pai la cat m-am frichinit eu acolo numai la masa nu am stat.Daca ea stat cumintica sigur nu am vazut-o. M-am conversat putin cu socrul tau.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

nici o veste de la xandrutza? sper ca sunt bineeee. Abia astept sa aflu noutati si mai ales sa ne spuna daca bb e cu cuc sau nu

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

eu i-am spus sa-mi dea un sms cand poate, va dati seama ca pana diseara nu o sa primim nici o veste, sper sa fie bine, iar bb sa aiba cuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna, fetelor!

Xandrutza, ma gandesc la voi, adica la tine si la bebe, banuiesc ca esti deja mamica pentru a treia oara! Astept cu nerabdare vesti de la tine! multi si bafta!

Alinush, draguto! La job este cat se poate de ok, pot spune ca m-am acomodat deja, insa mi-e dor tare de Rares cat sunt plecata!
Rares sta cu mama mea cu care se intelege nemaipomenit de bine si cu care el este obisnuit pentru ca a fost alaturi de el din prima zi! In privinta asta, sunt foarte linistita! Cu problemele de sanatate: am terminat antibioticul pt infectia urinara, maine ii duc proba la laborator ca sa repetam urocultura; saptamana viitoare mergem la pediatra pentru controlul de doi ani si daca totul este ok probabil urmeaza sa ne programam la operatia de hidrocel.
Pup pentru Ana Maria!

Roxana, poate totusi reusesti sa il operezi pe Victoras la 6 luni, ma gandesc ca tinandu-l pe tratament poate e mai bine si nu se mai umfla asa tare. La Rares parca nu mai este as inflamat de vreo doua saptamani. Tot la dr. cu pricina ai fost? Despre Dariuta, si eu cred ca ceva sau cineva o deranjeaza la gradi! Cred ca este speriata! Incearca sa afli ce se intampla acolo, poate sa discuti si cu alte mamici care au copilasii in grupa cu Daria!

Acum sa va scriu doua vorbe despre petrecerea lui Rares, dupa care fug la lucru. A fost foarte foarte frumos, au fost doua petreceri: una cu copilasi+mamici la pranz si una cu adulti seara, asta din lipsa de spatiu! Petrecerea copilasilor as fi vrut sa o facem la un spatiu de joaca pentru copii insa la noi in oras nu exista ceva frumos, asa ca am ramas cu varianta de a face acasa, mai ales ca de jucarele, leagan, tobogan nu ducem lipsa! Copiii s-au simtit foarte bine, au fost incantati de jucariile lui Rares si din motivul asta toti au fost extrem de cuminti, fiecare gasindu-si o preocupare, un joculet ceva... Au dansat (Rares a considerat ca masa este foarte potrivita pentru acest lucru si a actionat in consecinta), au papat foarte bine (le-am pregatit diverse aperitive, dar si gustarele calde - snitele, chiftelute de pui, cartofi pai-), s-au jucat foarte frumos si dupa ce au obosit au plecat la nani. Cadourile primite au fost in general hainute, care sincer ne-au prins bine ... Rares a cazut frant pe la ora 15 si a dormit pana la 18, fiind fresh pt a doua petrecere. La noi cam totul s-a legat de cifra doi: doua petreceri, doua tortulete, doua trenulete primite cadou de la mami si tati. Tortul pentru petrecerea copilasilor am vrut sa fie o locomotiva insa nu a iesit ceva prea clar, unii au spus ca este vapor, altii casa cu etaj , noi stiam ce am comandat... a compensat totusi continutul, foarte bun si foarte prospat! La petrecerea de seara am avut un tort dreptunghiular cu decor un teren de fotbal! Ca sa raspund si la intrebarea Scumpikai, am avut doua torturi pentru ca nu cred ca ar fi ajuns unul singur la atatea persoane si pentru ca nu puteam servi seara dintr-un tort deja inceput. Petrecerea s-a terminat pe la 1, Rares a rezistat eroic si s-a purtat foarte bine, a pupat toate fetitele la plecare, le-a condus frumos la usa, le facea pa si le zicea "mai venim" adica sa mai vina si altadata in vizita la el!

Multumim pentru vizionarea pozelor si pentru aprecieri!

Va pup!
O zi frumoasa in continuare!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Mi-am adus aminte de niste chestii, le scriu repede sa nu le uit :

Lexi, ursul din poze este primit cadou de la sora mea, nu stiu sigur de unde l-a luat, este posibil si de la Auchan pentru ca ea face cumparaturi de acolo frecvent.

Monique, masuta Cosminutei este din aceea care se rabateaza si ca tabla de scris? Este de la Miniblu? As vrea sa ii iau si eu lui Rares asa ceva, mi se pare foarte frumoasa! Mi-a placut mult camera Cosminutei, este vesela si frumoasa ca si "proprietara"!

Fetelor, am uitat sa va zic cat de fascinati au fost barbatii de trenurile primite de Rares cadou de la noi. Au fost atractia taticilor, s-au jucat taticii cu ele de ziceai ca sunt copii... Sub pretextul ca trebuie sa monteze sinele, iar asta era o treaba mai complexa pentru Rares, s-au asezat pe covor si au redevenit copii...

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

A nascut Alexandrina. Are o fetita. Nu stia inca detalii cand am vorbit eu cu ea, in urma cu cca o ora.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Astepta sa o vada ca abia se trezise.
Alexandrina, iti urez si pe aceasta cale refacere usoara, sa ai bb papacios, lapte mult si sa fiti amandoua sanatoase tun!

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Felicitari Xandrutza, refacere rapida, mult laptic iar bebita sa fie sanatoasa, papacioasa si cuminte! O sa fii soacra cu 3 gineri! Cred ca trebuie sa te ajutam cu niste sugestii referitor la nume, ce zici? Va pupam pe amandoua!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput