Bulgarasi si globulete de nov-dec (113)
Raspunsuri - Pagina 18
adyanna spune:
Azi am fost si eu la shopping. Mi-am luat ceva haine de birou, ca nu mai aveam nimic. Si am avut o mare surpriza neplacuta! Am fost prima data in Unirea Shopping Center si am ramas socata de preturile camasilor: 180-250 ron poate si mai mult la unele magazine!
Mi se pare exgerat!
In schimb am gasit o pereche de pantofi foarte draguti, piele int-ext, eleganti cu 150 ron. Si apoi am fost in Bucur Obor si acolo am gasit vreo cateva camasi foarte dragute cu 40-60 ron si un costum cu 3 piese ( sacou, pantalon si fusta) la 320 ron care e super. De fapt pe mine m-a impresionat fff mult fusta! Eu pana acum nu stiu daca am purtat fusta de 5 ori in viata mea ( exceptand anii in care ma imbraca mama cum vroia ea
) dar asta imi vine chiar bine. Pana si la cununie am avut costum cu pantaloni, pentru ca toate fustele si rochiile mai simple pe care le probasem imi faceau un ditamai
Asa ca sunt fericita de ce am cumparat azi!
Si acestea fiind spuse ma retrag si eu la somn ca am avut o zi plina si maine ma asteapta una si mai plina!
Noapte buna si vise frumoase! 
adra_bell spune:
Sorina ,eu ii dau Almette, dar n-am zis ca sunt chiar un exemplu. Am tot facut la branza in casa, nu vroia, am cumparat branza dulce, nu vroia, pana la urma pe asta a acceptat-o. Pe cutie nu scrie ca ar avea conservanti, dar nici ca nu are. Eu ii dau cu smantana, dar nu cred ca varianta cu verdeata nu are E-uri si celelalte au.
Alina, nu mi-ai raspuns de ce vrei sa-i bagi formula? Crezi ca nu o sa se mai trezeasca peste noapte? Intreb fiindca si pe mine ma bate gandul la cerealele alea "somn usor", mi-a zis o mamica ca i-a dat bebelusului si nu s-a mai trezit, si le-as prepara cu formula, ca mi-e frica sa ma mulg. Azi-noapte s-a trezit de 3 ori
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adelamaria spune:
Buna!
Eu nu prea pot sa scriu de la birou, iar acasa...bebe e rege (ma rog, regina)!
...Dar voiam sa spun ca eu am raspuns la sondaj si ca mi se pare f. buna ideea Adrianei cu 1 decembrie, desi poate ca unii vor "lipi" ziua asta cu weekendul si vor pleca...Dar mie mi se pare ok, noi n-avem planuri
...
Va salut pe toate, imi pare rau ca n-am mai mult timp...dar va citesc...Adra, pupici dulci Evei! Ma bucur de fiecare data cand va "vad".
Pe cuvant de onoare ca ma bucur pentru fiecare puisor al grupului care papa, merge (felicitari, Maria!), capata dintisori, invata sa spuna primele silabe...doar ca nu am timpul necesar pentru a confirma asta in scris
...
Va imbratisam si poate reusim totusi sa ne vedem!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pufulet74 Abia acum am apucat sa citesc de dimineata :) Multumesc de raspunsurile cu trezitul noaptea :) Eu ma tot gindesc apropo de asta daca e ok sau nu, in ideea ca daca are nevoie de confort doar, e vreo problema de atasament si nu imi dau seama? Sau e doar obisnuinta care ar fi mai bine pentru toti sa o rezolvam ca sa am si eu o noapte mai normala..? Inca sunt in dilema si nu am gasit un raspuns. Eu inca nu i-am dat ceaiuri, doar apa sau sucuri de fructe si ma gindeam cum as putea sa il dezvat noaptea daca ajung la concluzia ca asta vreau sa fac... ? Adina, si eu ma gindeam ca de la un an sa incep sa ii dau lapte de vaca la pitic, sa nu intrerup alaptatul, dar ca o trecere usoara spre alt lapte. Tu esti documentata in domeniu, e mai ok decit formula, da? Victo, esti de admirat, cum nu? Eu cred ca fiecare dintre mamici daca s-ar apuca sa povesteasca mai mult ne-am da seama ca e de admirat ;) ------------------------ Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)God brought you in our life Homepage: www.lijfering.tk |
Flory, legat de trezitul noaptea si eu eram disperata... da, acu pot spune eram, pt. ca de 3 nopti al meu puiut doarme de la ora 21-21.30 pana la 4-5 dimineata!!!!!!!!!! NU-MI VINE SA CRED!!!!! Nu stiu ce s-a intamplat asa, brusc, dar mi se trezea de foarte multe ori noaptea, gemand sau plangand...
Acu sa bat in lemn e muuuuult mai bine...
, Lixa, welcome back!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adyanna
Si Antonia face la fel. Numai ca daca vrea sa duca la gura sau sa traga de ceva si eu ii spun ca nu e voie ea se uita la mine, incepe si rade, si apoi uitandu-se in ochii mei continua sa faca ce tocmai ii spusesem eu ca nu are voie. Ma gandesc ca daca de-acum face asa, mai tarziu cum o sa fie?! Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2 |
Adriana exact la fel face si Eric...
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
lixa, foarte faine pozele... va admir ca ati umblat atata cu bebe mic, al meu abia a avut rabdare pana in Brasov(in masina, zic)...
am vazut ca ati apucat sa vedeti cate ceva din Cluj, imi pare rau ca nu ne-am intalnit...
unde era acvariul ala? In Bratislava? foarte interesant..![]()
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Sorina ,eu ii dau Almette, dar n-am zis ca sunt chiar un exemplu. Am tot facut la branza in casa, nu vroia, am cumparat branza dulce, nu vroia, pana la urma pe asta a acceptat-o. Pe cutie nu scrie ca ar avea conservanti, dar nici ca nu are. Eu ii dau cu smantana, dar nu cred ca varianta cu verdeata nu are E-uri si celelalte au. |
Si eu ii dau Amirei,varianta cu smantana. Am luat de bun ceea ce scrie pe eticheta,adica branza de vaci si sare. Ii amestec cu galbenus de ou si ii dau dimineata,cu bucatele de paine,la micul dejun.
Crenvusti nu i-am dat si am sa incerc sa aman momentul cat mai mult cu putinta,cu toate ca noi mancam,chiar si Robert,1-2 ori pe luna. Cand ii dau lui Robert il cojesc de membrana si incerc sa-l fac cat mai mic cu putinta.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pussi spune:
ankule .. deci Ana e a ta
Ce face bubulina din burtica???
miha cum eu n-am mai avut timp sa intru pe DC... acum ma ia cu groaza cum sunteti voi de avansati cu papa.... Mic dejun de oameni mari.. Almete cu paine
... piu Almete pe paine? cat de mici bucatile? ce cantitate?.... voi fructe cu cereale mai mancati? Acus va aud de oua si sunca la micul dejun.... Ce program aveti de papa si ce anume.... 
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
heellloooooo
azi si-a facut curaj si iasmi sa o ia de una singura in picioruse!!! ma emotionat asa de tare......uffff ce mare e deja!!!
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
.................................................................
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
cristi07 spune:
felicitari, tuturor fetitelor mergatoare!
nici un baietel nu a inceput sa mearga singurel???
Cristina si Radu 3.12.2007

Joshua Raphael (14.11.2007)
Ma gandesc ca daca de-acum face asa, mai tarziu cum o sa fie?!