FIV 192

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mimi: Sa te ajute Bunul Dumnezeu si bb-eii sa ramana la tine in burtik 9 luni! Tinem pumnii!!
Daria: Multumesc din suflet! Incerc sa caut pe harta strazile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Fetelor, incerc sa scap de moderare ca sa pot vb cu voi. Am sa fac fiv in curand si as vrea sa intru in grupul vostru pentru ca nu prea am cu cine vorbi si am vazut ca sunteti din diverse centre fiv deci o experienta vasta.

Mergi la inceput

eu am mai facut un ciclu de IUI nereusit dupa care a am decis ca decat sa ma tot stimulez aiurea sa trec la fiv ca rezerva ovariana scade si mai bine ii congelez decat sa pierd sansele

Mergi la inceput

as vrea sa va intreb voi cate zile de stimulari ati facut de la inceputul tratamentului pana la punctie, eu sunt high responder si la iui au crescut f repede foliculii in 7 zile si in nr mare nu stiu daca este neaparat un lucru bun.cred ca de la lupron nu au sa ma creasca chiar asa . eu incep stimularea pe 13 oct as vrea sa calculez daca se poate cam pe cand ovidrelul si punctia, transferul, etc.
va multumesc si va admir!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Oana sper din tot sufletul sa-ti tii in brate copilasul mult dorit cat mai repede cu putinta. Sincer nu cred ca as mai fi putut sa-l vad pe ex in fata ochilor, pana la sfarsitul vietii mele. Stiu ca Dumnezeu ne invata sa iertam caci in aceeasi masura ne va ierta si pe noi, dar totusi ... e prea mult. Admir puterea ta. Dumnezeu sa te ajute!

Bianca 18+
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

Fetelor, eu in seara asta am avut un curaj nebun. Sa va spun ce-am facut: pe la ora 19 am plecat la vecina mea sa-mi faca injectia si n-am gasit-o acasa, fiind la nepotica ei care are febra mare. O alta vecina mi-a spus ca vine pe la 20,30. Asa ca m-am vazut nevoita sa ma intorc acasa si sa-mi fac singura injectia, eu, care lesinam numai cind vedeam ace. Si vreau sa spun ca m-am descurcat absolut minunat, uimindu-ma pe mine insami.
Concluzie: nevoia ne invata orice.
Va pup si sa auzim numai vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Oana!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-era dor de poevestile tale si, la ultimele intalniri cu fetele, chiar ti-am dus lipsa. Poate mai apari si tu, oricum, ma bucur ca nu ne-ai uitat.
Delia: LA MULTI ANI si sa apara bebeul mult-dorit
Kora, Moni, antosit, blanche si restul-sigur ratez pe cineva daca va enumar- (Doamne, ce multe sunteti): va pupic pe toate si va tin pumnii, sa fie o toamna norocoasa.
Claudia: eu am fost catalogata in Viena drept "poor responder", am avut de fiecare data stimulare cate 12-14 zile... Parca Elenada a facut hiperstimulare dupa doar 8 zile (sper sa nu ma insel)

Va pupic pe toate...

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Zouzouleeeeeeeeeee: toata lumea intreaba de tine... Pe unde esti? Esti bine?

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabita78 spune:

Dragele mele, va multumesc mult pt incurajari si pt ca sunteti alaturi de mine.
Eu sunt bine, incerc sa ma detasez un pic de tot ceea ce inseamna FIV si sa imi recapat fortele.
Daca voi mai incerca va fi undeva la anul in primavara, pana atunci iau o pauza fizica si psihica.
Oricum vad ca in aceasta toamna se va lasa cu multe burtici iar eu o sa va citesc mereu si o sa va urmaresc din umbra.

Va doresc din tot sufletul sa reusiti, sa nu treceti prin ce trec eu acum.

Kora, eu dupa punctie am inceput imediat ca ovulele de progesteron, 1 dimineata si 2 seara.

Mergi la inceput

Multumesc Cristal

Mergi la inceput