FIV 192
Raspunsuri - Pagina 17
mimi_m spune:
Salutare fetelor
Ieri mi-am luat cei trei puiuti acasa... i-am vazut, sunt perfecti, aveau la 72 ore : 12,10 si 8 celule . Au evoluat foarte bine si sper sa evo;ueze in continuare in butica la mami si sa ne revedem peste 9 luni...
In rest nu sunt f. vorbareata pt ca stau la pat, mi-am propus sa ma odihnesc 6-8 zile .
Multa bafta tuturor si sa avem doar vesti bune .
maria08 spune:
MOana: Si eu am ramas fara cuvinte.....te stiu din vremuri " mai vechi"....iti doresc ca totul sa fie altfel de data asta!
Fetelor, e cineva care poate sa-mi dea mai multe detalii despre locatia clinicii Gynera?....noi venim din Constanta si nu prea cunoastem Bucurestiul. Numai bine tuturor!
KoraPop spune:
Mimi bravoooo!Endometrul cat era!Poate vei avea tripleti!DD sa te ajute!Peste 11 zile asteptam bhcg!!!!Pana atunci tinem pumnii stransi!
Kora
CARPE DIEM!
Delia21 spune:
Oana,off,prin ce ti-a fost dat sa treci.Dar ma bucur ca esti bine,cu umorul intact si fericita langa noul sotior.
Noi suntem bine,...avem 20 de ovule,...in crestere,...la purtatoare,...saptamana viitoare va fi punctia.Sunt surprinsa la cat de bine ma simt fatza de primul fiv,cand avui o hiperstimulare nasoala de tot,deci sunt fara ameteli,dureri de cap si alte stari de care nu vreau sa-mi amintesc.Sper doar din toata inima c rezultatul sa fie acelasi,adica cu ochisori.Pup gasca si revin pe saptamana viitoare.Intrebare :daca beau si eu juma de pahar de sampanie maine cu lumea la masa caci e ziua mea,oare e bai mare?Chiar o sa-l intreb si pe doctor daca tot ma vad azi cu el.
Blanche25 spune:
Oana, CASA DE PIATRA, si copii cati vrei tu!!!!
Mimi felicitari, sa ramana cu tine in burtica 9 luni!
Tabitha pumnii stransi!
M Oana spune:
Anto, Blanche, Lilienutza, Undule-ruda cu acte in regula, Arinus, Maria, Korutza plecaciuni si ganduri bune dinspre subsemnata, plus o vorba buna la Doamne Doamne, sa va implineasca visul cel mai frumos.
Liliana sa stii ca toata viata mi-am dorit un baietel cu ochisori albastri si uite ca D al meu are exact ochii pe care ii visam eu copilului meu.
Mey, vara-mea pai se putea ca sangele tau, comun cu al meu, sa nu simta ca mie mi se face dor de aceste meleaguri si sa intri fix in clipa in care ma pregateam sa rup tacerea?
Mimisor sa fie intr-un ceas bun si sa nu dai sanse numai embrionului de 8 celule (asa scrie in carti, ca cel de 8 e perfect, ca la carte), ca s-au vazut multe cazuri cand embrioni de 5,3, 10, 12 celule la 72 de ore, au dus la sarcini si copii mai mult decat perfecti.
Koricica tot fatza de pustoaica de 25 de ani am, cum ma stii si chiar toata viata mi-am dorit sa arat si eu mai in etate, nu ca sa aiba M vreun motiv sa-mi plece pe alte meleaguri, dar sa prezint si eu mai multa importanta la prima vedere, ca nu ma crede nimeni cati anisori am, pana nu-mi etalez buletinul.
Si sa stii ca, chiar daca nu cochetez cu FIV-ul eu aici stau, chiar daca doar in ultima banca, sa va privesc si sa va incurajez. 

Delia, mamamamama parca ieri numaram impreuna, uite acum mi se pare ca parca ieri treceam prin experienta asta si nu intr-un alt secol. Sa fie intr-un ceas bun si de data asta sa fie cu noroc, "sa nimeresti toate numerele la loteria si extragerea asta "...
Iar cu sampania, bea un pahar si in cinstea noastra, ca merita cel mic, ori cei mici, sa chefuiasca in cinstea procreerii lor, n-are ce dauna......

KoraPop spune:
Delia LA MULTI ANI iti spun de pe acum!Sa traiesti sanatoasa si sa fi burticoasa in curand,iar la anu' de ziua ta sa ai in brate un bebe mic,adica bebe nr. 2!Bea linistita un paharel de sampanie ca nu se intampla nimic rau!Petrecere frumoasa!

Kora
CARPE DIEM!
dariaioanaxx spune:
Maria- iti pot spune eu cum ajungi la Gynera; eu am fost cu autobuzul insa; cu masina trebuie sa intrebi pana ajungi la Maternitatea Filantropia si de acolo intrebi de Piata Ion Mihalache, clinica este pe ostrada din spatele pietii; deci cu autorbuzul a fost asa: am coborat din metrou la Victoriei, am luat autobuzul 300 in directia Maternitatea Filantropia(asa trebuia ca eu prima data l am luat de fapt in directie inversa
, bine ca mi am luat o marja de timp ca rezerva)asa si cu acest autobuz am mers doua statii si am coborat la Piata IOn MIhalache; statia este chiar in fata pietei, se ocoleste piata si se ia pe strada din spatele pietei care se numeste str. Clucerului; se merge cam aprox.500 m pe partea stanga a strazii, se trec cateva intersectii cu strazi micute, se merge tot inainte si clinica este pe partea stanga pe str. Paharnicului; atentie insa: exista doua intrari ale acestei strazi ! nu se ia pe prima ci pe a doua strada cu numele de str. Paharnicului si clinica este pe partea dreapta cam a treia cladire daca nu ma insel, are firma la poarta si la intrare se suna; cam atat ; bafta !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
unducthable spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui M Oana Mey, vara-mea pai se putea ca sangele tau, comun cu al meu, sa nu simta ca mie mi se face dor de aceste meleaguri si sa intri fix in clipa in care ma pregateam sa rup tacerea? |
Oana , sa stii ca gluma sau nu ... , nu am citit niciodata la acest subiect , intrasem sa mai vad dupa neshte naturiste ceva si cand colo vad MOANA la subiectul acesta si intru repede sa vad ...
desi noi vorbisem azi deja , hahah
ramane cum am stabilit si voua tuturor va doresc sa veniti cu vesti de bebei , Mimi , sa te ajute Dumnezeu si va pup pe toate
diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/
fireyes spune:
Oana, m-ai lasat...paf cand am citit povestea fetei mosului... se intampla si din astea, din pacate:( sper sa fie bine pt tine de acum incolo xi vremea incercarilor sa fi luat sfarsit, macar in cazul tau...
Sheritra, eu nu prea am prins povestea ta in timp real, doar ce au mai povestit fetele pe aici, folosindu-te ca reper si ca model
multa bafta si sa-ti mearga snur totul!
Diana, te mai vede si pe tine omul, dupa atata amar de vreme, chiar daca in "vizita" la alte subiecte
... sper ca esti bine si ne astept sa mai dai cate un semn...
still counting...