FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dodoai nevoie de anal horm din z 3a si HSG ,la celelalte nici nu sa uitat,la tine e bine ca stii cum raspunzi la stimulare ...ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Bytzi, ai un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Bytzi ,ma bucur ca ai fost asa de multumita si vreau sa-ti spun ca m-am programat deja la Ispasoiu . De data asta sa fie cu noroc ,sper ca v-ati intors 3 de la Sibiu, m-am gandit la tine toata saptamana si vineri m-am programat si eu. Peste 14 zile astept vesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

simonete, daca ai sunat vineri la Sibiu, pentru ce data te-au programat la dr Ispasoiu? Iti doresc succes la prima intalnire cu el.

Mergi la inceput

Dodo, eu sar peste CM din octombrie, asa ca m-am programat abia in noiembrie, dar la Ispasoiu te poti programa si mai repede. Asist. a crezut ca vreau la Chicea si se putea abia pe 10 nov. Mi-a placut cum a vorbit BYTZi despre el, m-am saturat de dr. prea ocupati sa se uite la tine si pe care n-ai curajul sa-i intrebi nimic . Te pup .

Mergi la inceput

simonetete-ai programat vineri sau joi,ca a mai sunat cineva joi cat eram eu an cabinet si voia IAD ...mai dar ce multe mai santem care recurgem la donator....sa stii ca mie mi-a placut Ispasoiu,la anceput si eu am vrut cu Chicea dar fiind atunci Sthromer ma primit el si Ispasoiu ne-a tradus si mi sa parut tare dragut si de ancredere si mia placut nespus ca venea de fiecare data si raspundea el la telefon ,cand nu-l gaseam lasam raspuns la asistenta si ne suna el... si eu sper sa fi venit 3 de la Sibiu dar cum o vrea dumnezeu deacum,eu sant f optimista ...dodola Ispasoiu te primeste f repede ca el e tot timpul la Polisano ceilalti 2 Chicea si Mutuliga mai lucreaza si an spital.....cipsuper filmuletul urmaresc evolutia din fiecare zi,dar pe filmulet arata ca intai s-a eliberat ovocitul ,asteapta pe trompa si apoi vin spermatozoizii....la noi e invers asteapta spermatozoizii,sper sa fie f vioi sa reziste pana se elibereaza outul meu....fetelor ma impresionat metoda lor ,dupa inseminare stai 5 min pe masa si ati anchide colul,asa ca cand m-am dat jos de pe masa nu curse nimic pe cand la Buc curgea tot anapoi....nu stiu mie mi-a placut ca sant f atenti....va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Bytzi Doamne ajuta

pt toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

magdutamultumesc si la fel ati doresc si tie...

iauratu cum te simti,pe mine ma doare burtika putin,voiam sa vorbim atunci de ce ai fugit asa repede,eram curioasa cum stai dar mi-au comunicat fetele iucasi cip ca le antrebai eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna dimineata fetele!!!!
eu sant in z a 7 a de la IA .i-au utrogestan intravaginal ,2 dim si 2 seara si acid folic.este a 3 a IA care o fac,daca nu iese ma duc la sibiu ca si voi.
utrogestanul luat intravaginal da aceleasi simptome ca si oral?
eu am luat oral data trecuta si ma simteam rau de la el,chiar crezusem ca am ramas ,dar acum luat intravaginal ,ce simptome ar da?
mersi fetelor si succes cu IA.

Mergi la inceput

Anamy, poate nu mai e nevoie de alta insem. , eu iti doresc succes acum si astept sa ne anunti II. Bytzi, am sunat vineri, dar n-am spus ca vreau IAD, nu m-a intrebat, deci a fost altcineva ...... ne "inmultim" . Bytzi ai primit pm-ul meu sau l-am pierdut? pe toate fetele.

Mergi la inceput