FIV sau inseminare cu donatoare/donator - cap 10

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonete spune:

Stie cineva cu cat timp inainte de inseminare se poate face vaccinul antigripal? N-am avut de lucru si l-am facut si azi am citit pe net o multime de prostii, unii zic ca poti ramane gravida doar daca trece cel putin o luna , iar intr-un loc am vazut ca zicea o dr. ca trebuie sa treaca 6 luni!?. Ce ma fac, ca in noiembrie voiam sa fac insem? . Voi stiti ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelis spune:

Buna seara... greu dar mi-am revenit......am decis....stim ce vrem...Multumesc la toata lumea de incurajari...aveam nevoie...mai ales ca este un subiect delicat si nu stie nimeni.
Cip...sotul este mai pragmatic...el zice ca mai bine IAD acum si bebe 2 cu FIV ..dar..ne-am hotarat .facem 3-4 inseminari ...si apoi mai vb de IAD...de maine incepem tratament cu napraznic..multimaca....si ginsavit....tratament ales de mine...ca dr nu ne dau nimic....asa ca ne tratatm noi....si sper pana in ianuarie-februarie sa avem ceva rezultate si sa facem prima IA.
Aaa...el are 31..si eu 25...nu este o varsta ingrijoratoare.....dar noi am intrat in criza...incercam de 2 ani....si asta isi spune cuvantul...
Cosi...este adevarat ca avem sanse..dar sa le realizam cu ICSI trebuie sa castigam la loto....
Iar pe dr il sunam ....la inceputul anului 2009....pt prima IA si poate pana atunci mai cresc gigei..ca numar si mobilitate.
Iaura..multu pentru sfat..este adevarat ca asa trebuie....dar fiind prima vizita acolo...neavand alte inseminari...la activ..dr..incerca sa ne convinga ca IA\D..este ultima pe lista.
Desi....cu IA nu avem sanse...noi speram...Iaura te rog as vrea sa stiu ce tratament a luat sotul tau de aveti asa o spermograma faina....felicitari...si doamne ajuta sa se lase cu sampanie.
Moni...speram sa facem 5 mil..cu tratament...dar daca nu ...sper ca dr sa ne faca IA si cu mai putin...este sansa noastra...Mobilitate avem 25 %....nasol.dar ..avem speranta.

Mergi la inceput

Simonte depinde foarte mult de tipul de vaccin administrat, am citit pe net cum ca,,, fiind recomandata o pauza de 4 saptamani intre o vaccinare si o eventuala sarcina ulterioara.'''dar este adevarat ca am gasit in alta parte...termenul de 6 luni....mai bine intreaba medicul ce comntraindicatii sunt,...pt respectivul vaccin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

nelis nu mai stiu , la tine e prima spermograma facuta ? pt ca s-ar putea sa ai surprize la a2a sau la alta...sotul a avut in aprilie la prima IA 50 mil ,iar inainte de IA nr 5 erau doar 19 dar in iulie la a 4 erau 10 mil ,a facut trat. cu napraznic 3/zi , zn si vit e , sper sa fie bine si la voi pana cand faci inseminarea
eu acum am venit de la dr. si mi-a dat o veste buna :ovulasem cam ieri dupa cum zicea, deci sunt in grafic vb. lui cipcirip
bytsi hai mai repede de la sibiu si da-ne vesti bune si tu

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

fetelor am si eu o rugaminte la voi imi puteti scrie cit ma va ajunge PUREGON900ui si URGALUTRANA.....si daca ma puteti ajuta sami scrieti cine le produce adica unde sunt fabricate multumesc din inima astept raspunsurile voastre.....

Mergi la inceput

Iaura..sa fie..cu noroc,,....sa se lase cu sampanie.
La noia sata fost prima vizita si spermograma de la sibiu..dr..ne -a explicat ca oscileaza...acum cu noroc sa fie.
De maine incepem ...tratament...si vedem...ce rezultate avem in 2009.
trebuiie sa sun la clinica s avad ec program au de sarbaroti...adica in ianuarie..daca nu facem IA in feb.
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

buna fetelor!mi-a fost tare dor de voi

despre mine, aseara am ajuns acasa dupa un drum f obositor si cu ceva probleme ,dar sa lasam asta,deci marti z 9 dupa 6 gonal am avut un singur folicul de 12mm si endometru de 7mm eram f suparata si nu ami venea sa cred si eu ma temeam de hiperstimulare,dr a zis ca e ok cum i-a zis si lui Iaura...eu i-am zis ca poate trebuia 2 gonal de la anceput ca as fi avut mai multi foliculi,deci mai multe sanse....joi dupa 8 gonal an z11 am avut un folicul de 16,5mm si endometru de 8,5mm am mai facut inca un gonal (deci 9 de toate)si z 12 pregnyl,sambata am facut IA foliculul nu era spart asta ma multumise ca voiam sa fac IA si apoi sa se sparga(la ultima IA sa spart la 16 ore de pregnil si avea 18 mm dar facusem IA dubla).....am fost f multumita de dr Ispasoiu,pana la el nu am gasit nici un dr asa dragut cu pacientii, atent si cu care poti sa comunici( doar dr Damian era la fel) vorbeam cu el tot ce-mi trecea prin minte.....despre donator cred ca este prima data cand antradevar nu am regretat ca am decis sa facem asta....nu stiu de ce poate comunicarea dintre dr sii pacient,poate ca am ales noi donatorul ,ca am ancredere an banca de sperma sau poate ca vreau sa se termine odata cosmarul asta.....
ami doresc nespus copilutul asta(vorba lui Ispasoiu-copilut),daca ar fi nevoie as alege oricand Polisano si mai ales Ispasoiu ,mi-am schimbat de destule ori locul si am fost la ceva dr dar nu am gasit nici unde ca aici,multumesc lui cip pt sugestie si sa te rasplateasca DD cu un copilut
va pe toate si va multumesc pt ca ami santeti aproape...

Mergi la inceput

a uitai sa va zic o problema cu donatorul ,ne-am decis f greu ca care era cu fizicul nostru nu avea grupa de sange care trebuia....l-am sunat de vre-o 3 ori pe Ispasoiu sa ma ajute....ca eu m-am trezit cu RH negativ ca nu-l facusem niciodata pana acolo si sotul RH pozitiv ...pana la urma am ales donatorul cu grupa si RH sotului ca dr a zis ca la prima sarcina nu sant probleme...la copilutul cu nr 2 trebuie sa facem comanda ca nu aveau donatori cu AB -.....vedeti ca eu deja ma vad ansarcinata

Mergi la inceput

nelisanal hormonale ati facut?cum e FSH sotului?ai vazut ca evanescente de la sub Azoospermie au avut FSH mic si a facut stimulare cu Gonal si au dita-mai spermograma dupa cateva injectii...ati fost la un urolog?poate e vre-un varicocel,hai sapati mai adanc si poate reusiti ,daca nu faceti un credit si faceti ICSI ca e pacat.....unde as fi avut eu macar anal hormonale bune ale sotului sa avem sanse macar la o biopsie......nu va lasati santeti f tineri si aveti timp....sa nu regretati apoi,sfatul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

bytzi, ma bucur mult ca a-ti reusit, am asteptat cu sufletul la gura vesti de la tine. Toata saptamana ti-am tinut pumnii si ii tin in continuare cu speranta ca va fi ultima ta IAD, si in sfarsit te vei bucura de reusita.Multa bafta si ai mare grija de tine. Deci ai fost foarte multumita de Ispasoiu. Pot sa-mi fac si eu programare la el, nu? Zici ca e foarte greu drumul, nu? Dar pe unde a-ti mai umblat toate aceste zile, ce ai vazut frumos pe acolo?
Spuneti-mi si mie cu ce analize trebuie sa merg la prima intalnire, la Sibiu, si in ce zi a CM trebuie facute.
iaura, sper sa reusesti si tu luna aceasta si sa va urmeze cipcirip, ar fi ceva fantastic sa avem mai multe gravidute.Iti tin pumnii.

Mergi la inceput