Colectia de toamna-iarna 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

gata, am reusit aveti 2 surprize in contul comun, dar mai scriu la comentarii. Dar dupa ce mananc ceva.

PS: mai citesc in urma si ce vad: Alex de JOY s-a facut baiat mare! Sa cresti mare si sanatos si sa-l asculti pe fratiorul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Anda ,te-am sunat de doua ori dar nu ai raspuns

Felicia , ma duc sa vad pozele voastre, abia asept !

Noki , super pozele de la aniversare iar copii nu am cuvinte!

Delia , vad ca te-ai "colorat" si multa sanatate la fetele frumoase.Ceva poze nu ne mai arati si noua cu voi?

Mada , abia astept sa ne spui cum va fi maine la gradi : cu sau fara plans...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli acu ma uit la poze
comentariul asta e memorabil: "ruine din templul lui Adonis. Nu am putut asculta ce zicea ghidul ca pe Ilinca a apucat-o pipi"
Foarte frumoase pozele si intr-adevar vegetatia de la Botanik e super!
Si tare dulce Ilincuta in rochita dupa rochita

Mergi la inceput

Ina ce mai fac pufosei tai? M-am uitat acum inca o data la pozele tare, am mai vrut sa-l vad o data pe pufosel punkist-ul! Mi se pare ca seamana cu tine la figura, sa vedem!
Cum mai stai cu linia de plutire, esti peste sau dedesubt?

Mergi la inceput

ERATA: nu e templul lui Adonis ci lui Apollo M-a corectat Doru, ca eu am prins din zbor gresit. Oricum erau ruine, nu se mai vedea mare lucru dar turcii intreprinzatori au grija de tot din ce pot scoate bani.
Aaa, si apropo de scos bani, si-au dat seama ca bogatia Antaliei e Marea Mediterana. Asa ca au o grija de ea, ceva de speriat. Nu au voie sa deverseze niciun reziduu in ea, nici in apele curgatoare, ia toate hotelurile au statii de epurare. Sa vedeti ce apa turcoaz, limpedeee, foarte frumoasa, iti creste inima doar cand o privesti.
Un lucru ce m-a surprins: atitudinea unora din personal fata de femei. Cand ma duceam sa iau un suc singura aveam parte de niste priviri... Unul chiar mi-a zis ca daca am nevoie de ceva, "orice", ma poate ajuta, doar sa-l caut.
O data am indraznit sa ma dau intr-o masinuta din parcul de distractii singura (Ilinca se dadea in trenulet de copii mici) si iarasi - priviri libidinoase si ceva vorbe in turca, bine ca nu am inteles ce. Si am observat clar diferenta de atitudine din partea turcului cand l-a vazut, ulterior, pe Doru langa mine.
In schimb, atmosfera de la Botanik a fost super, angajatii muncesc pe rupte, dar sunt tot timpul veseli, barmanul incerca sa tot faca scheme si spargea pahare intr-o veselie.
Ce m-a mai deranjat - n turci au pupat-o/ciupit-o de obraz pe Ilinca, ba i-au dat bomboane, rahat in fata mea, ma rog, asta e stilul lor, dar nu-mi plac astfel de intimitati.
Experienta bazarului nu a fost una prea placuta, targuiala nu e punctul meu forte, daca cedau prea mult la pret, luau o fata de amarati de parca ii jegmaneam. Dar nici nu puteam da din prima cat cereau deoarece toti ne-au zis ca la inceput pun mai mult ca sa aiba de unde sa scada. Nici nu stiam cum sunt preturile, deci cat sa cerem, hmmm, dificil.

Cu pipi - of, grea experienta, pe copiii astia ii apuca numai in momente delicate A mai facut o faza la fel cand am aterizat la Bucuresti, ne pusesem centurile de siguranta, avionul cobora si Ilinca plangea ca face pe ea (desi mai devreme o intrebasem daca face si cica nu). Eu "stai mami, acum coboram, poti sa te tii, uite pista.." ea ca nu, ca nu mai poate sta, in timp ce avionul nu mai cobora o data, tot se invartea deasupra aeroportului nu stiu ce a avut, m-a trecut transpiratia in cele 20 minute cat a durat treaba.

Revin

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Hai sa va mai povestesc unele chestii amuzante (cel putin asa mi s-au parut mie):
- sambata seara am avut turkish night, imediat dupa mini-disco (unde Ilinca a dansat de zor, trebuie sa va pun un filmulet, ca e tare haioasa, si azi striga prin casa "mini-mini-disco!"). Cat timp au aranjat scena ce credeti ca am auzit? 2 manele in ROMANA. Ca tot ma plangeam eu ca nu ne bagau in seama, desi Ro era pe locul trei ca nr de turisti (un panou digital cu informatii despre hotel arata ca saptamana trecuta Botanik avea 168 de turisti rusi, 136 germani si 41 romani, restul insignifianti, sub 10 dintr-o tara).
Personalul ni se adresa in rusa, animatoarele de la mini-disco stiau rusa (una cred ca era rusoaica get-beget), inscriptiile din hotel erau in turca, rusa si germana, cateodata in engleza. Dar toti turistii au fost civilizati, chiar m-a impresionat toata lumea placut, a fost o atmosfera tare calda. Chiar ne-au facut sa ne simtit ca un pasa.
Ilinca se tot ducea sa le povesteasca rusilor cate ceva, evident, aceia zambeau amabil. Dar cand a gasit si ea pe cineva ca intelege romaneste (un moldovean) ce credeti ca ii zice? "Eu am o bubitza p fundulet" Nu are pic de cenzura copilul asta
Nu a socializat cu nimeni, nu voia sa fie prietena nimanui, nu-i lasa pe ceilalti copii sa stea in masinutze alaturi de ea. Cum s-o fi schimbat atat de mult copilul meu cel bun, nu stiu, eu o pun pe seama rasfatului excesiv. Si sper sa-i treaca, ca altfel va avea de suferit in viata.

Lavi rochitele erau toate redoutiste, si cred ca treaba cu LR se va sfarsi sau nu va mai merge in ritmul bun de pana acum, daca se vor indeplini zvonurile

noki azi am mai avut o zi de concediu, ultima din pacate, of, m-a apucat depresia post-vacanta

ioana mai muceste Maria?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

`neata!

feli am citit si eu chestia cu redoute-ul, mi-ar parea rau sa se termine desi in ultima vreme n-am mai prea comandat. Pt vara aveau destule haine fetele, le-am mai luat si de prin Barcelona + Slovenia; si. Iar acum, toamna, de scoala pt Silvia, am preferat sa merg prin magazine si sa vad ce iau si sa iau "la sigur", sa nu tremur vine-nu vine pachetul; iar pe LR oricum nu prea aveau ce-i trebuie ei de scoala. Pentru mine oricum nu prea am cumparat de la LR, maxim 5-6 chestii in total din care 2 pijamale pt ca prefer sa probez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Buna dimineata!

Feli, am retrait cu nostalgie clipele petrecute la Botanik. E la fel de frumos. Imi place ca ai reusit sa prinzi in poza cardul de bibilici. Sarah era super extaziata la ele. Da' cam slaba productie de poze.... Si excursia mi-a placut mult. Noi atunci nu ne-am incumetat ca era Sarah mai mica, dar am fost in Alanya. Voi nu ati fost acolo? Nu mi-ai zis in care corp de hotel ati stat.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Neatza, fetelor!

Va multumesc pentru urari, uite asa, cu mare nostalgie, fetita mea cea cuminte a trecut pragul de la bebelus la copilas. Parca prea repede a zburat timpul!

Am reusit sa incarc si poze de la ziua ei, le puteti vedea aici

Ne-am bucurat sa-i avem ca invitati si pe Cristi si Ana de Maria .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Felicia , foarte frumoase pozele dar cam putine Ilinca mi sa parut mai mare

Tania , ce frumos a-ti petrecut voi! gata, acum Anna nu mai e bebelus

Alina , poze cu bicicleta cand ne arati?

Camy , cum a fost la intanlire?

Bia mea a racit putin, ii curge nasul si stranuta la greu ma enerveaza de mor trecerea asta de la caldura la frig

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput