Colectia de toamna-iarna 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Anda, daca-mi faci si niste clatite, jur ca ti le pun pe toate!

Alexandrina ce bine ca ai mai dat o veste de la voi! Of, ce povestesti tu ...ma ia cu durere de cap numai citind. Si mie mi s-a parut atat de cuminte Mihai...bine, probabil ca la fel ti s-a parut s tie Sarah...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

noki, inca o data, pls, cum il cheama pe aparatul tau? stiu ca mi-ai zis de 2 ori, dar eu sunt ramolita prematur.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Andache, il cheama Canon www.shopmania.ro/magazin~online-camere-foto-digitale~produs-canon-powershot-s5-is~p-1100014.html" target="_blank">PowerShot S5IS . Mi-oi multumi tu, da' cu clatitele mele si ale lui fii-tu cum ramane?

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mai doamna Noki, da' tu nu erai la "dieta"? Scuze ca m-am bagat si eu , dar m-am gandit sa-i iau apararea Andei ... ca prea ati sarit "toti" pe ea sa faca clatite !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Ba da, Cami, da' dieta mea = papa ce vreau pana la 18, dupa care doar fructe.
Clatitele nu as avea nici cea mai mica problema sa le halesc inainte de ora 18.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai subtire cu clatitele, ce vreti sa ma aveti pe constiinta?

Luai monstrul de la gradi, cica a mai plans vreo jumatate de ora dupa ce am plecat, apoi a fost ok. Acu M-a anuntat ca cica merge si maine, fara sa planga. Om trai si om vedea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ok, ma chinui de azi dimineata sa recuperez cu cititul dar nu imi iese.
So am aflat ca a fost sau este, nu sunt sigura, ziua Annei, buburuza Taniei. Uram cu intarziere sau nu, La multi Ani sanatosi, voiosi prosperi si plini de fericire.
De asemena dresc sa multumesc Andei pentru pozele de pe mail, precum si Vecinei Noki pentru cele de pe Picassa. asa mai apuc sa il vad si eu pe fi-miu pozat, desi imi ajunge in realitate.....
Alexandrina nu sunteti ultimi gradinitari, si noi tot la primavara cel mai devreme vom incepe lungul drum al educatiei. deocamdata Titi se cere sinhur la gradi, dar prevad ca realitatea va fi alta. Vom vedea la primavara ce si cum.
gata fug la munca
Mita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

M-ati innebunit mey cu clatitele Poetului....a zis si el o vorba acolo si uite ce a iesit....Ieri era cat pe-aci sa ma pun pe facut dar mi-am zis ca daca ma apuc de cocarit s-a dus duminica mea. So am mers sa mancam la un restaurantel langa noi - unul din rarele cu mancare echilibrata adica no french fries si carnati - si nu va vine sa credeti ca missa mea a mancat o salata "compose", a mancat pe langa pui, cartof, masline, branza si ce-o mai fi fost in ea si salata verde si castravetii...Incredibil! Am zis ca o sa iau si eu ideea sa fac acasa, o sa ma inspir din ingredientele lor de pe net.

Ca sunt disperata, sa nu ma apuc sa va povestesc cum e cu lunchul lor de la scoala ca iar ma apuca pandaliile pe societatea asta...Mai bine azi raman la bici a mea si ....la tel mobil - Lavi am uitat sa precizez ca in ziua cu achizitionarea bicicletei mi-a sosit prin posta si tel mobil....tot trendy . Ei dar asta mi-a fost oferit de firma la care am abonament, recompensa ca am stat 2 ani la ei si ca o sa mai stau alti 2. Eu trebuia doar sa aleg modelul de asta va intrebasem . Pana la urma, din lipsa de sugestii am ales de capul meu, un Sony Ericsson, o fi bun sau nu, pana acuma sunt tare incantata ( cica e un model relativ nou C902, asa o fi)
Sorryyyyyyyyyyy pt inca un off topic!

Ioana sanatate multa si eu zic sa nu astepti sa ii treaca mucii de tot ci va trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca vreo cateva luni va mucii mai mult decat va ne - mucii.... So daca nu are febra si se simte cat de cat ok, eu zic sa o duci maine! Bafta si Mariei si lui Stefanel!

Mergi la inceput

Total off-topic: fetelor, ma tavalesc e jos de ras. Iata motivul!!!

Nu puteam sa nu impartasesc asemenea frumuseti cu voi...

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki gand la gand cu bucurie..axact cu astea m-am "delectat" si eu aseara

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput