Colectia de toamna-iarna 2005 (209)
Raspunsuri - Pagina 18
catutza spune:
Anda , te sun maine 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
madau spune:

N-am fost la gradi pt ca mandra e in continuare nitel mucioasa, asa ca ieri avand in vedere ca domnu' e plecat pe coclauri ne-am luat traista in bat si am plecat la IKEA + Baneasa Mall
. Toate bune si frumoase pana cand am ajuns la Sephora, acolo eu cu ochii dupa un rimel, iar Miruna alerga pe acolo. I-am zis cred de 10 ori sa inceteze ca o sa cada..ei bine a 11 oara n-am mai apucat ca am vazut-o cum "plonjeaza" cu fata de piciorul unei mese de machiaj si incepe sa urle. Au sarit toae vanzatoarele, Miru era plina de sange in gura, ii tasnea pe afara, nu glumesc, avea o hemoragie groaznica, nici nu-mi puteam da seama de unde e. Am alergat la punctul de prim ajutor unde nu era nimeni
...apoi neavand alta varianta am dus-o la baie si am spalat-o cu apa. Intr-un final dupa ce s-a oprit sangerarea am reusit sa vad ce se intamplase. Isi sparsese gingia deasupra caninului de sus. I-am dat cu ceva apa oxigenata de la farmacie si acu vad ca e bine. Dar are o falca umflata ca la balamuc si mai e si vanata pe deasupra.
Asta ne mai lipsea.
M-a disperat copilul asta, nu asculta de nimeni si de nimic, nu sta locului 2 secunde.
In rest suntem ok....
ma duc s-o culc si revin, sa citesc si din urma
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
Mada ,
cred ca te-ai speriat rau de tot cu Miruna
pe falcutza vanata sa se refaca repede
Anda , cred ca voi fi o soacra dificila nu cred ca voi accepta repede pe cineva in viata fetei mele sigur ma vaoi gandi "e suficient de bun pentru ea"..."oare ce anturaj are" ...si tot asa, ai mei au fost destul de severi si stricti nu as vrea sa fiu ca ei ca numai eu stiu cat ma rugam de ei sa ma lase in oras cu cineva sau la filme ...de discoteca nici nu se pune problema, dar vreau sa fiu o mama cat mai buna asa ca o sa accept pe cine ii place ei-cel putin asa gandesc acum ![]()
Dar in astrograma ta era ceva cu 2 soti...deci cred ca va fi jale ca relatie soacra-ginere...
Roxi , cum se simte Alexia, mai tuseste?
copii bolnaviori
CristinaN , super tare Elise
ma duc la somn, noapte buna colectie 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
felicia74 spune:
Catutza petrecere frumoasa!
Unde vom merge la petrecere nu stim, nici acum, la ora 9
, dar e pe undeva prin sectorul 3. O gasim noi, ca nu e mare lucru, nu?
Madau wow, ce patanie urata! Si eu voiam s-o iau pe Ilinca mereu dupa mine, dar gata, mi-a trecut, ca se comporta ca Miruna. Poate mai tarziu se mai linistesc, zic eu...
Noki sa-ti traiasca husbandul si petrecere frumoasa la Bistrita!
Eu o sa scriu mai rar, ca se pare ca mi-a decedat laptopul
, of, si abia am terminat de platit la el... Si ca sa ajung la calculator trebuie sa dau la o parte una bucata copil si una bucata husband, hmmm, greu!
camelia_daniela spune:
Noki , sa va traiasca sarbatoritii !!!
Petrecere frumoasa si sa va intoarceti cu bine, sanatosi , voiosi!
Eu nu stiu ce sa ma fac cu pitik mea ca de vreo ora se plange ca o doare urechea. I-am dat nurofen si parca s-a mai linistit si nu mai zice nimic acum. Mi-a zis ca si-a bagat ceva in ureche ieri, dar m-am uitat in urechiusa si nu vad nicio zgarietura, nimic. Ma indoiesc ca daca ar fi bagat ceva in ureche n-ar fi durut-o atunci si n-ar fi plans macar un pic ... Offfff!
Mi-e asa de urat sa ajung la spital acum ....
Madau, Doamne ce sperietura
!!! Slava Domnului ca n-a fost mai grav!
-am Miruniciu sa ii treaca repede!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
crissy77 spune:
Noki, distractie placuta, insanatosire grabnica si LMA cu bucurii si noroc pt cei doi sarbatoriti!
bb_alinus, in Bucovina e traditia www.transilvaniaexpres.ro/index.php?mod=articol&id_articol=82198" target="_blank">incondeierii oualor. Pe langa mancarurile pe care le-ai enumerat, la noi se mai face si piftie (racituri), de Paste se fac babe (cozonaci umpluti cu mac, rahat sau nuca si copti in forme rotunde).
Cami, Joy, roxi, anda sa dea Domnul sa fie ceva trecator. Sanatate
. . Cami, cum fu cu interviul?
Joy, iti ia Vlad Eurespalul? Ca mie mi se pare gretos la gust ![]()
roxi, da, au iesit bune gogoselele
, mai ales ca am avut si ajutor de nadejde
. Aceeasi pb o avem si noi cu meniul pititcilor la camin. O data pe sapt primesc tartina cu pateu, crenvusti. Dulciurile le primesc la suplimentul de la ora 4: napolitane
, prajiturica 7 days
, cozonac, placintuta cu branza
, corn. Nu cred ca se poate schimba ceva ca au contract cu o firma care le livreaza toate astea la pret redus. Plus ca meniul este valabil pt toate grupele. Eu as prefera in loc de pateu sa le dea branzica tartinabila, iar in loc de crenvusti... orice altceva. Si nu, nu esti nebuna
. Nici noi (aia batranii, ca la fata nu dam) nu mancam asa ceva in casa, decat f rar.
Ioana, pischi, va pregatiti de sarbatoare? Poate aveti vreme frumoasa. Mie imi trezeste nostalgii perioada asta...
anda, lavi, multumim pt poezioare. Le-am salvat. Noua ne-a zis la sedinta ca exista un caietel pe care putem sa-l consultam cand venim sa luam copii, in care sunt scrise cantecelele/poeziile pe care le invata. Dar e pus bine tare, ca eu nu l-am vazut inca
madau,
aoleo...
Cami, oare nu o fi vreo inventie de-a ei? Pentru linistea voastra, mergeti la un orl-ist.
Poll: sper sa fiu o soacra care nu da prea multe sfaturi (am eu un fix cu asta, am simtit pe pielea mea cum e). Dar cum la batranete omul se ramoleste...
.
Anda, poate nu citeste cuscra Ina postul tau![]()
Noi tot cu muci. Parea sa-i fi trecut, dar acuma ii sterg mucii din 5 in 5 min. Pe mine ma doare gatul, parca am ace cand inghit.
Cristina & Elise-Stefania
camelia_daniela spune:
Cristina N. sa stii ca si eu m-am gandit ca e vreo inventie de-a ei ... mai ales ca acum zice ca nu o mai doare (desi daca incerc sa o apas putin pe langa ureche, se stramba , suceste capul)! Oricum, daca vad ca incepe iar sa se planga, ma duc o fuga pana la spital la ORL.
Aaaa, uitasem... asa mult mi-au placut pozele cu Elise gospodina si cu ea adormita pe covor!
Daria n-a adormit niciodata asa, intr-o pozitie haioasa!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.
anda77 spune:
cristina negara, pai de-aia m-am riscat sa postez cu soacra, ca stiam ca ina intra acum rar din lipsa de timp. dk ma prinde, zic ca eram beata aseara cand am scris:)), nu stiam ce vorbesc:)
madau, naspa! noroc ca ranile in gura se inchid mai repede decat celelalte. te cred ca sangera groaznic ca orice in zona capului e mai tare vascularizat decat in alte zone. exceptand degetele.
e bookfest junior in we asta.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
catutza spune:
Noki , nu am stiut ca e ziua lui Adi, sa traiasca
La multi ani! si petrecere frumoasa
Anda , ajungi la targul de carte?
Camy , cum mai e Daria? o mai doare urechea?
Felicia , tu inteleg ca ai si laptop si calculator...ai 2 conectiuni la internet? Daca da cum si prin ce
o zi placuta tuturor!
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
anda77 spune:
atention, ziua lui adila este maine.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"