Colectia de toamna-iarna 2005 (209)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Tania , exactly, toate-s o apa si un pamant, aceeasi substanta activa: Ambroxol, Mucosin, Mucosolvan... Bromhexinul scrie ca e alta substanta (?) dar tot secretolitic, tot subtiaza secretiile.

Scuze daca bag cate o explicatie de-asta cu sonor didactic dar mi-e mai simplu asa.

Sanatate tuturor copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

poezie simpla de la nic de la gradi, dk doriti sa preluati:

ursuletul Martinel
a-nvatat un cantecel
ii place ca e usor
mor,mor,mor si mor,mor,mor.

si mai sciru una, mai "complicata", dupa ce schimb asternuturile:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Morcovelul cu codita
A crescut in gradinita
Si mamica mea l-a luat
Si in ciorba l-a tocat

Toc, toc, toc, ( aici se gesticuleaza cu podul palmei in palma cealalta - e distractiv pt copii, iar pt adulti este teribil de haios sa-i vezi)
Ciorba e pe foc
Buna si gustoasa
Hai copii la masa!

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Astea le-a invatat si Silvia la cresa! ce nostalgie ma paleste!
Si una cu iepuras:

"Iepurasul meu iubit,
Cin'te-intrece la fugit?

Ai labute mititele,
Ochisori ca doua stele,

Mustacioare la gurita
Si un petic de codita."

Mergi la inceput

va rog sa ma scuzati, raspund ca o maimuta aici la pm-urile mele:
felicia, rezolv treaba aia, te asigur inca o data, scuze ca am lasat impresie altfel
bb alinus, scriu luni un e-mail mai elaborat, sper ca nu-i tarziu. ideea e ca la serv. am un mareeeee CD cu reclama pentru romania. chiar asa ii zice, e facut de guvern. dk iti trebuiau si poze, am acolo unele splendide. de-aia zic ca luni iti trimit ce idei am, poate una macar sau unele iti par ok, in fct si de situatia locala. sper ca nu-i tarziu luni? e?

tot off topic, sunt pe ultima suta de metri cu mostenirile familiei, cand termin dau de baut ca simt ca nu mai pot. doar azi am facut rost de 2 adeverinte, de la primarie si de la regisco - depozitarul central - actiuni. in fiecare zi e ceva. este horror sa faci succesiune in romania.

helep, pumba, unde sunteti?
fee, stiu ca esti pitita, mai spune ceva!

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

nic are muci de ieri. de acum o ora are si febra....ce naspa, vroiam sa facem ceva in we...iar bagam panadoale si alte dracii
nici nu vrea acum sa se culce deoarece pe motors tv este o cursa de camioane tractoare etc prin noroi. dk il vedeti... sta cu pumnii stransi, ochii mari si gura cascata

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

anda apropo de PM-uri s-a intors colegul din cocediu?
Sanatate multa lui Nic, sa- treaca febra repede!
cu motors TV!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello si de la noi !

Noki , nu am stiut ca plecati la Bistrita, distractie placuta acolo

Anda si Lavi , multumim de poezii le salvez acum

Anda , multa sanatate lui Nik iar tie felicitari pentru rezolvarea actelor

Feli , distractie placuta maine la botez

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

lavi, da, si mi-a zis sa-l suni tu, adica virgil pe om la tel pe care ti l-am dat atunci sa-i zici ca asa si pe dincolo si unde va puteti vedea.
catutza, suna-ma maine, am sa vb cu tine de stii tu ce.

ma dispera copilul acesta: i-am luat iaurt yoplait care nu este iaurt de fapt este ca o frisca. fte dulce. mai mult decat atat, i-am luat yoplait cu cereale glazurate in ciocolata, cu gandul sa-l folosesc drept desert ceva mai sanatos decat alte deserturi. e dulce rau, va zic, nu are legatura cu iaurtul desi asa ii zice. va imaginati ca l-a scuipat?! cu tot cu ciocolata! nimic nu vrea! sunt disperata, ce sa va zic, e un blestem ora mesei, nu vreau sa spun de alte alimente ca e tragedie...

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

poll funny: sincer, ce fel de soacre credeti ca veti fi? acum, cat sunt mici, mai aveti un dram de luciditate ca potentiale soacre, mai tarziu nu va veti mai da seama daca faceti greseli in aceasta sfera.

despre mine: voi fi dificila, sa nu zic chiar horror! gramul de luciditate din mine se ingrijoreaza la faptul ca aceasta perspectiva ma amuza, in loc sa ma ingrijoreze. adica nici nu incerc sa ma re-programez psihologic. pe de alta parte daca constientizez ca ar trebui sa ma ingrijorez, desi nu o fac, inseamna ca mai exista totusi o speranta de insanatosire si pentru mine, nu-s complet pierduta, nu?
eu cred ca voi fi dificila deoarece exista niste circumstante agravante: sunt usor posesiva cu cei pe care ii iubesc, copilul e baiat, sunt pretentioasa in general cu orice lucru si persoana, sunt ironica si sunt determinata. in general sunt pasnica, dar toate insusirile anteenumerate, impreuna, nu sunt de natura sa defineasca o soacra prietenoasa. vai de capul fetelor alora....
am pus poll-ul asa ca ieri asta a fost subiectul de misto la fumoarul institutiei: ce fel de soacra o sa fie andreea...adica unii se mai si distreaza pe tema asta:)
una dintre colege mi-a zis ca salvarea vine tot de la copil care, fiind sagetator, probabil o va lua mai usor, nu in tragic, si se va amuza copios pe seama ambelor tabere. macar atat:)

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput