catalin botezatu are un copil in america

catalin botezatu are un copil in america | Autor: ralucadiana

Link direct la acest mesaj

am citit ieri in cancan : in urma cu cativa ani catalin botezatu s-a indragostit de o femeie de afaceri din america. aceasta era foarte ocupataa, catalin astepta mult pana se intalneau. cand era insarcinata in 3 luni acesta a parasit=o in favoarea unei romance.
nici in ziua de azi vatalin nu stie daca americanca a pastrat saunu copilul

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucadiana

am citit ieri in cancan : in urma cu cativa ani catalin botezatu s-a indragostit de o femeie de afaceri din america. aceasta era foarte ocupataa, catalin astepta mult pana se intalneau. cand era insarcinata in 3 luni acesta a parasit=o in favoarea unei romance.
nici in ziua de azi vatalin nu stie daca americanca a pastrat saunu copilul

Pai daca nu se stie sigur,schimba putin titlul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Daca avea alt titlu nu mai era o stire...Ar fi tare,el marele creator sa aiba un copil de care nu stie...eu credeam ca lui ii plac mai mult barbatii sau ma insel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucadiana spune:

jenn si eu asa am crezut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

La cat de mult"il stiu" pe D-nul Botezatu,sigur s-ar fi laudat chiar si cu aceasta incertitudine,ii place sa fie stire orice tine de viata lui.Si acum,ca o paranteza,mi se pare un creator de moda foarte ieftin,nu are un pic de stil al lui,imita tot ceea ce vede la adevaratii creatori de moda,si cam...atat...
Apropo,referitor la laudele cat de mult a uimit el Broadway-ul(NY),banuiesc ca a glumit,nu a dat doi bani nimeni pe "inventiile" dansului;-)

Mergi la inceput