Comori de nov-dec 04(186)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

felis, tot io
de-ti plac, iti sunt utili imi spui si ii cumpar io (m-am uitat pe google.ro si n-am vazut decathlon in Romania), e la 2 pasi de noi magazinul si-i trimit pachet

Felix (3 ani si 10 luni) Bendis (1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor
pe toate sa aveti o Duminica placuta alaturi de copilashi

Felis, imi pare rau ca nu gasesti ochelari pentru Mihaita si sper sa rezolvati cumva problema

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Salutare de la mare!

nu pretind sa ma mai tineti minte, cu tot cu cmoara mea, Matei...insa am avut o saptamana de muci, probabil luati de la gradi. Astfel l-am dus pe cel mic la mama, unde spre sfarsitul saptamanii a facut si el niste mucisori, sper eu trecatori. I-am doftoricit cum am stiut eu mai bine, fara antibiotic, caci nu fac si febra. Sper de maine pe Matei sa il pot reintegra in colectiv la gradinita, desa inca mai sufla nasucul...oare o fi bine?

Ma ingrijoreaza totusi, ca in ciuda remediilor homeopate menite sa il intareasca + siropuri de plafar, organismul lui a cedat in 3 saptamani de 2 ori Nu credeti ca e bine sa ii dau ceva mai puternic, ceva alopat? pediatra zice sa il mai las...dar si asa ma gandesc ca mai mult va sta acasa...

In ultima vreme am fost si inca sunt tare ocupata cu campaniile umanitare la care imi aduc aportul cum pot mai bine. Daca aveti ragazul sa cititi macar despre prietena mea Mary, mamica si ea pe acest forum, la adresa http://viatapentrumama.wordpress.com/

Imi dau seama ca dupa ce ca vin rar pe aici, va mai si solicit...
va multumesc oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare! Avem si noi ceva pozici noi.

FELIS, eu am purtat la 3 ani ochelari cu arc dupa urechi si am avut probleme cu ei, ma frecau rau , pana la urma mama mi-a invelit arcurile in vata si a fost mai bine....ti-am spus asta ca sa iei in vedere ca s-ar putea intampla acest inconvenient si cu MIhaita...Doamne ajuta sa gasesti!

Mi s-a parut ca il surprind pe Paul de cateva ori ca ii fuge un ochi, am facut ex cu el, plimbat obiect stanga-dreapta si nu ii fuge, voi fi atenta mai ales ca ma poate mosteni pe mine....

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Seara buna!

La noi nu e prea buna, am intrat in iuresul racelilor. de o saptamana avem muci, care nu mai trec si de vineri s-au facut vrezi si curggggg, azi mi-a zis ca-l doare fruntea, de unde a tras eu concluzia ca e ceva cu sinusurile. acum suntem pe tratament si daca maine e tot asa cred ca il tin acasa si iau concediu medical. Altceva nu a avut decat o tona de muci. Asta e...si nici nu vreau sa-i spun ca exista si posibilitatea de a sta acasa...
La gradi e bine, cand ajungem la 4.30 ne ia pe sus ca de ce venim asa repede, intr-o zi mi-a bocit (asa l-au vazut si ep el plangand) ca aveau activitatea afara, era soare, si nu voia sa mearga acasa.Am stat pana la 5.30 cand a cerut singur acasa. e nerabdator sa faca lectii , edu mi-a spus ca vor incepe, doar ca-s la adaptare, copii veniti din diverse medii, inca mai sunt care plang.
Am dus jucarii si noi la gradi, CD-uri cu filme, ma enerveaza nepasarea parintilor celolralti copii. Se multumesc doar ca au unde sa-i parcheze, nu se intereseaza ce fac acolo, daca se integreaza...daca au cu se alterna "invatatul", asta am discutat cu educatoarea. Se multumesc ca-s hraniti si stau la adapost.E cam trist. Nu e ceea ce am vrut ptr copilul meu, dar sper ca d-na edu sa compenseze aceste lipsuri, pe care daca le suplinim, chiar nu am de ce ma plange.
Citind ce povestea Try despre Alex, mi-am adus aminte ca si Vlad are un copil trist si taaare necajit in grupa, la program saptamanl, care nu are mamica si la care zilnic vine taticul lui. Cand vede ca vin parintii, micutul incepe sa planga linistit intr-un colt si tot intraba daca nu l-am vazut pe taticu lui. Fetelor, m-a terminat copilul asta...am bocit doo zile la rand si mi-am zis ca e o meserie grea (cea de edu), e asa de trist, nu se joaca, si mereu sta pe langa Vladut. intr-o zi noi voiam sa plecam si el plangea pe scaunel, Vladut l-a luat pe dupa umeri, i-a oferit cartea lui cu Fulger McQueen (care e tabu, nu pune nimeni mana pe ea) si i-a zis, "hai, Marcu nu mai plange, o sa vina si tati tau, hai sa-ti arat povestea lui Fulger). Baietelul s-a uitat la el cu ochii inlacrimati (asta dupa ce-a refuzat sa mearga pe alt loc, unde-l pusese d-na, el voia langa Vlad) si a ascultat povestea cupei Piston fascinat. M-am cutremurat, ce tre' sa fie in sufletul lui mic? ce situatie...

Onitza ti-am vazut ochiosul, e tare sugubatz, pe ce site va jucati voi acolo?

Ionela, esti o femeie tare puternica, stiu ca nu te lasi, dar niciodata sa nu mai zici ca tu nu contezi. Ba contezi si inca f mult, tu esti sprijinul lor, esti carma lor si totodata si luminita de la capatul tunelului. Fetele au tot felul de activitati si asta datorita tie si tot datorita tie vor ajunge sa studieze si sa fie niste persoane respectate.Nu cred ca iti poarta pica (nici nu cred ca stiu ele ce-i aia) ptr ca esti straina de natia lor, tocmai ca tu asa straina cum esti ai reusit acolo in tara lor sa cresti niste copii normali. Chiar mi-am schimbat opinia fata de natia asta, total (si abia ce-am citit "Adevarata viata de gheisa" si mi-a placut, da asta-i alta discutie). Succese la scoala si nu numai!

Va pup si va urez o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Treasure Hunt...ii mai explic eu instructiunile sau cerintele si el le executa fericit pt a gasi comoara lui MIkey Mouse.
Imi pare tare rau sa aud ca e Vladut bolnavior!!! Sper sa treaca repejor sa nu fie nevoie sa stea acasa mai ales ca e atat de incantat de gradi! Bravo Vladi! Sanatate multa si lui si tuturor copilasilor raciti!

O saptamana usoara va doresc!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

onitza, l-am vazut si eu si e un copil reusit
o intrebare, dar jocuri care sa se instaleze pe calculator cunosti?
pentru ca nu vreau sa-l las pe net, lui ii instalez jocuri pe calculatorul lui
deocamdata tot la Hercules e, de o saptamana s-a blocat la nivelul titanilor, il tot deschide, inchide calculatorul in functie de disponibilitate
onita, eu am fost cu felix la un control, cica n-are nimic grav, un ochi lenes si 0,25 nu stiu ce...tre' sa ma informez, ca-s chiar ignoranta in domeniul acesta, in plus ne-au mai facut o programare la un altfel de control tot pentru ochi, acum vor sa-l purice..din partea mea e ok....
tot asa..imi parea mie ca un ochi ii fuge cand e obosit

Felix (3 ani si 10 luni) Bendis (1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna dimineata, la o cana de cafea caaalda, ptr ca afara este racoare. Va doresc o saptamana linistita si plina de realizari, cu piuti vioi si dragostosi

Aime ; sanatate lui Vladut; imi place ca este atat de sufletist, si dornic sa invete cat mai mult; cu siguranta o sa fie un elev f. silitor si normal cel mai bun, iar tu mami Aime o sa fii o mamica fericita; este un lucru f. mare in ziua de azi sa fii sufletist, iar Vladut are un suflet de aur, asta datorita voua ca parinti; este trist ceea ce povestesti despre baietelul respectiv, nici nu vreau sa ma gandesc

si Arisa mea imi spune ca vin copii la scoala nemancati, si o intreb de ce mami, ptr. ca mamicile lor nu se trezesc dim. sa le dea sa pape, este mai bun somnul, deci copii respectivi se trezesc singurei iar mamicile respective se intorc pe partea cealalta si dorm in continoare
yoi ca nici nu vreau sa ma gandesc cum ar reactiona fica-mea

onitza ochiosul cel mic; se pare ca ii place sa se joace pe pc.

fuuuuugsa-mi trezesc copilele si sa le hranesc!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Cand in sfarsit imi fac si eu timp de voi, vad ca va cautati ochisorii la oftalmolog...Tocmai saptamana asta mi-a semnalat sora mea ca fiului cel mic ii cam fuge un ochisor, si asta mi-o tot repeta sotul de o vreme, insa abia-abi aam remarcat ceva, in conditiile in care eu sunt MAMA si ar fi trebuit sa vad...aveti idee la ce varsta ar trebui facut primul control?

felis bafta la cumparat ocelari!

Gazzela la noi se gasesc reviste cu jocuri in lb romana, foarte haioase, la cca 3 euro / buc. Ieri am vazut in Metro o colectie impresionanta: Alba ca zapada, Robin Hood, Scufita rosie, Lolek si Bolek, cateva din seria Tapul Tzicu, oricum erau multe de tot... unele le avem si noi, insa niciodata nu-s de ajuns si atunci il mai las si pe net, la www.bbc.co.uk/cbeebies/characters/" target="_blank">BBC
preferatele lui de acolo sunt Bob the Builder, Barnaby Bear, Gordon the Garden Gnome, little robots.

onitza ce mandru e! Matei a primit intr-o zi o bulina rosie, dar i-a zis doamnei ca nu ii place asa demult ca cea albatra, asa ca i-a dat femeia si una albastra ca sa impace copilul

aime ce spui tu acolo! ce trist trebuie sa fie, cu atat mai mult cu cat unii copii pleaca in fiecare zi acasa
Sanatate lui Vlad!

gata, am intarziat multisor si amaine imi trimit copilul la gradi, adio boierie Noapte buna sa aveti si o saptamana usoara!
Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fac noapte alba asa ca scriu nitel pe aici.

Fetelor, fii-mea, saracuta, are bronsita bilaterala nasoala rau de tot!! Acum 2 zile era asa de plina de secretii in piept de n-a putut sa doarma deloc, iar nasul bocna. De temperatura nu mai zic nimic! Doar ca nu-i scadea indiferent ce i-am dat.
Am dus-o la medic si a inceput Zinat si niste siropuri. Dupa o zi de dat avea 41 temp. seara, de simteam si lemnul patului fierbinte. Eram asa disperata sa i-o scad de i-am udat pijamaua si am imbracat-o asa cu ea. Mititica, statea sa-i fac orice! Acuma vadca-i mai bine, desi temperatura mai are, dar macar nu mai horcaie.
O saptamana sta acasa si o doftoricesc, ar mi-e teama ca daca o duc din nou, iar se imbolnaveste pe un organism deja sensibil si ce ma faca atunci cu ea?

Of! Of!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput