Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
ma bucur sa aud ca bebelusii bolnavi sint mai bine!

la multi ani Sara Eliza!

Doc, si eu am vazut emisiunea acum citeva saptamini. mi s-a parut f interesant, mai ales ca m-am regasit in citeva situatii prezentate acolo. ce sa faci, trebuie un pic de efort sa ne revenim...nu e usor...

LauraD, sanatate multa. sper sa-ti treaca...tare nasoale sint enterovirozele astea

Irlandeza, nu te supara pe noi, a fost cu siguranta din cauza ca a picat duminica ziua ta si sint mai putine zuze pe forum si de obicei se intra seara, ca in timpul zilei mai avem "activitati" familiale. si

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

noutati de la: de ieri a inceput sa spuna pa-pa si ba-ba (sper ca nu se refera la mine ci la bunicile cu care a stat ieri). asa ca am scapat de un mare stres. in sfirsit silabisim si noi ceva.
acum se straduie taica-su sa-l invete sa spuna ta-ta...nu prea ii iese...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

noutati de la: de ieri a inceput sa spuna pa-pa si ba-ba (sper ca nu se refera la mine ci la bunicile cu care a stat ieri). asa ca am scapat de un mare stres. in sfirsit silabisim si noi ceva.

Povestea Nasterii

Felicitaariii!!!!

Al meu incearca si el sa spuna ceva, da e ciudat ca atunci cand plange doar, face ggggdddddaaa, mmgggdddeee ammmddddgeee, si tot felu de de astea.!strange!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici!

ieri am mai tras cu ochiul pe aici, dar nu am avut timp de postat...urez si eu cu intariere LA MULTI ANI! clopoteilor sarbatoriti ieri, odata cu gaza mea, precum si Irlandezei - sa fii sanatoasa si fericita!

Sofia iar e singura acasa cu tati, ca bona are liber si azi. Vorbesc cu el si-mi zice ca: si-a prins degetul la capacul cutiei de servetele, a cazut din patul mare pe covoras, si a zis "Ma". Hmmm....

Cred ca ii dau dintii de sus, ca ieri seara a fost cam plangacioasa, mititica. Punea buzita si plangea cu lacrimi mari si cu mucisori...uf. In plus, ieri a avut caputul cam cald, azi dimineata la fel, si are si vocea de magarus! Iar a ragusit...ii dau Eferalgan si o sa-i fac o sedinta de aerosoli, ea a mai fost de doua ori racita tot asa cu raguseala si stiu ce sa-i fac. Joi noaptea plecam in concediu si vreau sa fie in forma pana atunci.

Ieri dupa-amiaza m-am intalnit cu frantuzoaicele Ozi si Grati, pe Dudu nu l-am vazut, dar am inteles ca a batut Parisul cu piciorul :-)

Doc, lung mesajul, se vede ca ati avut o noapte animata :-) Astept maine sa ne dai vesti bune dupa ce iei analiele micului inginer :-0

Laura, bine ca ai scapat de enteroviroza, uite ce nasoale sunt la adulti, daramite la bebelusi...uf.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Anca, felicitari vorbaretului.
off topic, saptamana viitoare ajung la Cluj - cred ca pe 1 - 2 oct - dar fara pitik; dak am timp de plimbat, iti dau un tel (dak ai chef si esti libera, mi-ar placea sa-l vad pe Stefan); ai tel pe contul comun?

Ramo, las' ca recupereaza el; ce-ai facut cu otita? ii pui picaturi?

Stancutza, cum a cazut? sper ca nu s-a lovit.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca.b

Povestea Nasterii

Super! Felicitari!!!
anca, vezi ca poate copilul tau spune deja "tata"... baba inseamna "tata" atat in greaca cat si in araba...
Si eleni spune baba... Acum, nu mi-e clar daca spune cu "directie" cum spune mama * ca doar sunt tare mandra de ea....!!!( sau spune asa... cum spun toti bebelusii...
Oricum, cert este ca este si tata-sau fericit ca crede ca-l striga si pe el.... Si, asa o fi !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Cica incerca sa se dea jos din pat, si a facut buf. Taica-su vorbea la mobil si si-a luat ochii putin de la ea, si a fost suficient. A plans putin si pe urma a uitat. Nu cred ca s-a lovit rau, patul nostru e jos iar covorasul e destul de gros. Multumim de grija

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:

Anca, felicitari vorbaretului.
off topic, saptamana viitoare ajung la Cluj - cred ca pe 1 - 2 oct - dar fara pitik; dak am timp de plimbat, iti dau un tel (dak ai chef si esti libera, mi-ar placea sa-l vad pe Stefan); ai tel pe contul comun?

Ramo, las' ca recupereaza el; ce-ai facut cu otita? ii pui picaturi?

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Roxi, nu mi-a dat picaturi pt otita, a zis ca antibioticu asta le rezolva pe toate.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI NEW
VEDETA LU MAMA NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:

Cica incerca sa se dea jos din pat, si a facut buf. Taica-su vorbea la mobil si si-a luat ochii putin de la ea, si a fost suficient. A plans putin si pe urma a uitat. Nu cred ca s-a lovit rau, patul nostru e jos iar covorasul e destul de gros. Multumim de grija

Poze
Povestea nasterii Sofiei

OF !!! Se intampla!
Eu, cand a cazut eleni acum 3 saptamani, a fost prima data in viata mea cand mi-am injurat barbatul! I-am urlat un "idiotule" de a ramas si el perplex!
In momentul acela nu mai rationam ca mi se putea intampla si mie... Imi venea doar sa-l omor pe el ca nu a fost atent!

Uite, cred ca japonezii nu au probleme din astea ca, parca, ei dorm pe niste saltele...Nu-i asa? Aberez eu ?

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Of, Stancutza, mie tot "mi-a stat inima" cand am auzit - nu stiu ce voi face cand o cadea - ca, precis, dupa ce se va ridica in picioare ne paste si-o cazatura .

Ramo, ce bine ca nu-i mai dai si alte chestii; eu ma gandesc l astomacelul lor, asa mic si "bonbardat" cu tot felul de substante.

Si, acum am citit mai bine, ca si Eleni a cazut; mandretea.

Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput