Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 10
Marunzika spune:
'neata!
O saptamana linistita va dorim!
La multi ani sarbatoritilor din zilele trecute si de azi!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
laviniaN spune:
Roxana iti spun drept ca nici eu nu l-am mancat![]()
Yaia mersi de reteta ,am sa incerc si asa...problema mare este ca Miruna nu papa pireul de cartofi doar cartofii fierti in apa si cu putin unt si sa fie bucatele.
nu vrea nimic pasat doar bucatele,altfel nu mananca.
Annisia spune:
Erina, deci ai gasit pozicile... Oricum, nu pirdeai nimic daca nu le vedeai... Stai sa apara astea de la nunta, ca atunci o sa ai ce admira (ai observat ca modestia nu e atuul meu)... Nu m-am decis cu ce ma voi imbraca la biserica. Pentru restaurant mi-am luat o rochita traznet (asta pentru creierii mei, ca am vazut ca fetele sunt mai conservatoare).
Andreea11 parca intreba de mezeluri. Te-ai prins ca mandea i-a dat lui Y. Doar de pui si de calitate, chiar daca sunt constienta ca baga toate porcariile in ele. I-am dat si pateut cu painica si unt. Nu a avut niciodata reactii naspa de la ele. Eu sunt fan Milli si de la astia ii iau si unt, si branzica si cascaval. Bune rau!
Micul Yanis creste mare
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika 'neata! O saptamana linistita va dorim! La multi ani sarbatoritilor din zilele trecute si de azi! |
Pai asa? Am intrat, v-am urat, am plecat?
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui laviniaN Roxana iti spun drept ca nici eu nu l-am mancat Yaia mersi de reteta ,am sa incerc si asa...problema mare este ca Miruna nu papa pireul de cartofi doar cartofii fierti in apa si cu putin unt si sa fie bucatele. nu vrea nimic pasat doar bucatele,altfel nu mananca. |
Atunci pasezi ficatelul in sosul de rosii si treci bucatelele de cartofi prin pasta asta, ce se lipeste de ei intra cu ei la burtica de Miruna!
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui laviniaN Yaia la multi ani lui tati! |
Multumim!

Poze
Roxana_G spune:
Yaia, sa iti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si fericiti! Deci mi-ai facut cinste cu o cioco calda? Yam yam, a fost delicioasa. Si asa mi-au inghetat picioarele in pantofi.
Maruntzika, bine ati revenit. Chiar asa, hai la raport cu ceva despre voi.
Annisia, despre nunta vorbesti mamico? Ca am ratat discutia. Numai ocazii de petrecarit ai.
Ca tot vorbirati de toale, eu nu mai am nimic de imbracat de toamna. Trebuie sa merg sa imi iau dar as mai astepta pana in weekend sa devalizez atunci magazinele. Pana una alta nici blugi nu am, cei care erau candva mulati imi sunt mari si am fost complimentata vineri de colege si de cosmeticiana ca "stau ca pe gard". Asa ca musai imi iau unii noi, macar sa apuc sa ajung in strainataturi cu ei ca mai iau eu altii de acolo.
Aaa, si nu contati pe mine sa vin in blugi la party. Eu nu cred ca veni nimeni incomod sau la tol festiv ca nu merge sa alergi asa dupa copii, insa una peste alta fiecare ar trebui sa se imbrace cum se simte bine si comod.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
alehiam spune:
Neatza!
Eu dau un capuccino cu bucati de ciocolata milka!
. Acum am reusit si eu pauza: R doarme, musacaua e in cuptor... restul ordinea si spalatul vaselor poate astepta pana ce termin de citit
(asta se intampla acum 1 ora, cand m-am apucat de mesaj 
Sambata a venit si tati dupa o saptamana de absenta. Robert s-a bucurat ca s-a intors tati. Insa, ieri, nu am putut sa profit sa ma odihnesc ca a trebuit sa tragem o fuga la Rasnov sa il vada pe Robert o matusa de a sotului, care azi pleca
. In fine, micutul a suportat bine drumul si la dus si la intors. Oricum, am avut noroc ca nu am prins deloc aglomeratie, asa ca am facut cam 2 ore jum pe drum.
Cecilia ce mai face Cristi? Si Robert s-a trezit azi un pic mucos. L-am tratat deocamdata, doar cu niste apa de mare. Sa vedem cum evolueaza. Chestia e ca ieri era si el un pic cam lacrimos, insa am zis ca de schimbarea de aer, ca la munte era mulllttt mai rece. Acum sper sa nu se fi procopsit cu ceva la BE. Si la noi e dezastru cu mancarea de dimineata si cu fructele. De aceea am ales sa-i dau iaurtul cu cerealele dimineata si sa-i dau la pranz si cina mancare normala. Robert mai accepta cascavalul facut in sandwish maker. In rest sa nu auda de branzeturi. Iar in iaurt ii dau de vreo saptamana si fructe, si asa stiu ca papa macar 1 fruct pe zi.
Erina cel mai bine e acasa. Si pentru noi, dar mai ales pentru copii. www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank">Aici gasesti poze cu noi. Mi-a placut ce tort vesel a avut Daria. ici la noi nu a fost prea vesel Robert la petrecerea lui. Nu are o poza zambnd macar. Chiar are si unele in care plangea ca i-am luat cheile de la masina dupa ce le-a ales de pe tava. Iar cu mancatul in mers e o perioada, pentru ca e mai fascinant sa mearga, decat sa stea sa manance. Dar acum am revenit si noi la scaunul de masa. Si ca sa-l mai pacalesc, mananc si eu in timp ce ii dau sa manance. Asa ca nu mai papa singurel si mai apuc si eu sa mananc
. Iar cu hiperprotectia, o sa te inveti sa nu mai sari imediat
Sim sa-ti fie de bine cadourile. Mama, ce de masele aveti. Noua nu ne mai iese aia de-l chinuie de cateva saptamani. O simt sub gingie, dar nu se indura sa sparga.
Rox felicitari pentru galuste, nici mie nu-mi ies intotdeauna
. Felicitari lui bubu care incearca sa treaca la bipedism. Felicitari si finutului Mihnea pentru primii pasi facuti fara ajutor.
Lavinia: vaccinul e Infanrix IPV-HIB. Trebuie tinut la frigider. Daca ai o lada frigorifica poti sa-l transporti 700km.
Urmy, cum sa nu te recunosc, cand am vazut cu o seara inainte pozele cu voi. Ma bucur ca veniti si voi
Vazut si eu pozele cu printul fluture mostenitor de Ana, cu Rebeca cea frumoasa, cu Darius si tortul cel
, Daria cea galbioara ca o papadie, si multi alti copii frumosi de la care imi cer scuze ca nu-i nominalizez.
Vorbeati de meniul copiilor. R mananca ceva de genul:
-la 9 mic dejun: iaurt cu cereale, iar de cateva zile am inceput sa-i mai adaug fructe: mar ras, nectarina rasa, banana, caise deshidratate pe care le aburesc cateva minue (multumesc adi de pont) sau ce alt fruct mai gasesc. Asta pentru ca si el mananca cam prea putine fructe.
- in jur de 13 pranz: in general doar 1 fel de mancare ce trebuie sa contina legume si carne/ou. Daca mai doreste, desert fructe.
- la 19 cina: unde tot legume serveste. Nu se prea omoara cu oul, fructele si branzenturile. Doar iaurtul il accepta cu maxima placere.
Intre, in functie de dispozitie si de situatie mai rontaie cereale expandate; fructe (doar cand vrea) si cand mai am timp sa-i fac o budinca cu fructe sau ceva cu branza pentru gustarea de dupa amiaza. Oricum, in general mananca bucatele. Acum e intr-o perioada in care nu prea vrea carne, asa ca ii mai toc carnea si o amestec cu legumele bucatele. Cam cum zicea Yaia cu cartofii si sosul de rosii cu ficatei.
La capitolul vorbit: vorbim o bebeluseasca curata in 90%. In rest se mai intelege cand cere papa, apa. Zice tata, mama, un fel de ham-amm (cam cum povestea Sabina ca zice Gheo), si brrr la masina
. Nu degeaba a ales el cheile de la masina la mot. Ce ziceti de combinatia aleasa de R: cheile de la masina(pe care eu nu le aveam in vedere sa le pun ca stiam ca se va infige in ele), mingea si seringa
. Am zis ca a ales in asa fel sa nu ne supere pe nici unul
. Bine ca nu am pus si mobilul ca sigur era si el ales.
Si nu in ultimul rand:
La multi ani sarbatoritilor zilelor ce au trecut si
Vlad.
Greyeras cum a fost la petrecere?
Yaua , la multi ani sotului
Rox, vreau si eu blugi care stau ca pe gard
. Bravo pentru ca trebuie sa-ti iei altii noi.
Brrrr, dar am scris azi ca niciodata... cred ca pentru vreo luna ![]()
Pupici si fug la copil ca s-a trezit cat am scris megamesajul si ne pregatim sa ne plimbam pe afara.
Mad, mami de Robertino (09.09.2007)
www.flickr.com/photos/24773408@N05/" target="_blank"> poze ursulet