cluj rulz super special ;)! - cap. 84
Raspunsuri - Pagina 5
asi spune:
Buna dimineapta!
Azi sunt optimista si va invit la o cafea care debordeaza de optimism
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
mariana tache spune:
Buna dimineata.
Stanca, multu` de cafea.
eu sunt neagra, albastra... nici eu nu stiu cum
.
Asa ca ma retrag in liniste sa nu se ia starea mea.
Paaaaaaa.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Yagmur spune:
Cine sare cu o cafea tare? "Ne" ies masele - randul 2 - si drept urmare s-a dus cu somnul pe urmatoare 3 luni ![]()
Fug.. sedinta!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
svety spune:
Neata. Mai rumeg inca o cafea si ma lupt cu anchetele de divort si cu niste mojici de barbati care au pretentii la copii din cauza partajelor. Adica daca parintii nu se inteleg, cer reincredintare sau alt program de vizitare minor. Ma nervez' Sa nu divortati fetelor ca e groaznic pentru bietii copii...
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
ad_rianna spune:
buna....la amiaza
.
eu tocmai am pauza de cafea asa ca....e caldutza si buna si black asa cum o iubesc eu
stanca multumesc de intrebare, copiii sunt bine, au inceput al doilea an la gradinita si ne luptam tot mai tare cu crizele de "personalitate"
...bianca nu mai vrea sa imbrace uniforma de gradinita (printre multe alte fitze) si-l "exploateaza" la maximum pe "barbatzelul" de frate sau, iar tudor...deh e barbat si se manifesta ca atare: mai cu o palmutza sau pumnisor chiar cateodata. insa de cele mai multe ori e extrem de protector cu ea...fapt deja exploatat de bianca cum am mai zis
...in rest e ok.
acum sa nu ma certati prea rau...eu sunt la curent cu povestioarele voastre ca v-am citit aproape zilnic...insa doar atat...ca la capitolul timp liber.............
svety spune:
Sunt tare obosita. Nu mai am nici un chef. Nici acasa.
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy
squirrel spune:
Nici eu nu am chef, Pleaca tata sambata, incerc sa fac cat mai pot, Paul e lipit de piciorul meu.
Mai viu cand pot
Va pup
Flavia
asi spune:
Eu n-am chef si pe deasupra sunt si melancolica 
Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
flavia maria spune:
nu m-as mira si nici supara daca ati uitat complet de mine...
Ma mai primiti la voi in vizita???
Vreau sa o felicit pe Asi proaspata mamica de fetita
si pe Raluca si Erika pentru bb-ii lor !!!Ii drept ca bb-ii sunt mari deja dar sper sa primiti cu drag felicitarile mele si toate gandurile bune...
Asaa ...acum despre noi:
-Alex face 2 ani in nov (nu pot sa cred cat de repede a trecut)
-Antonio e deja smecheras de grupa mijlocie de gradi ![]()
-eu sunt cu inima stransa la gandul ca mai e un pic si ma intorc la servici 
In general suntem bine exceptand micile raceli de sezon care trec si vin, trec si vin...Copiii merg la gradi respectiv cresa, Alex s-a adaptat neasteptat de bine la cresa ...atat doar ca racit dupa a2a zi, dar in rest nu au fost probleme serioase..
Va doresc o seara minunata 
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)