Mamici din Arad...! (106)
Raspunsuri - Pagina 14
adablackcat spune:
Ma duc sa-i spun si lui Teo ca maine e tam-tam mare cu cainii pe strand.
Poate ia copiii si merg impreuna, sa mai am si eu liber. Sa dau un ochi in cizmele si pantofii de la targ.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
gabitzica spune:
Am intat sa dau stingerea, nu inainte sa ii spun la Carmen ca nici eu nu am avut un program fix de supt la nici un copil. Le-am dat la cerere de cate ori au vrut. Se zice ca daca mama are un program "dezordonat" copilul se adapteaza foarte bine.
Noapte buna!
niko_26 spune:
A-ti fost la strand? Noi am stat de pe la 10 la 12 30 si nu ne-am intalnit cu nimeni de pe forum.
monica70 spune:
Ceau!
Si noi am fost.Noi ne-am intalnit cu Gabi si cu Cristina si gemenele .Noi am fost de pe la 11 pana la 13 ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
X-ray spune:
niko eu te-am vazut arati super cu burtica
.erai cu sotul si niste prieteni si nu m-am bagat in seama
....
am vazut si gemenele cristinei dar cu tatai(mi-a fost naspa sa ma duc la el cand m-a vazut numai o data in viata) m-am uitat de cristina dar nu am vazut-o....pe tine moni nici atat
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa
(20 iunie 2007)
povestea noastra...
adablackcat spune:
Si noi am fost sa vedem cainii, numai ce-am ajuns acasa de 20 min. N-am prea apucat eu sa vad cainii ca a trebuit sa fiu tot dupa Vlad. Oriunde vedeau un caine mai mic amandoi copiii mei fugeau sa-l mangaie. Si au fost vreo cativa...
![]()
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Melania 14 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzica Se zice ca daca mama are un program "dezordonat" copilul se adapteaza foarte bine. |
Adica eu nu am nici o sansa.Saracu' fiumi-o voi fi o torura pt el asa ordonata.IAr eu ca sa ma schimb am neviue de operatie pe creier
.Adamersi de explicatiile amanuntite.Nici eu nu itentionez sa-i dau altceva pana la 6 luni.Dupa aceea incep,nici nu stiu cu ce,vad eu
Acum imi explic de ce se criza Mel la san pe la 4 luni,cand obisnuita cu sticla pana atunci pe timpul zilei si eu satula de muls, am incercat vreo 3 zile sa o "reinvat cu suptul".Imi vine sa rad acum stiind si experientele voastre.Oricum am observat ca fetele sunt mai pretentioase si crizare de bebelusi dect baietii.Nu poti sa le manevrezi chiar cum vrei.
Niko cum a fost la concurs sau a fost expozitie ?Pe Magda nu ati vazut-o?
Carmen cu
Melania Ioana(14.01.2005) si
Serban Andrei(11.06 2008)
ASA DA-ASA NU !
niko_26 spune:
Am fost doar sa ne uitam, nu am avut caini inscrisi in concurs.Alina A nu ma deranjai deloc daca veneai si ma tregeai de maneca; nu prea m-a lasat nici pe mine Maia sa vad mare lucru ca tot vroia sa mearga la caini si sa intre in ring unde se arbitra
.A stat potalita doar cat ne-am plimbat cu ea in carucior.Multumesc de complimente Alina , dar ma simt ca o balenutza.Bine macar ca sunt asa mare pentru o cauza nobila
.
gabitzica spune:
M-am intalnit cu Cristina, Monica si Magda care ii povestea ceva foarte aprins sotului Cristinei, asa ca am tras-o de maneca sa o salut.
Masgda ati castigat ceva? Nu ti-am vazut cainele ca era acoperit in cusca.
Aaaa... am uitat sa va spun cum suna prima rugaciune a Ioanei "Doamne Isuse da boane"
(boane=bomboane)