Mamici din Arad...! (106)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Maine cred ca mergem pe strand sa vedem cainii daca-i vreme faina.Poate ne intalnim mai multe pe acolo.
Ce harnic e Victoras, la nici 6 luni asa umblaret in patru labe si ridicator in picioare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Niko, bine ca ai fost langa ea cand a vomitat noaptea! Saracuta de ea, cine stie ce nu i-a priit... Scaunul e normal? sa se faca bine si sa pape.
Moni, o sa-i fac poza sa o vezi. De Diana nu ne mai povestesti ce zice, ce lucra? Sa vizitam noi subiectul celalalt ca sa aflam?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ADA pai da,ca scriu de ea p-acolo si pe cand ajung aci sunt stoarsa ,nu o mai pot lua de la capat Si ce zic eu precis nu vi se pare interesant,pentru ca sau aveti copii mai mari care deja au trecut prin fazele astea,sau mai mici care nu au ajuns inca la stadiul ei ... Deci nu vreau sa va plictisesc asa ca ma cam limitez la poante. Azi dimineata m-a tot intrebat daca mergem la "ghidinitza" azi,desi ii zisesem de-aseara ca vine sambata si duminica si stam acasa,doar luni o luam de la capat.
NIKO si eu m-as duce la strand sa vad cainii! La ce ora incepe???

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Gabi si mie-mi plac cerealele cu lapte ,numai ca dupa 1-2 ore iar mi-a foame .
Niko ai mei s-au obisnuit si nu mai vin cu indicatii in ceea ce o priveste pe Mel cand e bolnava.Ne certam foare mult pe tema asta si cei mai destepti au cedat .Bine ca ai fost langa ea cand s-a intamplat.
Miha esti eroina de poti sa te trezesti inaintea tuturor sa faci ordine.Se pare ca instinctul matern a lui Mel e asa puternic ,pt ca nu de multe ori il trimite pe taica-su din dormitor cand sunteam noi trei,iar eu il alaptez pe Serban sau ne jucam cu el.
Sa porti sanatoasa haina de piele.

No io am o problema .Alaptatul asta la cerere nu e pentru mine,adica ma da peste cap.Eu sunt o persoana calculata,ordonata si pe deasupra cu Mel m-am muls si i-am dat sa manance la ore fixe.Cu Serban nu stiu ce se intampla peste juma de ora.Nu reusesc sa stabilesc un orar cu el,plus ca nu stiu cand ii e foame ,ii dau eu la 3-4 ore daca nu protesteaza intr-un fel.De dormit ce sa mai zic,totul e relativ,ce-i valabil azi maine nu mai e.Voi cum ati procedat?
NOTA:a nu se citi printre randuri ca vreau sa renunt

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

CARMEN si eu am alaptat-o la cerere pe Diana si program ioc deci.Nici dupa ce am mers la serviciu,cand avea ea trei luni nu prea a avut un program strict,nici de somn,nici de masa ... Am mai alaptat-o pana la 9 luni dimineazta,cand veneam acasa de la birou si seara,eventual inca odata pe zi in WE,dar niciodata la ore fixe ... La fel cu piureurile de fructe si legume,primul dimineata ,al doilea dupa amiaza,tot asa la ore relativ fixe sa zicem intre 10 si 12 dimineata si intre 17 si 19 seara.Nici nu am insistat dealtfel,ca si io mananc cand ma apuca foamea sau cand imi amintesc .

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele."

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Carmen, si eu am avut problema asta cu Vladut. Ba incercam sa-i dau la ore fixe, ba mi se parea ca i-ar fi din nou foame si-i dadeam. Nu stiu sa zic cum e bine. Nici noi nu functionam dupa program fix de masa si somn. Ba mananca la 12, ba la 14. Uneori se culca de-amiaza la 13, altadata la 15. Cand incepe "dechiar" gradinita si se schimba si ora(vorba Monicai) o sa intram intr-un ritm pentru ca e musai.
Io ti-as zice sa-l alaptezi la cerere dar pauza intre mese sa nu fie mai mica de o ora jumate-doua. Sa apuce stomacelul lui sa prelucreze laptele.
NOTA: nici n-ai avea cum sa renunti acum...ca la cat lapte ai o sa-ti explodeze . Si nici Mel nu te-ar lasa.

Mergi la inceput

Pe la 10 -11 incepe distractia la strand;cainii sunt acolo de pe la 8,9 dar concursul de frumusete incepe mai tarziu, dupa ce isi beau si arbitrii cafelutza.
A facut kk normal Maia, nu a facut febra si s-a comportat normal.Dupa ce a vomitat era ingrijorata saracutza ca m-a murdarit pe tricou si e murdara si ea pe sacul de dormit, asta la runda a treia de vomitaturi ca prima noapte era adormita, iar a doua oara era in apa, la baitza.
Nici Maia nu sugea la ore fixe si nici la intervale regulate.Si acum are program destul de relativ de masa, in functie de ora la care se trezeste dimineata.

Mergi la inceput

Noi incercam sa fim la strand pe la ora 11, ramane de vazut daca si reusim.
Mi-e asa somn de parca am fost la sapa toata ziua;imediat ma duc in pat la caldurica.
Noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

NOTA: nici n-ai avea cum sa renunti acum...ca la cat lapte ai o sa-ti explodeze . Si nici Mel nu te-ar lasa.

La asta nici nu m-am gandit.Sa sti ca mai in gluma mai in serios nu m-ar lasa.Ma mai certa cand il imbrac sa mergem afara si Serban urla ca nu-i convine manevra si atunci apare mama junior si incepe cu:tu nu vezi ca nu-i place ,mai lasa-l in pace!Paca o aud cum ar boci ca Serban acum ce o sa faca ,o sa moara de foame?

In concluzie ,intr-un final si-a facut un orar?cat de cat?

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

ASA DA-ASA NU !

Mergi la inceput

Nu!Doar cand a inceput diversificarea, moment in care Vlad a renuntat destul de brusc la placerea suptului si la lapte in general. Si fiind soacra-mea in perioada aia la noi ea se straduia sa respecte cu sfintenie orele de masa (8-12-16-20). A ramas ea cu sechele ca a lucrat in cresa vreo 30 de ani. Iulia la fel a facut. Cumnatele mele mi-au zis ca e bine sa-i dau suc de fructe de pe la 3 luni si i-am dat cate o lingurita. Din momentul ala Iulia n-a mai vrut sa suga de la mine. Pana la 7 luni jumate m-am straduit cum am putut sa o fac sa pape lapticul meu. Intentia mea era sa-mi alaptez copiii pana cand vor ei, dar cine s-a gandit vor vrea asa putin?! Ma ungeam cu o felie de portocala, ma mulgeam mereu si-i puneam in sticla sa-i fie mai usor iar trucul care a tinut cel mai bine era sa astept langa ea pana adormea si imediat sa-i bag sanul in gura. Si sugea asa semiconstienta destul de bine. Apoi am renuntat ca nu am mai rezistat sa o tot fortez... Lui Vladut nu i-am dat nik in afara de san pana la 5 luni jumate, desi au fost facute usoare presiuni asupra mea de "unii". Ca nu se satura, ca e baiat si are nevoie de completare langa lapte...etc. Sustin in continuare exclusiv alaptarea pana la 6 luni. Bafta!

Mergi la inceput