Sanse?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Poate daca si el ar fi trecut la randul lui printr-o casnicie, eventual copil, da, ar fi putut merge. Asa... el tinerel burlacel, ea divortata cu 2 copii... slabe sanse sa se lase cu un mariaj. Pentru aceleasi motive pe care le-a detaliat Marius.

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_mata spune:

O relatie, intreaba Daiana. O relatie nu prespune automat si mariaj desi nu se exclud.
Asa ca parerea mea este ca va merge o relatie si apoi vor vedea ei,depinde de compatibilitate si nu de altele. Diferenta de varsta se pare ca nu mai e o problema in zilele noastre si nici faptul ca unul din parteneri are un copil/doi. Nu intratat incat sa nu poata spera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sincer, nu cred.
Dar ma bucur intotdeauna cand sunt contrazis in domeniul asta.
De asemenea, cred ca doamnele ar trebui sa asculte mai atente parerea barbatilor in anumite cazuri, pentru ca nu pot intui modul nostru de gandire, oricat s-ar stradui. Nici macar noi nu intuim mereu...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Marius,da-mi voie sa te contrazic putin vis-a vis de ce ai afirmat tu mai sus " Chiar si un barbat tanar ajunge la un moment dat sa analizeze relatia sa. Sa isi dea seama ca NU are de ce sa fie sot pentru o femeie mai in varsta si divortata.
Nu, nu mereu este adevarat.Eu sunt divortata(1 data,ce-i drept )si cum am mai spus ,sunt mai mare cu 6 ani decta sotul meu.Si asta nu a fost un impediment in a ne iubi,si in a ne casatori.E drept,n-avema copii. Nu stiu daca m-ar fi luat cu un copil sau doi... O femeie trecuta printr-o casnicie ratata stie ce vrea in viata. Un barbat necasatorit care o ia de sotie pe cea divortata si mai mare ca el, inseamna ca isi asuma "riscul" .La noi casnicia merge,multumesc Lui Dumnezeu!
De ce, adica ,n-ar merge si la altii? Cand iubesti persoana respectiva,o iubesti si cu calitati si cu defecte ,si cu copii si fara copii.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Intrebare:
Ce varsta avea sotul tau in momentul in care v-ati casatorit si cu scenariul "fara copii"

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Parerea mea e la fel, dar cu argumente diferite. El, necasatorit, va tine mortis sa se insoare, pe cand femeii, mama de copii, nu-i mai arde de incercari si va incerca sa amane la nesfarsit momentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

daiana...voi incerca sa-ti raspund prin prisma mea fiind o oarecare asemanare, adica 27 de ani el, eu 34 de ani si un copil de 12 ani din prima casnicie...la noi sotul meu nu si-a dorit propriul copil si s-a multumit doar cu cel dobandit,nu s-a simtit diferenta de ani decat in masura in care acum lumea crede ca suntem de aceeasi varsta, relatia cu copilul e una foarte buna fara nici o altercatie in decursul timpului, dar noi doi am evoluat in directii diferite,culmea e ca el a "imbatranit" mai repede decat mine,nu stiu ce sa zic, eu sunt atat de energica incat dovedesc orice barbat indiferent de varsta. Acum, retrospectiv, nu m-as mai recasatori niciodata, asta nu inseamna ca as sta singura,indiferent de varsta, situatie sau oricare alt criteriu.Fiecare cu sistemul lui de valori.Eu am putut foarte bine sa imi cresc copilul 10 ani singura, sa ma ocup de cariera, scoli, bani, mama, tata,etc, prieteni fara sa simt nevoia sa ma marit. Sunt unele femei care tin cu orice pret sa existe un sot fara de care ele considera ca nu exista "familie".
Si sunt de acord cu Marius in mare masura. La o anumita varsta el va gandi altfel,iar la o anumita varsta, mult mai tarziu, vrei nu vrei trebuie sa se tina cont si de schimbarile hormonale.O femeie la 50 de ani poate fi incompatibila cu un barbat de 44 de ani.Asta ca tot se desprinde ideea constanta pe forum ca fidelitatea conjugala conteaza intr-o relatie mai mult decat orice pe lumea asta ( de parca ar fi singurul punct de echilibru in viata unui om)...cred ca sunt sanse sau nu cum sunt in orice relatie, idiferent de varsta, religie, sex sau bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius
Si actuala lui sotie avea doi copii din prima casatorie si era divortata?

Exact. Actuala lui sotie avea 2 copii din prima casatorie. Ceea ce nu se potriveste scenariului tau, in situatia tatalui meu, este faptul ca el stia ce e aia o casnicie, avind si un copil (subsemnata!), insa daca viata a vrut sa-i mai ofere o posibilitate de a-si gasi locul, el nu a zis NU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Sa inteleg ca voi ramane singura toata viata pt ca am doi copii si am renuntat la o casnicie in care nu eram fericita?Sa inteleg ca statutul meu nu-mi da dreptul sa sper? Intrebam de varsta,nici nu-mi fac probleme ca acel cineva care ma va iubi pe mine,nu-mi va iubi si copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ahhh de ce am intuit eu ca e voba de tine? Disperarea nu este egala cu ratiunea. O relatie buna nu este bazata pe disperare.
Ai atatea sanse cat va fi sa le ai. Tot ceea ce sper pentru tine este sa faci atatea compromisuri cat sa fie sursa ta de fericire si securitate. Mai mult de atat nu doresc nimanui. In engleza se spune "Drive your way!". Orice om are dreptul la fericire! Insa fericirea nu este o acadea agatata pe un fir de ata. Uneori este un bilet de Loto, alteori este un diamant ascuns in noroi. Fericirea nu este oarba.
Nu mai continui.

Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Daiana il iubesti? El te iubeste? Iti iubeste si copiii?
Daca DA, atunci: PE CAI ! Daca nu incerci nu ai de unde sa stii. Daca va fi sau nu va fi buna decizia ta, o sa vezi tu. Pina atunci eu, una, iti doresc numai fericire.

Mergi la inceput