Puiuti de Randunici!! (99)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

repde, repde sa scriu cate ceva si fug la nani! am fost si noi la targ azi si asa cum credeam, m-am enervat sa mor de aglomeratie; evident nu am reusit sa vad mare lucru, mai ales cand unii se postau in fata standurilor si adormeau acolo, fiind insensibili si la "pardon, pardon, pardoooooooooon" al meu ........ adevarul e ca desi stiu asta nu stiu de ce insist mereu sa merg, dar cred ca e puterea obisnuintei ; mai ales ca preturile nu sunt mai grozave decat in magazine. ei, dar cu toate astea i-am luat 2 body cu pantalonas pentru nani (nu stiu cum se numea firma, nu prea scumpe au fost), de la Z i-am luat un hanorac cu gluguta, pantalon si bluzita foarte dragute, si grosute, si o caciula de iarna cu urechi mortaaaaaaalaaaa (bine, cum gusturile nu se discuta, ca sa ma exprim frumos , asa imi pare mie, mortala; poate o sa fac niste poze la ce am luat si trec peste paranoia si imi storc creierii sa vad cum pun un link, ca recunosc, sunt tufa la d-astea....ma rog, nu chiar tufa da boschetel ); gasisem un cojocel super fain dar nu avea masura ei si unde ne-au trimis tanti la alt magazin de-al lor nu desfacusera marfa o perche de adidasi, cu talpa oretopedica, f draguti si comozi par (nu ca ar conta, tinand cont ca ea nu merge ci ii pun doar de "ochii lumii" ) si scaun cu masuta de la Bertoni, dragutel , cu 285 ron si aceleasi functii si stabilitate ca altele de 500 - 600 ron; m-am gandit ca poate sa distruga linistita si unul mai ieftin, nu trebuie musai asa scump . si cam asta de la targul de copii; a, am mai luat si un sac de dormit. in cautarea cojocelului, am plecat la carrefour vitan, unde nu mai fusesem pana acum (s-a deschis de curand cred); inca nu era finisat centrul comercial de acolo, multe magazine nedeschis, si unde aveam noi nevoie nu desfacusera marfa ; daaaaar era un magazin super dragut pentru copii, de unde i-am luat mandrei o hainuta de iarna lila , inca 2 body cu pantalonas dar mult mai dragute decat alea de la targ, o pereche de pantofi sport de la Geox ptr costumasul de la Z, o canita de la Avent si 2 jucarele de plus haioase: o oaie care behaie cand o apesi pe burtica si un pasaroi care si el ciripeste un cantecel tot la apasatul pe burtica......evident nu i-am luat tot ce ii trebuie ptr toamna iarna, si mai urmeaza, spre disperarea lui ta-su care cica a depasit cu muuult bugetul si am avut o intreaga discutie pe tema asta ...ei, dar asta e , de aia sunt facute bugetele, sa fie depasite, asa ca nu pot sa las copilu' fara tot ce considera mama lui ca e minim necesar ; deci maine si in sfarsiturile urmatoare de saptamana, mai urmeaza o serie micuta de cumparat una alta ; m-am enervat in porcaria aia de carrefour unde nu gasesc niciodata tot ce am nevoie, asa ca dupa ce am luat ce am gasit, mai urmeaza maine o tura in Cora , apoi in Hornbach, ca nici gand mai anckuta sa terminam cu renovarile ; o tinem tot asa de cand ne-am mutat si cred ca ne apuca majoratu copilului tot completand cate ceva !
cam atat, desi am mai omis cate ceva, dar deja cred ca v-am adormit cu cearceaful asta de povestiri....aaaa, bitza, am vazut in practiker veioza de perete buburuza
ancka, eu nu am reusit sa va vad, decat in miniatura, ca atunci cand incercam sa deschid poza, mi se inchidea pagina de tot ...dar mai incerc inainte sa inchid;
sovi...buuuune eugeniile alea, si mie imi plac , dar recunosc chiar mare fana nu sunt...mama pleaca luni, si azi am alergat-o toata ziua, la fel si maine va fi, ca saraca era si moarta de foame cat am umblat, si acum a cazut lata, asa ca ne priveaza de facut niste papa bun...norocoas-o cu ciorbita aia de peste
kya cercetasa de sanzi, care a incercat sport extrem....asta e, se pare ca ne paste pe rand pericolul si e adevarata vorba aia cu "niciodata sa nu spui niciodata"!
ali, noi nu prea ne stim, nu am avut ocazia sa incrucisam cuvinte , dar si eu te , si sa stii ca si teo e suuuuuuper mofturoasa la mancare, si legumele nu le vrea deloc; insa ieri chiar o laudam ca a papat un bol intreg, insa a fost prima oara cand in ele i-am pus si cereale (cu lapte); daca nu ai incercat deja, incearca, poate prinde si la mofturica ta.
gecko ....maaaaaaai ce om mare in popou vazui eu , si frumuseeel !
bubu de cami, cel sofer in premergator
siii...am vazut tiza noastra, frumusica in pijamaluta, ca are dreptate fata, a venit frigul , si cu urechiuse colorate stela

cam gata, sfarsit de cearceaf si trec la nani ca maine iar e zi de maraton, de dat casa cu fundu-n sus, de tinut piept cu argumente la randunoi in ce priveste necesitatea asta acuta de cumparaturi ....si mai ales, cum am citit eu ca a zis un om intelept aci pe forum, ceva mai devreme, nu dau nume , "ma retrag ca ajung ca fata aia sa cer sa mi se inchida contul" ....doaaaamneee, Caragiale ala cred ca a fost extraterestru, prea le-a stiut el toate, ca un om mare
randunici si sper sa mai intru si maine seara (daca nu mi se taie ratia de scris, tinand cont ca cred ca ocup o pagina acum cu balivernele mele )

Liana, mami de Teo (27.03.2008)

Mergi la inceput

na, ca nu pot sa plec, ca mi-am amintit: am vazut si mufarinul cel de 6 luni in actiune, in 4 labute , si in cadita ........

Mergi la inceput

moaaaaaaaa, eram preciiiiiiiiiiiisa ca ocup o pagina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

bv Valentina de progresele lui Matei! ce falcutze are baietzasul de cartier!
Tuchi multa sanatate la voi si poate aveti noroc voi sa nu va imbolnaviti!
Sovi sper ca esti mai bine cu tzi-tzi!
Olgutza ce bine ca ai mai scris! imi era dor de tine! cum merge renovatul?
Kya imi pare rau de cazatura! off puii astia nu au stare! sa treaca!
Ancka multumim de aprecieri! mamaa dar ce ochisori frumosi aveti si voi!
Stelutz bv de somnicul lui Tea! si asa e cu randunoii astia, cateodata isi merita .. Tea zambareata!
Ali asa e cu dintisorii astia.. nu stiu dar parca si Andra da semne de dinti, ca aseara a plans cam mult si baga in gurita tot ce prindea!
mai Gecko ziceai ca e lenes, dar uite cu frumos sta printul!
Maria ce ochisori are si Tudor-muschiulosul!
Luny ce frumos misuna Mufarinul! prima data am crezut ca pisoiul ala era bibelou!

na ca mai o pag si ceva si nu ma mai lasa sa scriu si sa citesc.. vrea ea sa scrie.. fug sa o scot la plimbare..
dar inainte de asta am si eu o intrebare: bebeii vostri cat stau in carucior, ca Andra mai mult de 30-40 min nu mai vrea, desi i-am ridicat si spatarul.. dar frate parca o pun pe ace.. urlaa si se uita la mine si vrea in brate! ce sa fac?

gat fug, ca nu mai are rabdare!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

randunici, v-am facut cuib nou chiar daca suntem doar la pagina 17 ca sa ma pot loga cu userul randunici si sa aduc cateva modificari in lista. Am adaugat-o pe Jinxie, Emyemy si Ancka...datele Adelei mult strigata si chemata de liana le-am pierdut prin hartoagele de pe birou asa ca o mai chem si eu la apel.

Spor la ciripit in cuib nou

Mergi la inceput