Puiuti de Randunici!! (99)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Si Mufarinul de 6 luni e p-aici

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui mstela

Teodora ieri si alaltaieri

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

mai, ce bine dispusa e Tea!!

I se mai intampla si ei..mai ales cand se maimutzareste tacsu la ea..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello...am aparut si eu pe aici

Mihutza

Sovi merci...maine opunem in functiune s avedem ce painica facem...am inteles ca din mai multe incercari iese,nu chiar din prima....vedem

Kya pup un pui mic care a cazut

Ancka am vazut pozici frumoase

Luny bravo pentru mufarinul,l-am vazut si in poze cat este de razacios si haios...care crezi tu ca este cauza de a venit lapticul asa de mult????

MAria bravo pentru Tudor

Am vazut pozici frumoase si cu razacioasa si creola de Tea....o bataita mica pentru tati ca a infofolit fata

Eu am fost la targ in prima zi cat de devreme am putut, si a fost acceptabil de aglomerat....data trecut a fost si mai lejer...adica in decembrie

MAi daca tot vorbiti de stat in fundulet, astazi fara intentie sa o pun sa stea in fundulet ci numai ca sa fac poza .....buburuza mea a stat cateva minute pe banca in parc singura in fundulet pana ce mi-am desfasurat talentul de fotograf...siacum cand citeam ce ati scris voi mi-am dat seama de asta...chair ma duc sa pun niste pozici

iar maine as vrea sa incep sa o diversific.....sa vedem daca reusesc ca imi propusesem pentru azi......sa-mi tinetipumnii!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Azi am fost in parc de la 2 la 5.30 si apoi la nasi. Mihai a fost tare linistit-ptiu, sa nu-l deochi! Si-a gasit o noua pasiune-sireturile de la incaltari. L-au tinut ocupat o parte din timp-vreo 10 minute ici, vreo 5 minute colo… Cand am ajuns acasa dormea deja, l-am transferat in patut si nani in continuare
Ma bucur ca v-a placut de bebele meu. Multumesc de aprecieri, bebele e autentic, dar la mine machiajul e de vina.
Gecko, gospodina
Sovi, am inteles cum e cu Babypoint. Despre lumea a treia, ce sa spun, am si eu sefi dintr-astia…din pacate, din multe pdv suntem in lumea a treia, insa mi se pare exagerat sporul respectiv…si chiar e vorba de o caruta de bani…
Am citit despre Muffy cum sta in fund, fara sprijin, l-am vazut pe Patrick cum sta in popou ca un om mare. Bravo Patrick! Bravo Muffy! Si pe Tudor care face muschi
Tea e o scumpica in pijamaluta ei de sezon. Eu l-am imbracat in seara asta cu o pajama pe care o aveam pt 9 luni-dar ori a intrat la apa, ori a crescut bebe prea mult(exclus-cred) ca aproape ii vine fix. Si am 2 din setul ala. Noroc ca m-am uitat, ca aveam impresia ca pt acum n-am pija si trebuie sa ii cumpar, ca pt mai incolo am
Acum am vazut si celelalte poze cu Muffy! E precoc -precoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Na'seara randunime
Poposesc si eu un pic aici doar ca sa va spun ca am avut o zi bombastica Am inceput cu cititul la ceafea al buhuhuielilor de azi noapte (eu am adormit la film si era o comedie, va dati seama in ce hal am ajuns?) si am continuat cu vizionarea pozelor in felul urmator ...am deschis mailul sa vad pui de Liana si pe langa scumpetea mica la picnic si iepurila am vazut si niste carti pt diversificare...asa ca m-a furat peisajul si am innebunit citind cum recomanda unii la bebelusi sos besamel cu smantana si budinci si mai stiu eu ce...asa ca nene, Vladutz intra " la cazan" de maine, ca nu se mai poate Azi a mancat prima data ficatel de pui fiert cu cartof si putin unt Nu pot sa spun ca mancat cu aceeasi pofta ca fructele dar a mers mai bine decat in alte zile...Am vazut si buburuza Bitzei extrem de draguta si am iesit afara cu printul ...afara l-am vizionat life pe Teo de Arielsi am asistat plina de interes la plata politelor ramase de aseara ( a se citi ca randunoi de Ariel a batait carutul, a facut pe regele iepuras, a cumparat paine...multa treaba ) si am revenit acasa pt spalat vase, spalat rufe, etc...apoi o tura mica pe la mall, ca teo avea de cheltuit o suma egala sau mai mare decat aceea alocata garderobei de iarna a baiatului ...am si cumparat ceva culmea ca de obicei doar ne caraim si ne obosim degeaba ...am revenit acasa si am ramas cu baiatul pentru ceilalti doi se plimba prin Bucurestiul de alta data Am spalat singura copilul (mama eroina) si am zis sa fac o scurta pauza la calculator pana ma mai apuc de treaba pe aici...si la calculator am ramas Am mai vizionat poze cu Amira frumusica crezand ca ma uit la Teama gandeam moama, dar ce s-a schimbat Tea vai de capul meu...pe urma am vazut Tea scumpa foc , Patrick la sezatoare si Mufarinul in actiune la 6 luni (aplauze , aplauze)
Si tot as mai avea de vazut, ca parca a fost concurs de fotografiat zilele astea Dar recuperez eu tot pana la urma!
Roxanan-am pozat pijamalele ca n-am avut timp si de altfel le-am spalat si-s ude dar pot sa-ti spun ca e vorba de niste bodyuri cu capse la spate , dintr-un material ca o catifea...mai largute asa si cu inscriptii de noapte (ingerasi, alea-alea) Asta mi-a aratat vanzatoarea cand am intrebat de pijama, asta scria pe eticheta...asta am luat
Stelaam bifat si faza cu dragonul rosu
acum ma retrag si va pup ca daca mai stau mult fac dependenta ca fata aia si rog sa-mi stearga userul

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bitza037
iar maine as vrea sa incep sa o diversific.....sa vedem daca reusesc ca imi propusesem pentru azi......sa-mi tinetipumnii!!!!

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Mimo

Ancka si tie

ia vezi s-au incarcat pozele???am pus cateva de azi din parc

editez:vad ca nu-i nimeni pe aici......Ariel???unde esti mami????ma duc la culcarica ca nu am chef sa fac revelionul singura

IRINA
sufletel

Mergi la inceput

M-am uitat la artificiile pt ziua Bucurestiului (cred), de aia nu ti-am raspuns, Irina
S-au incarcat pozele si am vazut o frumusete de Antonia stand pe bancuta. Am facut si noi poze azi dar nu le-am descarcat inca

Ma duc la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mi-am amintit, daca v-am vazut Am vazut si poze cu Mihai si parintii lui frumosi si Tudorica a lui Underqueen
Pai cum era sa nu incurc copiii intr-un final

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput