Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

fetelor dragi la mine inca nu au navalit rusii dar am simptome asa ca ii astept. sunt sigura ca nu e cu ochi pt ca nu am prea prestat in perioada ovulatiei . deci astept rusii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Elly -- sincera sa fiu, nu-mi prea mai pasa de cati foliculi vor aparea sau nu dupa ova-mit! Deja mi-e usor greatza, si sunt convinsa ca e vorba de dispozitia super proasta pe care o am azi...
Imi pare rau ca treci prin asta, da' o sa gaseasca tutu solutie! Si sper ca, cat mai curand, sa-ti plimbi burtica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fetele,

felix multumim de tratatie. eu am ales iaurtul cu cereale azi!

georgia si ana, imi place de voi ca nu ati picat in butoi si chiar daca nu au aparut liniutele mult visate sunteti hotarate sa mergeti inainte cu mult optimism. Nota 10 pentru voi. Cu toatele am asteptat cu sufletul la gura rezultatele dar se pare ca nu a fost sa fie, ramane pentru urmatoarea luna cand trebuie sa fie cu II liniute.

sarah, bine ai venit printre noi si sper sa stai cat mai putin si sa ajungi la Odisee.

ma gandeam si eu ca si tammy, in caz ca o sa am rezultat beton la laparo pot sa trec direct la inseminare pentru ca as vrea sa profit la maxim de perioada de dupa laparo ca daca nu s-a prins pana acum ma indoiesc ca se va prinde de acum incolo fara vreun ajutor din partea Dr. Matei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Dragutele mele, nu va mai faceti probleme ca sunteti rautacioase cand spuneti anumite lucruri despre d-nul doftor! Eu cred ca suntem REALISTE. Da, si eu ma intreb cate reusite la IA are Tutunaru! Si ma intreb asta cam de cand m-a operat pe mine, adeca ianuarie 2008. De-atunci o singura reusita: Anaconda. In rest nimeni.... Sincerea sa fiu eu una n-am prea auzit de altcineva... Cine-o fi de vina, marfa clientului, doftoru, procedura, biologu??? De aia ma gandesc sa plec prin tari straine, macar sa scap de anumite necunoscute care ma macina... Ca pe la noi nimeni nu respecta macar procedura, fiecare isi da cu parerea: ba ca conteaza sa stai cu picioarele in sus dupa inseminare, ba ca nu are importanta; ba ca nu-i problema, ba ca e, sa fugi cu gigeii preparati in sutien, prin Bucale indiferent de temperatura de afara si muuulte muuuulte altele! De asteptarile pe la cozi si, in speta, de respectul fata de pacient, nu mai am replica, eu mi-am spus parerea in capitole anterioare dar dijaba... Sunt convinsa ca iar bag jordeaua dar stau si ma uit ca vitica la poarta noua si zau daca vaz clanta....

Fetele gravidutele, va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi si grasuni!

Sorella, sorelina te imbratisez cu drag! Din tot sufletul sper sa se fi inselat testele de pipilica si in burtica ta sa se cuibareasca ACUM un samburel dragalas!

Anaconda, imi pare nespus de rau, ma gandesc cu tristete la incercarile nereusite! Cateodata ma intreb de unde mai avem puterea sa o luam din nou si din nou de la capat!

Magdit dragut, te pupacesc si sper sa aud vesti bune de la tine!

Lucix, vaz ca si tu cam picasi in butoiu ala nesuferit!

Lilicuta, Madutz, Rocsy, Lali, Crisarh, Tamy, Pamy, Cosicel, Elly si toate nemetionatele din motive de uituceala va imbratisez cu drag!

Felix, cea cu jordeaua prin gard

Mergi la inceput

aerlilian, ce ma bucur ca esti prin zona!
Cand mai mergi la Tutu? Tare mi-ar placea sa ne vedem la 'coada'!
Oricum, daca stie cineva care-s IA reusite de dr, ar fi tare bine daca ar posta ceva pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Elly , asa sa faci , te "orientezi" la fatza locului . Chiar daca nu intrebi tu ceva , stie EL ce are de facut cu tine ! Tu doar ii urmezi sfaturile ! Iar daca ai intrebari care nu-ti dau pace ...ori te interesezi pe net , ori vii si intrebi aici .

Cosicel , reusite are , insa depinde de organismul fiecareia si de gigei . Cum spuneam , faptul ca nu mi-au reusit mie 3 din 4 IA , nu consider ca e din vina lui . El face tot ce e posibil .
Daca tot faci stimulare acum , incearca o IA ! Ce ai de pierdut ? Poate doar de castigat ...
Ai avea mai multe sanse , ptr ca gigeii vor fi preparati si aruncati direct in uter , deci nu mai trebe sa se "miste" ei prea mult . Si daca ai cel putin 2 foliculi maturi , atunci iar cresc sansele .
Sambata incepi monitorizarile ? E , atunci vorbesti cu el , si ii spui ca vrei IA . Parerea mea....
Care ar fi intrebarile care te macina ?

Aerlilian , maine e marti , si eu am un cm de toata frumusestea ! N-o sa-mi treaca pana maine , e clar , si stie si dom' dr asta , insa tot o sa-mi faca eco . Mai mult ca sa vada starea ovarelor , sa nu-mi fi ramas chisturi de luna trecuta , si sa-mi spuna daca tot de maine pot incepe cu Gonalul (ziua 3) . Pentru ca eu asa vreau , sa nu mai pierd o luna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Felix , cate din inseminatele lui Tutunaru intra pe acest forum ? Aceasta e intrebarea !! Ca mi-e greu sa cred ca eu sunt singura reusita , si tot face "experiente" pe mine :))) .
Fetelor , sunt reusite , insa sigur sunt f multe fete care nu intra aici . Din toata tzara , ori de prin alte parti ale lumii ...
Poate sunt fete care nu au acces la net , poate unele nici nu stiu de acest forum , etc...

Mergi la inceput

Da, felix, ai mare dreptate!
Pot sa trec peste multe 'neplaceri' insa macar sa stiu ca exista rezultate bune! Si tot caut, si tot caut... si nimic!
E drept ca nu cred ca-i vina dr, mai degraba biologul, sau noi, insa...
Uite, eu sunt inca mirata de modul asta de abordare: bun, sa zicem ca fac stimulare si apoi IA, insa, nu tb sa-mi spuna ce medicamente imi sunt necesare? Daca imi va fi necesar pregnyl, sau mai stiu eu ce alte medicamente care nu se gasesc, ce urmeaza?

Asta ca sa nu va mai zic ca vineri am fost sa-mi cumpar ova-mit si-mi cere farmacista reteta! Din fericire, i-am spus ca nu am, ca medicul mi-a comunicat telefonic ce anume sa cumpar, si mi l-a dat asa, dar daca era una tepoasa, ce faceam? Era asa greu ca la ultima intrevedere sa-mi dea o reteta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Anaconda- increderea ta parca imi da si mie forta
Oricum nu stiu la ce sa ma astept vineri la consultatie- dar de 3 ani de cand ma chinui cunosc si eu cam toate problemele, am tot citit si eu.

Eu as vrea sa-mi faca direct laparo pt ca nu ovulez - sa-mi decortifice ovarele.
Insa mi-e frica de alte vesti- endometrioza- fibroame- chisturi care mi-ar incetini traseul catre bb.

Oricum nu vrea sa ma mai gandesc la ce e mai rau- daca era sa am cele de mai sus ma gandesc ca le vedea Marinescu cand mi-a facut histeroscopia operatorie la uter.

Oricum sunt increzatoare ca sunt pe drumul cel bun.

Iar daca dr. ma va tine 5 minute- sa fie 5 minute cu folos.
Si sa-mi aduc aminte cand oi fi gravi ca dupa nu stiu cate vizite la dr - de aprox 5 min am reusit sa raman.

Cosicel- fii increzatoare - nu mai hrani porumbeii.
Eu de 3 ani de cand iau progesteron luna de luna am greturi aproape zilnic.
Insa de cand fac tratament cu siofor 2 luni pt ovare mpc am greturi& ameteli zilnic si vomit cel putin de 2 ori pe saptamana.
Dar trec peste aceste stari si-l astept pe bb.

Eu am o colega de serviciu care a ramas grav.dupa 2 luni de stimulare cu clomifen- nici macar nu a facut inseminare
A facut stimularea Z-z5-11 2 cp/zi si in Z12 si-a facut pregnyl-ul dupa care a prestat zilnic.

Asa ca sanse sunt

Elly

http://tt.lilypie.com/nss9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

micutele .... io imi pot da doctoratul in a diseca reusitele dr t ...e clar ca nu e cel mai priceput in materie , poate are si o justificare (de cand a inceput sa faca IA si FIV , nu a trecut mult timp) , stiu ca nu intereseaza pe nimeni , dar ... oricum am studiat mai in detaliu problema , si am constatat , macar asa la prima strigare , ca rezultate pozitive sunt in cazul unei spermograme bune , sau donator ... asa ca ...
intrebarea e simpla , sau macar io asa o vad ...daca , fac IA si nu raman , dupa 4-5 sa zicem ,ca nu fac IA-uri de permormanta asa la infinit , si vreau sa trec la FIV , acolo cate reusite are ....?... parol io nu stiu nici una

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput