Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 77
Raspunsuri - Pagina 10
georgia_c spune:
dragutele mele , treaba ii ca mie drita mi-a zis din start dupa ce a vazut spermograma sotului , ca ne sfatuieste fiv ; treaba ii ca noi eram deja "echipati" pt IA , plus ca nu incepusem tratamentul pt FIV, deci aveam 2 variante ..sa nu mai facem IA , sau sa o facem indiferent de presupusul rezultat ..so acum pe langa dezamagirea mea , s-a mai adaugat si intrebarea .. oare ,daca mai fac IA , nu le fac degeaba , luand in considerare calitatea spermgramei .. oricum , nu reusesc sa-l conving pe sot , sa mearga sa mai faca o spermograma la matei , acum , sa le putem compara ... e prima data cand nu coopereaza .. si parca il si inteleg ,in mod sigur s-a saturat de "donatiile" astea pt analize
okkk .. in alta ordine de idei ...auras ..daca citesti nu multe capitole in urma , cred ca 1 sau 2 , io is cea care il dau constat pe dr t pe rezatoare pt stilul expedititv , si orele care le petrecem la coada desi aveam programare ...nu reiau istoria , caci am impresia ca trec printr-un proces lunnnng care are si un nume .. imens, intens si fara sens ..asta este efortul meu , de a schimba ceva ... dar .. si asta nu te pot sfatui decat prin prizma faptului ca si io is pacienta dansului.... atinge-ti scopul .. opereaza-te , rezolva problema , chiar daca nu e cel mai vorbaret si prietenos medic ( apropos de asta , nu cred ca ideea ca alti medici mai slabi profesional ,dar amabili , ii ofera dansului scuza sa fie ... cum sa zic politicos ... expeditiv ??.. ).. si dupa aceea poti sa-ti alegi ce medic preferi ... insa pt operatie e mai bine sa-ti alegi un medic bun , poate chiar si altul decat dr t ... dar bun sa fie
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lorelix spune:
Buna dimineata fetelor,
Eu sunt acasa , inca nu m-am dus la munca...stiti ca am facut laparoscopia pe 17.Astept sa-mi scoata firele miercuri si joi revin la munca.
Ma intristeaza vestile voastre, imi pare rau Anaconda ca nu ai avut rezultatul mult asteptat, dar nu dispera.sunt sanse.
Va doresc o saptamana usoara si cu multe rezultate pozitive in ceea ce priveste BB-LE
Nu e o rusine sa nu stii, e rusine sa nu intrebi!
elly_me spune:
Neatza fetele.
Va tot citesc si ma cam sperii- nici nu stiu daca mai trebuie sa-mi fac lista cu intrebari.
Daca imi fac lista cu intrebari si ma zboara afara o sa ma enervez la culme.
Mai bine nu-mi mai fac nicio lista- si daca ma da afara ma gandesc ca e vina mea ca nu mi-am pregatit nicio intrebare![]()
![]()
![]()
Uff sunt stresata- poate cine stie ce imi mai gaseste.
M-am cam saturat.

Elly
http://tt.lilypie.com/nss9p3.png
elly_me spune:
cosicel- nu te mai stresa singurica
Eu am luat si clostilbegyt si ova-mit dar nu am avut nici un simptom.
Nu te mai gandi ca te doare x..y gandeste-te doar ca iti cresc foliculii- atat.
O sa faci inseminare si totul o sa fie ok.
Anaconda- 

- mai mult de atat nu am ce sa fac- chiar urmaream ce ai scris si asteptam o veste buna

Elly
cosicel spune:
Elly, fa-ti lista!
Macar sa ai pe cine injura decat sa-ti reprosezi ca tu ai fost de vina! 

La Auras cred ca era super grabit din cauza nasterii (am inteles ca lasa totul balta si-o sterge la spital in situatii de genul asta), e drept ca asa nu-ti garanteaza ca va comunica, dar tb sa incerci!
Si inarmeaza-te cu mult, mult calm, ca tutu iti va spune doar care-i urmatorul pas, nici gand tot planul de atac! Oricum, o sa primesti franturi de informatii, pe care probabil ca le vei suda cand vei ajunge acasa si-o sa mai cauti pe net!
A, clar nu am nimic de la pastilutze! Doar stolul meu de pitici de pe creieri!!!!! 

anaconda2 spune:
Sarrah , bineinteles ca poti ramane si din prima !! Dar nu ne-ai spus mai detaliat ce probleme ai de fapt... Spermograma e buna ?
Sunt fete care au ramas numai din monitorizari ! Deci fii optimista , si chiar daca nu iese chiar din prima....insista , asa ca mine :))
, si o sa-l ai pana la urma pe bb in brate !
Auras , se mai intampla si asa
... Mai mult, daca avea si o urgentza , s-a cam grabit . Imi pare rau ca n-ati putut sta prea mult de vorba , insa poti incerca la urmatoarea vizita . Nici eu cand merg la el , si merg de 1 an , de cel putin 2 ori pe luna.., nu stau in cabinet mai mult de 5 min !
Daca ai de gand sa ramai la el , trebuie sa te obisnuiesti cu stilul lui dom' dr , e genul "scurt pe doi" , nu se pierde in detalii , dar stie exact ce are de facut ! Daca ti-a zis din start ca trebe sa te operezi , pei asa sa faci . Ai incredere in el .
Cand are urgentze asa face , lasa holul plin si pleaca .." ma duc sa nasc.." , si noi il asteptam , in max 30 min e inapoi .
Intereseul este al nostru pana la urma , deci....antena 1 ....tine-l aproape !
Magdito , merci ptr pupic 
Cosicel , daca mi-a reusit a 3 a IA , inseamna ca SE POATE , da ?? Fac pana iese
! probabil urmatoarea ...
Lorelix , se mai intampla....
Elly , eu nu folosesc niciodata vreo lista de intrebari , apropo de asta , si probabil ca nu sunt singura care procedeaza asa . Stiu ca nu am timpul necesar s-o "discut" pe indelete . Asa ca , de cate ori am in cap intrebari ....ma documentez de pe net , si aflu din timp tot ce ma intereseaza . Asa ca din 20 intrebari de ex ,cat ar contine o lista , daca ajung sa-i pun vreo 2 ...
elly_me spune:
Anaconda - saru'mana pentru incurajare
Nu ma mai stresez si nu mai fac nicio lista deoarece nu stiu ce imi va spune.
In functie de ce imi va spune voi vedea la fata locului daca tb sa intreb ceva.
Sau va voi intreba pe voi![]()
![]()
![]()

Elly
cosicel spune:
Bineinteles ca urmatoarea va fi!!!!!!!!!
Insa, spune-mi cate reusite sunt la IA facute de dr? Sa nu fiu rautacioasa, da' cred ca a ta e cam singura (chiar asa, ce s-a intamplat de fapt de nu esti inca mamica?)! Si nu dau vina pe dr, sau pe biolog, da' pe bune, avem macar o listutza? O IA reusita la cateva luni?
Gata, nu sunt pesimista, nu mi-e felul dar in cateva zile sa aflu ca atatea fete (de care eram convinsa ca vor reusi) sunt .... cu o sg liniutza, ma face sa fiu sceptica! 
Uite, zici ca nu e bine cu listutza, insa ma gandesc in ce situatie de 2 lei sunt eu, care nu stiu daca acum fac IA sau doar iau pastile ... asa de dragul foliculilor! Dac-o aveam, macar reuseam sa-i pun 2 intrebari care ma macina! ![]()
![]()
![]()
elly_me spune:
cosicel- stai calma
Cu siguranta ti se va spune daca faci sau nu inseminare la monitorizari in functie de dimensiunile foliculilor si endometrului.
In acest moment cel mai important este sa-ti creasca foliculii.
De ex. eu am facut 3 luni stimulare cu clostilb. si ova-mit si nu am avut niciun folicul- deci nu am reusit sa fac nicio inseminare.
Eu in fiecare luna asteptam sa fac inseminare- dar nu aveam cu ce.
Oricum nu era de vina tratamentul ci faptul ca am ovare micro-poli-chistice si nu ovulez deloc.

Urmeaza tratamentul si la monitorizare sa te prezinti cu 2-3 foliculi de 20 mm si endometru 10mm.

Elly
aerlilian spune:
Anaconda ,imi pare tare rau,inca mai speram pt tine...Si crezi ca pana marti iti trece cm,astefel incat sa te poata vedea dr.T?Fir-ar sa fie de treaba...
Cosicel ,nu esti singura care are aceasta problema vis-a-vis de reusitele la IA ale lui T.Si eu sunt atat de curioasa...pt ca as vrea sa ma incurajez cu reusitele altora,sa am in ce spera.
Georgic,ai pm.