Dimineata- gradi in drum spre servicu...
Raspunsuri - Pagina 3
miria_cristina spune:
Eu cred ca va plange si va face urat o zi, doua, trei, dupa care va invata ca trebuie sa mearga dimineata la gradi cu mami si gata.
Nu e simplu nici pentru tine ca trebuie sa suporti adaptarea fetei, nici a ei, care deasemeni, trece printr-o faza de adaptare si nici pentru vecini. Dar toate se invata cu incetul, dar faptul ca il cere pe tati, este o reactie tipic fetitelor. Cu atat mai mult daca e obisnuita cu tine sa-i faci cele mai multe din treburi. Tati, daca e si mai calm si mai docil cu ea, e persoana ceruta.
Ia sa fie tatal cel care o dojeneste, o sileste sa faca ce nu-i place si sa-l mai si vada zilnic...te va striga pe tine.
Astia sunt copiii!
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
anya spune:
La voi tot e bine ca-l cere pe tati, dar la noi o vrea pe buni. E de inteles, noi parintii cei rai il lasam la gradinita iar buni vine si il salveaza la 16.30.
Cat despre tipat, am facut-o si noi, in tandem si eu si sotul. Baiatul cel mare se uita la noi nedumerit, iar tipaciosul cel mic a mai urlat de doua ori si l-a apucat rasul cand a vazut ce parinti nebuni are. Am facut-o in casa si am avut noroc, nu ne-au reclamat - probabil or fi zis vecinii ca e de la nebunele de sus ( avem 2 duse rau). Sa nu uit, m-am tavalit odata si pe jos ( tot in casa) - asa ca i-a trecut repede.
mina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorana
Super tare asta Am si eu una: Ti-ne-o treaza seara pana tarziu (12 de ex.) - dimineata o imbraci dormind si o duci dormind la gradi, ca nu o vei putea trezi Edit ca nu pricep de ce se vede aiurea mesajul meu ??? Cam din motivul asta Monica e foarte tacuta de dimineata, ea se "trezeste la viata" dupa ora 10.00 ..... Sorana si Monica (5 ani) |
Asta cu tinut treaza nu merge la mine.....e perfect capabil sa se culce la 12 si sa se scoale fara probleme mai vioi ca mine la 7 in timp ce eu-s zombi (ca dupa ce doarme el mai fac una alta....). Asa ca e cam riscant...
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului