Dimineata- gradi in drum spre servicu...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu cred ca va plange si va face urat o zi, doua, trei, dupa care va invata ca trebuie sa mearga dimineata la gradi cu mami si gata.
Nu e simplu nici pentru tine ca trebuie sa suporti adaptarea fetei, nici a ei, care deasemeni, trece printr-o faza de adaptare si nici pentru vecini. Dar toate se invata cu incetul, dar faptul ca il cere pe tati, este o reactie tipic fetitelor. Cu atat mai mult daca e obisnuita cu tine sa-i faci cele mai multe din treburi. Tati, daca e si mai calm si mai docil cu ea, e persoana ceruta.
Ia sa fie tatal cel care o dojeneste, o sileste sa faca ce nu-i place si sa-l mai si vada zilnic...te va striga pe tine.

Astia sunt copiii!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

La voi tot e bine ca-l cere pe tati, dar la noi o vrea pe buni. E de inteles, noi parintii cei rai il lasam la gradinita iar buni vine si il salveaza la 16.30.

Cat despre tipat, am facut-o si noi, in tandem si eu si sotul. Baiatul cel mare se uita la noi nedumerit, iar tipaciosul cel mic a mai urlat de doua ori si l-a apucat rasul cand a vazut ce parinti nebuni are. Am facut-o in casa si am avut noroc, nu ne-au reclamat - probabil or fi zis vecinii ca e de la nebunele de sus ( avem 2 duse rau). Sa nu uit, m-am tavalit odata si pe jos ( tot in casa) - asa ca i-a trecut repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Citat:
citat din mesajul lui mina

Mai am una dar e cam de shoc si nu stiu daca rezisti...tu sau copilu: faci la fel ca ea! Bine, nu urli cat te tin plamanii ca venim sa-ti aruncam chiftele cu prastia la arest, dar cu moderatie apuca-te si plangi si isterizeaza-te ca vrei si tu un copil cuminte care intelege de vorba buna....
La mine a mers faza odata, dar am iesit pe strada cu palarie vro saptamana dupa aia.... ca mi-era rusine de vecini

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Super tare asta
Am si eu una: Ti-ne-o treaza seara pana tarziu (12 de ex.) - dimineata o imbraci dormind si o duci dormind la gradi, ca nu o vei putea trezi

Edit ca nu pricep de ce se vede aiurea mesajul meu ???
Cam din motivul asta Monica e foarte tacuta de dimineata, ea se "trezeste la viata" dupa ora 10.00 .....

Sorana si Monica (5 ani)

Asta cu tinut treaza nu merge la mine.....e perfect capabil sa se culce la 12 si sa se scoale fara probleme mai vioi ca mine la 7 in timp ce eu-s zombi (ca dupa ce doarme el mai fac una alta....). Asa ca e cam riscant...

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput