Dimineata- gradi in drum spre servicu...
Raspunsuri - Pagina 2
IonescuOana spune:
La mine mai facea urat in gradinita cand veneam s-o iau, ca n-a venit s-o ia tata. Ii inchideam gura cu "tata nu poate ca e la serviciu si daca nu vrei sa te iau eu, ramai aici dupa ce pleaca toti copiii". Bine, dimineata ar merge chestia ca "ramai singura inchisa in casa". Apoi , bineinteles mituirea: "daca nu mai plangi te duc dupa gradi la o shaormitza, sau la leagane", chestii d-astea.
O DAU PE SOACRA-MEA, DAR NU LA SCHIMB, CI PE DEGEABA! DAR NICI ASA NU CRED C-O SO IA CINEVA!
mina spune:
Mai am una dar e cam de shoc si nu stiu daca rezisti...tu sau copilu: faci la fel ca ea! Bine, nu urli cat te tin plamanii ca venim sa-ti aruncam chiftele cu prastia la arest, dar cu moderatie apuca-te si plangi si isterizeaza-te ca vrei si tu un copil cuminte care intelege de vorba buna....
La mine a mers faza odata, dar am iesit pe strada cu palarie vro saptamana dupa aia.... ca mi-era rusine de vecini
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
grodear spune:
Dimineata parca nu a fost copilul meu! A mers asa frumos si a fost atat de cuminte!!!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grodear Dimineata parca nu a fost copilul meu! A mers asa frumos si a fost atat de cuminte!!! Ralu- mamica de fetita superba!!! |
Ups, usurel cu laudele ca fi-miu parca am aude...cand zic hop i-a trecut pac problema, o luam de la capat....
...uite asa devenim superstitiosi :D
Mina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
dennise spune:
dragelor , observ un lucru comun. Toti prichindeii plang dupa tatici..oare de ce? De ce plange Luca dupa tati ? Cu ce e tati mai presus? Doamna educatoare zice" sa stiti doamna ca plange si zice un singur lucru, ca-l vrea pe tatiiiiiii!". aaaa..cu noi cum ramane?
mina spune:
citat din mesajul lui dennise dragelor , observ un lucru comun. Toti prichindeii plang dupa tatici..oare de ce? De ce plange Luca dupa tati ? Cu ce e tati mai presus? Doamna educatoare zice" sa stiti doamna ca plange si zice un singur lucru, ca-l vrea pe tatiiiiiii!". aaaa..cu noi cum ramane? |
Lasa ca e bine, inseamna ca tati a fost la fel de prezent in viata copilului ca si mami...Pe mine m-a uimit educatoarea cand mi-a zis ca de fapt sunt extrem de putini copii in a caror educatie se implica si taticii. Asa ca ....las'ca-i bine ;)
Mina si
lorellay spune:
Si la al meu tot "tati" e 1st.Si sunt impreuna de 1 an si ceva...
Cat despre ce discutati...ma consider fericita....nu am probleme dinastea.Deci Codrin merita
Sorana 32+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.
grodear spune:
Da, dar la mine nu numai ca vrea sa se joace cu tati dar vrea si sa doarma cu tati si chiar tati sa i dea sa manance.
Asa ca m- am scos!
Ralu- mamica de fetita superba!!!
mina spune:
La noi pot sa ma laud ca e echilibru: cand il duc doar eu urla dupa tati si invers, cand il duce tati urla dupa mine Ma rog, nu urla intotdeauana, doar comenteaza....
Insa chiar cred ca e un echilibru...nu se poate spune ca unul dintre noi e the first in ochii lui...asa mi-am si dorit
Mina si
sorana spune:
citat din mesajul lui mina Mai am una dar e cam de shoc si nu stiu daca rezisti...tu sau copilu: faci la fel ca ea! Bine, nu urli cat te tin plamanii ca venim sa-ti aruncam chiftele cu prastia la arest, dar cu moderatie apuca-te si plangi si isterizeaza-te ca vrei si tu un copil cuminte care intelege de vorba buna.... La mine a mers faza odata, dar am iesit pe strada cu palarie vro saptamana dupa aia.... ca mi-era rusine de vecini Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 Some people dream of success...while others wake up and work hard at it |
Super tare asta
Am si eu una: Ti-ne-o treaza seara pana tarziu (12 de ex.) - dimineata o imbraci dormind si o duci dormind la gradi, ca nu o vei putea trezi
Edit ca nu pricep de ce se vede aiurea mesajul meu ???
Cam din motivul asta Monica e foarte tacuta de dimineata, ea se "trezeste la viata" dupa ora 10.00 .....
Sorana si Monica (5 ani)