Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

La multi ani, Andreap multa fericire si iubire alaturi de familia ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Asta micu’ digera si digera de la 4 dimineata, se foieste si chiraie si ne tot trezeste, asa ca l-am scos din dormitor si am stat cu el prin baie, pe comoda de infasat, iar acu’ 30’ l-am alaptat din nou si l-am lasat in pat langa ta-su ca sa vin pe forum. Vad ca prima a dat-o deja Cleo, dar era prea cu noaptea-n cap, asa ca mai dau si eu una acu’, ca a ei s-o fi racit

ralu_t, tare rau imi pare sa citesc de beleaua voastra cu alaptatul, nici nu vreau sa-mi imaginez cum mi-ar fi! David n-a vrut biberonul deloc (incercasem de 2 ori), deci papa san ca doar asta cunoaste, dar poate te ajuta cu vreun sfat fetele care au trecut prin asta. Parca Mihaser si socrate au trecut prin experiente asemanatoare... Eu zic sa perseverezi cu sanul, sa nu renunti, poate il vrea iar... si oricum, 4 luni ai reusit totusi!! Eu cred ca nu am supt la mama mai mult de o luna, dupa aia ma trecuse pe lapte praf (servit cu lingurita!). Cu doctorita chiar ca trebuia s-o intreb: iti asumi, draga, raspunderea, si daca dupa aceea devine autist sau face alergii mai tarziu??? Ah, sau stai, ca alea nu le pot dovedi ca i se trag de la vaccin ... Sau sa-i fi ras in fata si sa-i fi spus „Lasa, draga, ca il voi lasa numai cu copii vaccinati si astfel vor fi toti in siguranta iar daca se imbolnaveste de vreuna din bolile alea de le fluturi mata asa agresiv ca pe bau-bau, am sa vin tot la mata si atunci o sa incasezi de la asigurari muuuult mai mult decat pentru o injectie cu un amarat de vaccin... ce zici, suna bine propunerea mea de afacere??“. Fi-mi-ar scarba!

Melly, ma mir de evolutia dioptriilor la tine, si eu m-am operat cu laser acum 4 ani si vad aproape 100% in continuare. Ginecologul chiar mi-a spus ca totul ar fi fost ok si la o nastere naturala daca inchideam ochii la impins (bine, la mine nu s-a mai ajuns pana acolo). Oricum, in mod normal in pretul platit trebuie sa intre si o corectura ulterioara (in urmatorii 10 ani), mie cel putin asa mi-au spus aici... Bafta, sa-si revina ochii si sa nu trebuiasca inca o operatie!

andreap, si LA MULTI ANI sanatosi si fericiti, sa-ti traiasca fetitele si sa fiti o familie fericita si unita!

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza si de la noi. nu prea am dormit k iar a avut fata chef de joaca si de gangurit p la 4 pana la 5, apoi a fost treaza la 7.30 acu o tin in brate ca numa asa se suporta, in fundulet ca oamenii mari si se uita la ce tastez eu chinuita k mi-e laptopul pe fluierele picioarelor sa stea ea k matroana. asaaaa...am o gramada de facut azi. sotul pleca la lucru si nu o sa vina prea curand, iar eu am de cumparat lapte pt fata k nu mai am si alte chestii. si mi-e asa o lene sa ies..ieri am imbracat fata pe la 12 cu scandal, ca nu suporta domnule sa o imbraci gros, nici caciula, zici k ii pui apa fiarta in cap si in chiraieli m iesit din casa si in fata liftului ma trezesc ca nu merge. tot sare rotita la et 3 k nu-s atenti aia care coboara din lift. de n-am injurat si m-am ofticat..dai intra u fata inapoi in casa, dezbrac-o, iar scandal, lautari, etc...sper sa n-am ghinionul asta si azi. intai verific liftul apoi imbrac si ies.

si ca sa nu uit, vreau sa-i urez un sincer si calduros La multi ani sarbatoritei de azi Andreeap!!!sa ai parte de tot ce-ti doresti, sanatate, fericire si implinire

ooof, azi am o nunta si imi las fata cu o prietena 2-3 ore k mama nu poate veni k e la cules la tara. bine, restaurantul e la 5 min de mers pe jos de noi, dar n-am ce face, trebuie sa merg ca e var primar cu sotul si suntem datori. as fi vrut sa imi cumpar o bluzita sa mearga cu pantalonii de i-am luat de la buc,sper sa am timp.

nah ca tasteaza si mufitza. asa m-am suparat pe ea azi noapte ca nu avea chef de somn, m-am dus in baie sa ma linistesc sa nu ma simta nervoasa cadadeam de belele, se agita si mai tare.mama ce atenta e la ce scriu zici ca stie sa citeasca
vad k nu da semne k ar dormi, asa ca n-am decat sa o imbrac si sa ies la cump.

Pozici Mufitza

Mami de Mufitza Ariana Elena

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreap
Ylari,eu am plecat de la botezul Sarei in..papucii dati de hotel;desi aveam 2 perechi de sandale,m-au nenoricit.
Ca a venit vb de pantofi,eu nu am cu ce ma incalta DELOC.cred ca mi-a crescut piciorul,tot ce aveam dinainte mi-e mic.acum cumpar 38,inainte aveam 36 sau 37..ce ma fac daca raman asa?????nu mai zic de haine.ptr.ca inca sunt,nu am cu ce ma imbraca....
pupici si mai vb,ca eu nu am somn pana pe la 23-23.30

BOTEZ SARA
POZE NOI NOUTZE
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Neatza in primul rand!
Exact idem si la fel am patit si eu. Mie mi-a zis o mamica despre faptul ca asta e normal, dar iti revine piciorul cam in 7-8 luni.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Noi se pare ca am scapat de mucisori (dupa scos cu batista bebelusului cam la 3 ore muci cu gramada si dup-aia 2 picaturi de ophtamesone n de 3 ori pe zi) dar se pare ca a revenit in forta regurgitatul. Ieri m-a zapacit. Si azi dar mai putin. Voi va mai confruntati cu o astfel de problema? Ca eu credeam ca am scapat, dupa ce cateva saptamani nu a mai regurgitat deloc......
Fetelor, e asa de haioasa, i-am pus pe ea un hanorac ca la noi e un frig de paralizezi si parca e un gangster. O sa va fac o poza sa vedeti ce fatza are!

YLARI

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANDREEAP!!!!!!!
Sanatate multa, fericire si noroc sa iti dea Dumnezeu!!!!

Fetelor, voi aveti umidificator? aveti ceva recomandari? am inteles ca e foarte important in sezonul rece! Poate il fac bine si pe Iuby de nas infundat cu ocazia asta!
Va multumesc!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Ylari, si noi o sa ne cumparam umidificator, ca nu mai merge asa. Daca aerisesti, e frig de te taie la rinichi, daca bagi caloriferele nu mai poti respira...

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui YLARI

LA MULTI ANI ANDREEAP!!!!!!!
Sanatate multa, fericire si noroc sa iti dea Dumnezeu!!!!

Fetelor, voi aveti umidificator? aveti ceva recomandari? am inteles ca e foarte important in sezonul rece! Poate il fac bine si pe Iuby de nas infundat cu ocazia asta!
Va multumesc!

YLARI

E f, bun sa-ti iei da din ala cu aer rece nu cald , e bun si pt repiratia lu tati ca si al meu are probleme, acelasi sfat si pt Miss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreeap, la multi ani fericiti!
Sa fii sanatoasa, sa fii fericita si implinita, impreuna cu sotul si cu fetele, sa aveti doar zile bune inainte.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

LA MULTI ANI ANDREAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feteloor referitor la imbracatul bebeilor B.G.(eu asa ii zic)daca ii spun ce ii fac, adica tot procedeul de imbracat nu mai zice nici chitz, de altfel chitzaie ca un soricel cand il supara ceva.....
Aseara imi faceam si eu un dus ca oamenii cand ce sa vezi a inceput sa urle ca s-a zgariat cu bratarusa in somn si are un nas zgariat tot zici ca e taiat, mi-a o mila de el ca nu stiu cu ce sa-i dau sa nu-l usture si sa-i treaca mai repede

Mergi la inceput