Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri-9

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Suntem 3 acasa!!!De ieri.

deMiruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

IreneCAM din tot sufletul ma bucur pentru tine!!
..plang de emotie...acum atat de mult astept sa pot infia si eu un sufletel...
Sa va dea Dumnezeu numai bine, sa fiti fericiti si sanatosi!!
Va transmit o imbratisare calda!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Irene Doamne, ce veste frumoasa!!!! Sa va bucurati de micuta Miruna si sa va ajute Dumnezeu in ce va doriti! Imi imaginez ce fericire e in casa voastra acum!
Cristy, ce nasol cu munca, te cred ca nu-ti mai vine sa te dezlipesti de ea dimineata! Thea se ridica in picioruse, ieri a reusit de a stat singurica in picioare (fara sprijin), merge in 4 labute peste tot, dezavantajul fiind ca s-a invatat sa stea lipca pe mine, ca nu am mai putut-o lasa singurica in camera si s-a invatat asa!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IreneCAM

Suntem 3 acasa!!!De ieri.

deMiruna

Felicitari! Sunteti o familie implinita! Asteptam poze cu minunea ta!

http://tt.lilypie.com/Tbpep3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

IRENE felicitari pentru micuta Miruna!

ALESSIO comoara mea, 07.06.2008

S-a mai nascut o stea: ALESSIO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

nu am apucat sa citesc nimic din urma, am fost tare bolnava toata saptamina, m-a luat gripa, diareea, toate ce mai.......baietii sint putin mai bine, da mai tuseste dominic, am sa va citesc din urma, ca sint acasa 4 zile.

irene, ma bucur tare mult, felicitari mamico, ai reusit!!!!!!!

michelle, la multi ani draga mea prietena, sanatate multa si iti doresc sa-ti vezi visul cu ochii intr-o zi cit mai curind!te imbratisez tare si te pup tare de tot!

va pup pe toate, weekend placut

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

FLAVIA imi pare rau sa aud ca esti bolnava, se vede ca ai luat un virus intestinal. Sa bei multe lichide ca diareea dezhidrateaza tare. Sanatate multa va doresc. Ptr tuse stiu ca e tare bun ceaiul din coji de ceapa.......numai ca-i naspa la gust si nu cred ca Dominic ar vrea sa-l bea. David ce a mai facut nou? El mananca noaptea? Daca nu......pana cand a mancat? As vrea sa-l dezvat pe Ale dar nu prea reusesc.......

Sa inteleg ca a fost ziua ta MICHELLE? Sanatate multa, fericire si-n primul rand sa te binecuvanteze D-zeu c-un

Ce mai fac -utele noastre? MAV, ELILOV, MARY, MIRUNA cum va simtiti? Reusiti sa dormiti noaptea? Voi nu va constipati? Ca eu tare m-am mai chinuit.....MAV sa ne anunti daca bb da vreun semn,da? Pe Sebi la cate sapt l-ai nascut? Nu mai stiu.....vei naste natural? ELILOV tu cand ai DPN? Dar tu MARYB? Sanatate multa fetelor.

NINIA ce mai faci? Abia astept sa ne spui ca ai un test pozitiv.D-ne ajuta.In a cata zi esti?

MCRISSA tu nimic...nimic?

Revin....

Mergi la inceput

JOJO, CRISTY nu am cand sa-mi analizele.....mi le voi face cand incep munca....sigur e de la oboseala...sau anemie......

CRISTY asa e.....ziua Ale cand doarme incerc sa fac o mie una lucruri. Chiar daca unoeri mai incerc sa dorm odata cu el......dar parca e un facut....cand dau sa atipesc si eu.....el se trezeste .

Ma duc sa ma culc....noapte buna.

Mergi la inceput

La multi ani, Michelle!Iti doresc sa ai parte de liniste sufleteasca si sa ti se implineasca toate dorintele!

Dana, luna asta nu stiu ce sa zic...A fost prima luna in care mi-a venit la 33 de zile...si a fost cam haotic totul. Nici macar nu m-am luat dupa ticker...Fiind prima luna de incercari...nu vreau sa devin deja paranoia cu calcule si alte cele...Deocamdata asteptam...sunt sigura ca bebe va veni si la noi!

Mergi la inceput

Flavia, multa sanatate va doresc!

L58, tu pe unde umbli? Poate ai luat o pauza de forum..ca sa fii linistita si sa ne aduci apoi o veste buna, nu-i asa?

Fetelor, dar de Alinushca stie cineva? O fi nascut?
Dar, de Oana? Parca avea gemenuti ea, nu? Sunt foarte multe fete care nu mai intra si nu mai stim nimic despre ele...

Mergi la inceput