Bulgarasi si globulete 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 22
mariussimiuc spune:
Hai ca incerc sa fac un nou capitol...Stati asa...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 si uite asa se duce la vale bucataria mea ![]() si daca va uitati mai bine pe acolo il vedeti si pe spiderman Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |

Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Miho ii dai si lui tot tzatza anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
super tare...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
mariussimiuc spune:
Capitolul 113
Sper sa nu fi gresit ceva...Merge cumplit de greu netul astazi...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adyanna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
LA MULTI ANI FERICITI IMPREUNA! Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
Subscriu! La multi ani fericiti impreuna!

adyanna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Vasari
Adriana, nu stabilisem nicio intalnire. Eu am tot intrebat pe forum cine ajunge la intalnire si nu mi-a raspuns nimeni. Cami a zis ca vine joi, m-a sunat intimp ce eram la expo ca poate sa traga o fuga, Cristina a zis ca vine cu o graviduta si nu stie daca are timp... cu Mihuta era stabilit 99%. Cand ne-am intalnit abia ajunsesem si am vorbit tarziu la tel cu ele. Oricum, ne-am postat la iesire, nu m-am gandit ca ne poate trece cu vederea cineva. A fost mai ad-hoc totul, imi pare asa de rau acum, am zis ca sigur ne vedem acolo toate. :((Va pup si sper sa ne intalnim in formula extinsa la editia din nov.! Alina si Maria - 3 nov 2007 Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an. |
Alina, am glumit! Oricum am vazut in poze ca erati la iesire, la mesele acelea de plastic. Noi cand am iesit am luat-o in stanga si eram atenta la Antonia ca se agita super tare. O pusesem in carutul cel nou si pana atunci statuse in brate si avea ceva de comentat cu privire la faptul ca nu mai e in brate.
Asa ca e vina mea, ca daca ma uitam mai atenta pe la iesire va vedeam! Asta e! Ramane in nov daca voi putea veni!

17.10.2007
de
care
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
Cami a zis ca vine joi, m-a sunat intimp ce eram la expo ca poate sa traga o fuga, Cristina a zis ca vine cu o graviduta si nu stie daca are timp... cu Mihuta era stabilit 99%. Cand ne-am intalnit abia ajunsesem si am vorbit tarziu la tel cu ele. Oricum, ne-am postat la iesire, nu m-am gandit ca ne poate trece cu vederea cineva. A fost mai ad-hoc totul, imi pare asa de rau acum, am zis ca sigur ne vedem acolo toate. :((