Bulgarasi si globulete 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 19
bb_yasmi spune:
oare ce mai face irinush cu flacaii??? irina da un semn...daca nu aici macar pe mess. pusi LA MULTI ANI!!!! SCUZE PT INTARZIERE!!!
flry (pufulet), jasmin,, roxana (rge),stefania, adina, lala 

cami, cum e cu slabitul??
.................................................................
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
..................................................................
mami Lavi
si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007 
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi din pacate nu prea mai pot sta (decat cat doarme iasmi) ca, cum ma vede la comp cum hop si ea...si incepe sa traga de mouse, tastatura..desi le are si ea un set pe jos sa se joace cu ele. |
asa e si la noi... mai ales cand vede lumina de la mouse
... e direct in picioare agatat de birou
...Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Ank83 spune:
ma retrag la o cafea lunga si tare
ca sunt cu ochii mijiti si nu de alta dar imediat nu mai vad unde se ascunde strumful prin casa 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
dar nu-s ca ale tale Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
IDENTICE...
avem bebei cu vreo maseluta??
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami Lavi
si bubulina
ancadragoman spune:
Bine ai revenit Lavinuco 
Am -9 kg

Am fost la BE si am luat biberoane si un pistol de facut balonase ![]()
Ii gasisem niste ghete marfa rau dar nu aveau nr ei ,ca am ajuns abia duminica si erau doar resturile
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
bb_yasmi spune:
anca felicitari!!! cat mai multe kg....IN MINUS bineinteles!!!!!![]()
![]()
aaaa si sa nu uit : sa o vedeti pe iasmi cum se spala pe dintisorii....
asa de mult ii place!!!!!
mami Lavi
si bubulina
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Bine ai revenit Lavinuco ![]() Am -9 kg ![]() ![]() ![]() Am fost la BE si am luat biberoane si un pistol de facut balonase Ii gasisem niste ghete marfa rau dar nu aveau nr ei ,ca am ajuns abia duminica si erau doar resturile ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
si noi ne-am luat ieri niste papucei ....

Ank
Raul
17.10.2007si
de
care creste asa Poze Raulito
Vasari spune:
| citat din mesajul lui adyanna Ce gasca mare s-a strans la Baby Expo vineri si noi nu am stiut! In loc sa fim acolo afara cu voi noi bantuiam pe la standuri, ca oricum mare lucru nu am mai luat. Luasem eu de joi cam tot ce trebuia, doar carut am luat vineri - Inglesina Espresso. Noi venisem mai mult pentru concurs, trebuia sa participam la 11 si Antonia a adormit pe la 10.30 in taxi si s-a mai trezit tocmai la 11.30. Desi ca 45 de min le-a dormit in galagia de pe la standuri, ca nu am stat afara, am intrat ca poate poate se trezeste, dar ea..nimic. Asta e! Data viitoare! Alina, n-ai zis nimic, nimic de intalnire! Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )Asa creste Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2 |
Adriana, nu stabilisem nicio intalnire. Eu am tot intrebat pe forum cine ajunge la intalnire si nu mi-a raspuns nimeni.
Cami a zis ca vine joi, m-a sunat intimp ce eram la expo ca poate sa traga o fuga, Cristina a zis ca vine cu o graviduta si nu stie daca are timp... cu Mihuta era stabilit 99%. Cand ne-am intalnit abia ajunsesem si am vorbit tarziu la tel cu ele. Oricum, ne-am postat la iesire, nu m-am gandit ca ne poate trece cu vederea cineva. A fost mai ad-hoc totul, imi pare asa de rau acum, am zis ca sigur ne vedem acolo toate. :((Va pup si sper sa ne intalnim in formula extinsa la editia din nov.!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
Vasari spune:
Si buna dimineata!
Ank, parca a zburat timpul! Nu mai e mult si Raul face un anisor!
Gina, felicitari pentru aniversare. La cati mai multi inainte in formula asta frumoasa.
Anca, -9kg mi se pare enorm. Bravo!
Nelia, la multi ani!
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui ellis ADRIANA - merci de urari! Sanatate multa si Antoniei! la spital, am lasat-o pe aia sa o aspire, cat am lasat-o si apoi am oprit-o eu - si asa i s-au spart micutei niste vase de sange la un ochisor de atata plans! ANK-multam de cafea! poate alt dintisor da sa iasa, ca de obicei doare doar pana sparge si iese un pic, nu continuu. ANDREEA - treaba voastra cu gagicile, noroc ca eu am fata si va fi mereu apropiata de mine...sper si eu. NEATA SI DE LA NOI! Asa dimineata ai intrat, LAVINIA? Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI |
ei, ellis, razi tu razi, da' parca vad ca va veni la un moment dat un print pe cal alb(a se citi Ferarri sau Porsche)si sa vezi cum ti-o fura pe fiica-ta cat ai zice 'peste'...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png