Bulgarasi si globulete 2007 (112)
Raspunsuri - Pagina 13
popbianca spune:
buna ziua!
cu parere de rau , nu am apucat sa citesc din urma nimic....dar ce sa fac, cum sa-mi mai imi impart timpul???
la noi toate bune si frumoase....la problema noastra cu limba neagra ..?pe cand am ajuns la dermatolog nu mai era nimic, dr. nu a vazut nimic, limba curata...deci nu vom sti niciodata ce a fost acolo(plus ca analizele de candida au iesit negative)
in alta ordine de idei....luni la 9 trebuie sa fiu la Budapesta...abia astept ....am strans toate analizele ei...vedem ce va fi....nu stiu cat va trebui sa stau p-acolo...stau oricat ,numai sa rezolvam problema copilei
acum va las....timpul ne omoara....merg la copila care acum s-a trezit, sa-mi caut ceva haine de iarna pt. bagaj, mai tre sa mergem la socrii....
va doresc numai bine ....vom reveni cu detalii la intoarcere...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
abramburika spune:
Ce liniste azi pe-aici!!!!!
bianca - sanatate si vesti bune micutei!!!!!
_
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
ellis spune:
| Citat: | ||||
| citat din mesajul lui mykidutza Buna seara... Iubita incearca cu otet indoit cu apa...eu fol doar otet de mere...in nici un caz otet din vin,asta are 9 grade parca...scuze ca ma bag,dar eu asa am facut candva ...Robert avusese temp 2 zile 39,4,rosu in gat...a si ar mai fi max 7 pic de algocalmin fiola in laptic,asta dupa ce-l bombardasem cu sup de paracetamol,novocalmin si nurofen sirop. Eu iti spun din exp mea...ar mai fi prednison pastile parca daca bebe cantareste peste 10 kg,dar mai bine intreaba medicul aici...
Geta o mamica SUPER FERICITA! http://www.onetruemedia.com/shared?p=5c2c9044d7fc1e7919f54e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url http://www.webshots.com/um?s=confirm-103443970-8fc9eff528/all |
merci, i-am pus sosetele cu otet si apa aseara, i-a scazut febra
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Ce liniste azi pe-aici!!!!! bianca - sanatate si vesti bune micutei!!!!! _ Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer. |
bucurestencele or fi la baby expo sau la Zilele Bucurestiului - ca-i sarbatoare, na!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NASTERII
ellis spune:
GINA - e de la dintisor, isi revine cu papa;
Am vazut pozici de la BE, cu bebei frumosi si un ...liliac
..o liliaca de fapt ![]()

E mai bin puiul meu azi, nu a mai facut febra. Eu am fost la BE, am luat lucrusoare, nu mi-a placut organizarea si aglomeratia...dezastru, mori de cald, te calci pe picioare de aglomerat. Fii-mea azi a papat tot, de la ta-su, un borcan de 200 de fructe, iar la pranz un castronel de papa, ei, nu merita ea bataita la pampers? cu mine face figuri si la ta-su papa tot?!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
abramburika spune:
Ahaaa ... iata esplicatia
.
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
oana8188 spune:
Helou! Da'ce-i plictiseala asta pe aici? Suntem pe pagina 2?????
Oana
de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
Roxxy80 spune:
Fetelor, nu v-ati intors inca de la baby expo?
Sau ma asteptati si pe mine? Sosesc si eu maine pe la pranz cand, probabil, nu o sa mai gasesc nimic de cumparat
.
In alta ordine de idei, noua tot nu ne-a trecut tusea. I-am schimbat siropul de tuse. acum ia Humex Expectorant. In rest, totul e ok. Mananca binisor.
Eu ma simt cam obosita in ultima vreme. Sotul a lucrat destul de mult iar luni pleaca in delegatie pt 3 zile la Iasi. Miha, vezi ca-l trimit pe la tine sa pape niste praji
. Poate imi trimiti si mie un platou.
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Matei la mare
anacami spune:
Bunaaa!
In sfarsit,reusesc si eu sa mai intru pe net..am intrat in criza de timp, plus abstinenta de PC din cauza copiilor:Sebastian joaca CARS,iar Stefania urla daca nu o las sa puna stapanire pe el.Sa vedeti batalie si intre ei pt. suprematia lui
.Stefania este chiar disperata
...astazi a vazut unul la o expozitie,sa sara de la noi din brate sa se duca la el..
Cristina,multumim mult pentru poze!
Mamicile si bebelusii au fost absolut adorabili,parca ne cunosteam live de o vesnicie ..
Maria este un perpetuum mobile (are si parteneri de joaca pe masura; ea era liliacul
,nu? ),Sophia m-a topit cu zambetul ei
; Raducu nu ne-a bagat deloooc in seama
,dar il iertam ca la cat de frumos este intelegem nepasarea in ceea ce ne priveste..Pe Lorena nu am vazut-o prea mult,dar am remarcat ca este dulce foc
Shery multa sanatate, bafta cu "proiectul" urmator!!!Alesia este o nazdravana si jumatate,nu?este simpatica foc (ca si mamica ei
)
Abramburika,bine ati revenit
.A fost frumos,te-ai distrat in Ro?
Geta,probabil ca nu iti place ca ai slabit fortat, din cauze neplacuta.Insa,mie imi place cum arati asa,stii cum sunt majoritatea femeilor-niciodata nu sunt prea slabe.Imi place ca esti ambitioasa,ai grija totusi si cu soarele,sa te protejezi bine!Te rog sa ne scrii des,imi plac mesajele tale 
Adina,bine ati revenit! astept impresiile! poze ai pus pe net?m-as bucura daca te-as revedea! ce mai face Floris?
Gina,bine ati revenit!
Ellis,daca nu ati fost vineri..cred ca era mai liber, va intalneati si cu noi
Roxxy,are si muci? important este sa ii scoti bine toate secretiile,sa nu "infloreasca" pe acolo.Noua pt. gat (nu a fost cazul,ca nu a ajuns pana acolo-a avuit doar 2 zile muci) ne-a prescris Tantum verde
Nu mai stiu cine zicea de ImunoBaby (Erbavita) ca este recomandat dupa 1 an..Pe prospect scrie ca se poate administra de la 0+..Contine extracte din plante,vitamina C din macese
as fi vrut sa mai scriu ceva,dar nu mai stiu ce
..
multa sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
mihuta spune:
Secondez opiniile Alinei (Vasari) si ale Cameliei (Anacami) in legatura cu intalnirea, parca ne cunosteam de vesnicie. Maria a fost ca de obicei sufletul petrecerii, Stefania a pus capace la sticle (am incercat sa-i explic si eu Sophiei acasa chestia cu capacul si i s-a parut foarte interesant, dar ea sa tina capacul si eu sa insurubez sticla), Raducu a studiat concentrat si netulburat cataramele de la carut, Lorena a discutat un pic cu prietenii vechi, si celalalt baietel (Vladut, cred ? ) a mancat de m-a facut sa ma uit la el ca la tv, cu babetica la gat cu gura maare maare, si lingurite pline ochi. Am incercat sa invat tehnica dar nu mi-a reusit.
Asta a fost partea fun. Partea notfun a fost ca la plecare mi-a fost furat portofelul cu actele, carduri si bani, asa ca am plecat de la targ cu trei lulele trei surcele de imbracat ca ghetute/pantofiori si geaca nu i-am luat. Ce am invatat eu din asta ? Data viitoare sa nu ma mai zgarcesc si sa toc toti banii ca sa nu mai aiba ce fura ticalosii !
mami de Sophia

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!