Soacrele...reloaded!
Raspunsuri - Pagina 18
luny spune:
acum 2 nopti am visat ca eram intr-un super resort, piscine, baldachine, vegetatie luxurianta, tot tacamul, eu, iubul meu si bebe!..si intr-o dimineata, la cafea, stateam la barul de langa piscina, si cine apare suava, gratioasa, cu palarie, ochelari de soare si infasurata in pareo pe care eu am indemnat-o sa-l cumpere?SOACRA-MEA! noi, socati! cum a ajuns aici, la care ea zice zambind elegant 'mi-am luat bilet!! ce, n-am voie?'.....m-am trezit imediat!!
Amina, cu placere, nu se putea altfel:)..nu m-ai votat, dar mersi oricum, frumos comentariu
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Irina20 spune:
Povestea mea cu soacramea e tragi-comica.Locuind in italia,mi-am adus mama de cateva ori la noi,chiar a si lucrat un timp. Anul trecut in vara,sotul meu:ce-ar fi sa o aducem si pe mama aici in concediu?(de fapt el nu-mi zisese ca deja ia spus sa vina)unul din cumnatii mei era impreuna cu sotia la noi deja.Infine,vine soacramea(ea cat a fost maritata cu socrul meu na muncit niciodata,a avut bani la discretie,iar cand sa despartit a trebuit sa lucreze si cred ca de atunci a sarit de pe fix,e genul de om care daca se poate toti copiii ei sa munceasca ,iar cand au luat salarul sai aduca ei banii cu tot cu fluturas ca nu cumva sa fi oprit ceva si dupa aia sa plece la casele lor sa nu cumva sa stea cu ea,asta ca totul sa fie bine,dar nici atunci nu-i bun tot gaseste ceva de care sa se lege).Inainte sa vina ,sotul ma pune sa ma jur ca ma port cum trebuie cu ea,numai la biserica mai lipsea sa ma duca(datorita faptului ca am facut o criza de nervi cand am auzit ca vine),dar cand am vazuto la usa am vazut negru in fata ochilor si am uitat tot ce discutasem cu sotul.Primele doua zile a fost binisor ,era miere baba,eu nu vorbeam cu ea, o evitam permanent cu toate ca o chemam la masa,ii faceam numai specialitati sa manance dar ea foarte frumos imi intorcea fundul si pleca din casa fara sa spuna unde se duce.Eu sa innebunesc nu alta(in zilele alea ma simteam si rau:nu stiam ca urma sa avem un bebe).Sotul meu lucrand ,cand venea acasa ii spunea ca nu iam dat sa manance,cu toate ca aveam si martori.Urmatoarea zi cumnatamea sa certam cu babatasau rau din cauza ei(nu ca eu as fi singura care no suport)si ia zis ca pleaca acasa si baga si divort,soacramea:da da!hai ca merg si eu odata cu tine casa;asta urma sa se intample la sfarsitul saptamanii.Totul se aranjase,se suna-se pentru transport mai urmau sa-si faca bagajele.toate bune si frumoase,in timpul asta a meu:vai mama hai ce sa-ti mai dau,hai nu vrei sa-ti dau niste wischi sau niste lichior sa bei,soacramea:vai mama da eu nu beau ca uite iau pastile de inima ... da pune un pic (picul ala sa transformat intr-o sticla).In fine cumnatii mei sau impacat pana la urma,iar a doua zi cumnatamiu a sunat sa anunte ca numai pleaca doua persoane ,numai una;soacramea fiind in baie a auzit tot nestiind ca ei doi sau impacat,sa ieie foc nu alta .In timpul ala cumnatamea a iesit din bucatarie si sau ciocnit pe hol,soacramea:da ce fa gata numai divortezi?si asa a inceput scandalul;a inceput pe cumnatamea sa o faca in tot felul,astalalta de ce sa taca a inceput si ea si n-am ce face si ma bag si eu ,spunandui cumnatei sa o lase in pace sa nu se consume(mie imi era de vecini,ca urlau amandoua de ziceai ca le strange cineva de gat)si atat mia fost,de la cumnatamea a trecut la mine.Toate ca toate,am tacut pana sa legat si de mama (fiind foarte invidioasa pe ea)si n-am mai rezistat si m-am ridicat de pe pat si am apucato de-o aripa sa o dau afara din camera si sa inchid usa dar in loc de asta ne-am luat la paruit amandoua(mie imi iera si rau de abia ma tineam pe picioare)abia reusisem sa o prind de maini ca urmarea sa ma zgarie pe fata,dar a reusit sa ma zgarie pe brat de mi sa invinetit pe loc si ma durut tot bratul doua saptamani,cum a facut nu stiu,toate astea pana a venit barbatamiu si nea despartit:mai mama da nu tie rusine ,da ma aud vecinii,da cum dai tu in femeia mea?soacramea :c...a!da ce, ma da ea pe mine afara din CASA MEA!C...A!sotul:bre nu-i casa ta e casa mea si a ei,si n-o mai fa c...a ca din cate stiu mia fost virgina,si nu cred ca mi-ai vazut-o cu altul!am intrat toti in dormitor si a lasat-o sa urle pana nu mai putea,ea:a ca am niste copchii prosti,ca va invart femeile cum vor ele!radeti ca prostii,buna educatie mai aveti!cumnatamiu :da cine nea educat, nu mata?In fine asta-i doar o mica parte din cate sau intamplat atunci,dar ea o sustinea in sus si in jos ca-i casa ei si sa ma dea pe mine afara si sa ramana ea.Am stat vreo 2 zile cu cheia pe usa camerii,pe cumnatamea o striga :VRAJITOAREO!ea dandui niste ingheta si vai de mine sa imbolnavit de la ea ca iar fi facut cumnatamea nu stiu ce ,dar dupa ce a plecat in camera am gasit numai bucati de carpe inodate aruncate pe ici pe colo.In ziua cand trebuia sa vina sa o ia cu masina iesise de dimineata la 7 cu tot cu bagaj afara pe-o banca,na vrut de loc sa urce sus.Ea nu mancase nimic vreo doua zilecu,cu toate ca-mi trimiteam sotul cu farfurii de mancare ca dupa ce a plecat si am intrat in dormitor sa cad jos ca se imputise mancarea cum ea nu mancase ca vezi draga doamne i-am pus otrava,l-am trimis pe a meu la magazin sai cumpere ceva sa mance sa-i ia si niste apa,cand i le-a dus :da ce nu te-ai dus sa-mi ei si mie o pizza?!.A stat o zi intreaga pe o banca ca cel care trebuia sa o ia a venit abia a doua zi .
Acuma cam bate apropouri sa vina iar ca sa-si vada nepotul,dar na sa vada
Mi-am dorit dintotdeauna am o soacra buna si peste ce am dat?peste un
Irina
maru spune:
bine macar ca sotul tau ti-a luat apararea
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/
cristiama spune:
Ipearina,
Si soacra mea suna la noi de peste 10 ori pe zi: sambata incepea si de la 6.30 dimineata sa sune si suna frate, in draci. Inchidei telefonul si suna din nou imediat!
Si nu mai stiam cum sa o facem sa inceteze: daca nu raspundeam aveam cate 20-30 de apeluri nepreluate pe toate telefoanele!
I-a spus un psiholog sotului:
- vorbesti cu ea si ii spui ca-i raspunzi la UN SINGUR telefon pe zi, asa ca sa fie atenta cand suna. Si avea o problema soacra ca ea-si aduce amninte dupa ce inchide si de-aia suna din nou. I-a zis sa-si ia un carnetel si sa noteze TOT ce vrea sa ne zica si la acel unic tel pe zi sa spuna tot.
- eu nu TREBUIE sa-i raspund deloc la tel: nu suntem prietene, nu e mama mea, eu nu am nici obligatie.....uauuu ce eliberata m-am simtit
De atunci vorbim f rar la tel, nu de alta dar ea nu se gandeste ca:
- ma suna la servici si nu pot sa ascult 30 de min discutiile ei despre vecini, emisiuni TV si de CUM se poarta alte nurori cu soacrele
- dimineata ma grabesc sa plec si iar...n-am timp de ea
- si culmea nesimtirii la nurori, o ora, 2 libere care le am libere pe seara vreau sa le petrec altfel, nu vorbind cu ea!
neliaCris spune:
IRINA20,tare soacra..
Noroc ca al meu nu o invita aici.si daca ar initao nu ar veni ea(nu si-ar lasa gainile si gosposaria pt nimic...dar cine stie!)se pare ca tu ai o soacra mai naspa ca a mea.mai rea.noi inca nu ne-am luat la bataie.daca nu ii place un comentariu de al meu ,se duce apoi la fiuso si ii spune..el vine la mine dupa ce analizeaza situatia si pana in final tot imi spune ce a zis masa ca nu i-a convenit la mine.iar eu la fel.cand comenteaza ceva o las in pace..oricum nu prea merita sa imi vada fatza!
si apoi vine eu la sotul meu si ii spun tot.ma cert cu el ...saracul de el cade mereu la mijllok!!!apoi cand mai incepe masa sa mai comenteze iar,ii spune tot in fata de data trecuta,cum m-a facut.injurat,blestemat!!!apoi ei nu ii convine si nici nu mai deschide gura a 2 oara!dar a ta soacra e mai acra!!!se vor schimba ele ziceti voi?
mamica de cristian
coltofeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny acum 2 nopti am visat ca eram intr-un super resort, piscine, baldachine, vegetatie luxurianta, tot tacamul, eu, iubul meu si bebe!..si intr-o dimineata, la cafea, stateam la barul de langa piscina, si cine apare suava, gratioasa, cu palarie, ochelari de soare si infasurata in pareo pe care eu am indemnat-o sa-l cumpere?SOACRA-MEA! noi, socati! cum a ajuns aici, la care ea zice zambind elegant 'mi-am luat bilet!! ce, n-am voie?'.....m-am trezit imediat!! Amina, cu placere, nu se putea altfel:)..nu m-ai votat, dar mersi oricum, frumos comentariu LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
Dupa cum se vede, nici in vis nu scapi de soacra!
luny spune:
cristiama ff nasoala situatia..
a mea a venit pe neanuntate azi la ora 11...ca era in zona..as fi apreciat un telefon macar de jos din curte, sa ne spuna ca urca, nu de alta, dar poate eram in chiloti...sau poate mai stiu eu ce faceam!
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Irina20 spune:
neliaCris,e super acra soacramea;ceea ce am povestit e doar o mica parte din cate am patit cu ea.Si sa stii ca nu exista nici o sansa sa se schimbe,poate sa fie miere o luna doua dar pana la urma tot revine la felul ei si o iei din nou de la capat si tot asa,pentru ca asa sunt ele,numai ca eu nu am sanse sa fie nici macar o ora miere cu mine;tot ceea ce-mi doresc e sa nu ajung ca ea.
Irina,mamy de Fabian
ipearina spune:
Cristiama, psihologul a zis ca tu nu esti obligata sa-i raspunzi soacrei la telefon????? Oau! Da-mi adresa lui ca sa-mi duc si eu sotziorul cu muma-sa cu tot. Culmea este ca soacra-mea m-a tot parat si pe la rude ca nu o sun; acum ma paraste ca nu-i raspund la telefoane. Mie mi se pare sufocant sa vorbesc zilnic cu ea, mai ales ca ma scoate din sarite cand ma intreaba ce face "copilul meu" sau "baiatul meu", referindu-se de fapt la copilul MEU. Si ma mai scoate din minti cand isi intreaba neamurile sau prietenele de fata cu mine "va place baiatul meu?" sau "vedeti ce baiat am?", de parca eu as fi inexistenta sau as fi bona. Odata, cand eram intr-un magazin, s-a intalnit cu o cunostinta si i-a zis "ia uite ce baiat am, asta e baiatul meu", iar pe mine nici nu a catadicsit sa ma prezinte, iar eu am tacut ca proasta.
Nicole1980 spune:
Aici e si de mine.
Am o soacraaa, soacraaa.
Acum nu mai vorbim deloc la telefon, doar daca ma ia sotul si ma duce cu copilul la ea. Noroc ca sta in provincie , la 170 km si nu ne intalnim prea des.
Proasta mea de soacra-mea il suna pe barbate-miu si ii zicea tot ce ziceam eu si nu-i convenea.
pana intr-o zi cand am pus mana pe telefon , am sunat-o si i-am zis:"Doriti sa ne despartim? Singura cearta cu sotul o am din cauza ta". Si am inceput sa insir ce stiam ca i-a zis sau ce mai facuse si ma deranjase.
Este o jigodie de om, de la mine nu va mai primi niciodata o vorba buna. Eu nu am nevoie de ea.
Cand am nascut si-a facut bagajul si a venit sa stea la noi, cica sa stea cu copilul. Eu o chemasem pe mama sa ma ajute dupa nastere cu treburile casnice, insa am fost nevoita sa o trimit acasa si pe ea si pe soacra sa nu se supere nici una. Si cand i-am zis soacrei, stiti ce mi-a zis"Am venit sa te ajut cu copilul si nu m-ai primit". I-am zis ca nu aveam nevoie sa ma ajute cu copilul , ca avea 2 zile, dormea si manca bebe, altceva nu, dar ca putea sa ma ajute la curatenie. Stiti ce a zis proasta "Dar ce, vin la tine sa curat covoare, asta vrei tu ?"
Am avut un ghinion la soacra si asta ma face (ca eu am baietel de 4 luni)sa fiu foarte atenta in relatia cu viitoarea noara. In nici un caz nu ma voi baga in viata fiului meu.
Ylari - hai ca ne-am gasit forum unde sa scriem despre soacrele noastre acre. Te