Soacrele...reloaded!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

stiam eu!!!

Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Iris2002 esti intr-ade4var, norocoasa pentru ca ati avut sansa inui conceediu reusit cu parintii plus socrii!! Norocul a fost ca v-ati inteles bine toti 6!!!...ceea ce la noi nu s-a intamplat anul asta cand am fost in aceeasi formula, mai putin socrul care nu calatoreste...nici certuri n-au fost, ci nemultrumiri, in toate partile...asta e viata, nu toata lumea se poate intelege perfect cu cei din jur..tu ai dreptate, sa le oferim cat putem atat timp cat ii avem...dar sunt multe modalitati de a face asta, am facut-o si noi anul asta in concediu...dar nu se poate mereu!:))..
imi pare rau pentru pirderile suferite!
cuscra ce-ar fi sa vorbiti on-line?aaa, dar te rezolva Ariel vad!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Roxana,pt. ca atunci cind a fost in burtica mereu am alintat-o "printesa mea",cumnata mea mi-a zis ,atunci pune-i numele asta ,adica Amira!E de inteles ca m-am indragostit pe loc de el si n-am vrut sa renunt nici in ruptul capului,desi sotul meu zicea ca nu e asa un nume nou,suna mai mult a "old lady name"
Stii tu cum sunt la noi,valuri de nume cu fitze,asa si la ei.
Amira e de fapt un nume popular dar cu ceva "vechime".
Lui i-ar fi placut Samira!
A,echivalentul Amirei in araba e Amir! asta in caz ca mai este vreo forumista care vrea sa-si boteze copilul mai "exotic"

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Eu am vrut sa-i pun fetei mele Amina si n-a vrut Iftode, i-am pus unul si mai bengos.Are o puternica conotatie crestina si provine din ebraica , si are semnificatia Printesa, Mireasa, Regina.
Eu i-am retezat-o lu` soacra-mea si s-a potolit, urasc cind sunt pusa in asemenea situatii.

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Amina inseamna "sincer/a"(honest)

Iftode,nush`

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor.
Am citit de la inceput acest topic si m-am minunat. Uneori m-am umplut de nervi citind, alteori m-a umflat rasul (a haz de necaz, normal)... Sunt si eu o proaspata mamica (fetitza mea are 5 luni) si am o soacra.................. nu e rea (cred) dar este de o prostie iesita din comun... Si cum prostia nu e o scuza, m-a facut sa sufar enorm, de nenumarate ori. Noroc ca sotul meu este un om deosebit, care ma iubeste mult si ma intelege si imi ia mereu apararea. Toate au fost bune si frumoase pana am ramas insarcinata. Eu mi-am dorit foarte mult un bebe, ptr ca imi plac nespus copiii, dar si ptr ca simteam ca trece timpul aiurea fara niciun rost. Eu am avut si niste probleme de sanatate in urma carora am ramas cu un singur ovar. Dumnezeu a fost insa bun cu noi si ne-a trimis bebeluna de la prima incercare. Asaaaa. Dupa ce ne-am dat noi seama ca suntem gravizi, hai sa ne anuntam parintii. Ai mei, in al noualea cer, socramiu la fel. Ei bine, cand a aflat soacramea, a facut o mutra, a inceput sa ne spuna ca ce asa se fac copiii? Copiii trebuie sa fie doriti, sa vina pe lume din iubire, noi nici macar nu suntem casatoriti, ce o sa facem? O sa facem cununia cu burta la gura? Ea nu o sa vina la cununie, etc... Am plans atunci de numa... Nu-mi mai venea nici sa merg pe acolo. Noi nu avem casa, stam cu socrii mei acum. In fine, s-au linistit apele, m-am cununat, cu burta la gura si soacra-mea tot a venit, desi nu o invitasem, dar ma rog, n-am vrut sa isc discutii tampite si sa incep cu un scandal casnicia. Ei bine, se apropia momentul sa intru in prenatal (am mers la munca pana in 9 luni) si ea a plecat la tzara imediat cum am intrat eu in prenatal. Mie nu mi-a parut rau, abia ca am stat linistita un pic. Pana sa nasc mereu imi spunea: ai grija sa miste copilul, ca la multe le-au murit copilul in burta pe ultima suta de metri... Fetelor, ma rogam si plangeam sa aiba Dumnezeu grija de fata mea, imi era o frica de numa numa... Buuun, hai ca am nascut. Desi mi-am dorit sa nasc normal, dupa 18 ore de la ruperea apelor si cu perfuzii cu oxitocina si contractii la greu eu ma dilatasem doar 2 cm asa ca mi-au facut cezariana. Slava Domnului ca m-am gandit sa merg la mama pana imi revin, cu tot cu bebe evident. A venit si soacramea in vizita parfumata din cap pana in picioare cu Samsara (stiti cat de greu e mirosul?) si a luat fata in brate de nu mai vroia sa ii dea drumu, mie imi venea sa vomit, pana la urma i-a zis sotzul sa mai lase fata jos. Apoi au apucat-o superstitiile sa nu las fata sa doarma la apusul soarelui, sa ii iau rufele de pe sarma noaptea, sa nu o deochem, ala bala portocala si toate cretinismele posibile... Dar ce e mai rau urma sa se intample la intoarcerea acasa. A inceput din start sa imi spuna ca nu am lapte suficient, ca nu am lapte bun, ca a facut fata kk verde si sigur i-am transmis ceva prin lapte, avea colici fata si mi-o lua din brate, se baga sa o spele desi are probleme cu coloana si nu are forta in maini, o data a tzipat fata si ea s-a speriat era sa scape fata din brate. Mi-a spus de cateva ori ca sta ea cu fata, sa ma duc sa fac eu treaba. I-am zis nu, eu stau cu fata si tu faci treaba ca treaba mea e fata! Nu am nevoie nici sa mananc, nici sa dorm, fata sa fie bine. Fetelor, am suferit enorm din cauza ei si din pacate am ajuns sa o urasc, nu o sa o iert niciodata ca intr-o zi mi-a luat fata de la san (sugea) mi-a tras-o efectiv m-a durut sfarcul, ca fata tzinea de tzitzi... Spune la toata lumea ca s-a pensionat ca am nascut eu dar de o luna e la tzara sa faca vinul si tziuca. Eu nu ma supar, sa stea acolo dar daca o mai aud ca spune ca s-a pensionat ptr fata, o aranjez eu. Si mai sunte multe multe de spus, hai sa nu descarc tolba din prima, doar sa ma primiti in clubul vostru de barfit soacre. Dupa ce am nascut le inebunisem pe colegele de odisee, dar nu exista topicul atunci, ca va uimeam cu intamplarile traite de mine! Va pup pe toate si JOS CU SOACRELE!!!!!!

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Wauuu!Hannen! Pai, in cazul asta mi se potriveste.Onesta.
Iftode are mare seminifcatie in randul taranilor agricultori.
Luny, multumesc pentru reclama moca, ma faci sa ma simt datoare . Uite pentru asta te votez la mirese.
Despre soacre, mama o iubeste pe nora-sa ca pe fiica ei. Toate toalele pe care le-am lasat eu acasa si i le trimit ( pe cele care nu le mai port) i le da ei. Si, nora-sa acum o saptamana si-a adus 30 de oua organice si maica-mi nu i-a dat unul. A trimis-o sa-si cumpere.
Soacre ca mama sunt rare si pe cale de disparitie.

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Amina,

Poate cumnatei tale nu-i place sa primeasca haine vechi! Si sa mai fie si recunoscatoare? Hmmm......
Daca soacra ei considera ca hainele vechi sunt destul de bune pt nora atunci si nora e indreptatita, zic eu, sa considere ca soacra poate manca oua asa, mai la mana a doua!

Stiu asta din experienta, am primit de la soacra mea:
- cearcafuri vechi si desperechiate... aveau si 30-40 de ani, era materialul transparent
- farfurii de tabla ingrite de la folosit
si chiar daca ar fi fost mai noi lucrurile DAR folosite de ea mi s-ar fi parut JIGNITOR sa-mi dea lucrurile ei vechi.
Atunci eram tanara si nu vroiam sa o supar... acu ii trimit toate lucrurile inapoi: soacra vine cu o punga cu "cadouri", cam ce-i prisoseste ei prin casa si pleaca cu ele inapoi!!!!
Si acum chiar ii zic cand se ofera sa-mi cumpere ceva, totdeauna la genul: vaaaaiiiii, mama n-ai storcator de citrice!!!! Iti cumpar eu. NU ma intreaba daca eu am nevoie, daca folosesc, asa ca ii raspund si eu:
- sigur puteti sa-mi cumparati daca aveti nevoie de respectiva chestie ca stiti ca vi le pun la pachet!

PS: soacra mai si cumparara din banii nostrii, ca are o pensie modica

Mergi la inceput

Critiama, m-ai inteles grasti ori nu m-am exprimat eu corect.

Acele toale , ea le-a cerut. -Le iau eu ca si asa matale nu te imbraci cu ele.De fapt frati-miu a pus mana pe pachete, pentru ca mama s-a dus la posta sa le ridice cu el, erau foarte grele aproape 16 kg.unul.
Eu nu am toale vechi, foarte vechi, sunt de acum 2, 3 ani si majoritatea brand.Si , mama -mi zice mie;- Lasa mama sa se imbrace ea ca este tanara si -i plac. Mie vara-mea mi-a zis toate astea pentru ca sta la mama si stie tot.
Adica mama isi cumpara din piata de-alea ieftine si nora-sa se imbraca cu Dior, Balenciaga, Oscar de la Renta etc.
Fratele meu a luat-o de la tara, era cu sapa-n spinare cal si caruta.
Nu vreau sa-mi faca plecaciuni, vreau doar da fie OM.
Mi-am dat seama ca e un om rau dupa faptul ca nu si-a luat copilul din fosta casatorie, l-a lasat la fostul sot, pentru simplu fapt ca e obraznic. Pai, ce mama isi condamna pruncul?
Mama tot timpul ii zice sa-si ia copilul ca-l creste ea cu mare drag, mai ales ca -i plac copiii, e moarta dupa copii.

Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Subiect pe sufletul meu!
Si soacra mea e de treaba , dar ma enerveaza mai mereu. Ma suna zilnic de ma capiaza, daca nu-i raspund gasesc si cate 7-8 apeluri, cica vroia sa vada ce fac. Pe mine ma scoate din sarite cu telefoanele zilnic, asa ca de cele mai multe ori nu-i raspund. Si de fiecare data ma paraste lu' fi-su.

Mergi la inceput