Aspirante optimiste > 20 (347)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Am nuitat sa va zic ca ovulez in ziua 16, cu monitorizari!dar am fost la o nunta in fundul Germaniei chiar la ovulatie, ce sa fac si eu! Si era un frig!!!! 4 zile m-a durut tot aparatul dar am prestat asa ca doar nu era sa pierd o luna cu valori bune dupa ce facusem monitorizari si luasem closti!! Sa mai adaug ca al meu barbat a baut cam mult la nunta, bine ca nu l-am lastat sa bea decat vin si bere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Aoleu Mara, n-as vrea sa traiesc ce traiesti tu acum...uite copilul ... nu e copilul.
Mai poti dormi noaptea?

Prefer varianta mea...uite ciclul...nu e ciclul.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_k

Anidaz..intreb si eu...
E scurgere in buna regula, sau ...mai mult te patezi? La mine asa zisa nidare, a aparut exact in ziua in care trebuiau sa vina rusii si m-a tinut toata ziua..de am crezut ca , chiar imi vine... dar adoua zi a trecut! Era tot de culoare maronie! Deci...

Moni

http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png

Deocamdata nu pot spune ca curge,de aia nici n-am schimbat inca tickerul.Atunci pe la ora 11 s-a luat pe hartie,insa pana acum nu a ajuns pe tampon,dar asta e ,pe hartie a mai fost o data ca merg des la baie.Pana diseara au timp sa se instaleze ca la ei acasa.De durut nu ma doare nici acum nimic.Decat spatele,mai bine zis salele.Prea au venit ceas ,ca sa nu fie adevarati ,ce mai incoace incolo,asta trebuie sa fie.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Plec la magazin pana diseara la 19.Va anunt cum mai stau atunci.

poate luna asta da!

Nepoteii mei nazdravani

Ale,un sufletel norocos!

Mergi la inceput

Fetelor scriu multe mesaje ca vreau sa termin cu moderarea! Asa ca va intreb pe toate simptome de gravi, in care zi a cm aprox incep si cum se manifesta, !
De vitamine nu mai stiu ce sa cred ca toate fetele pe care le cunosc mi-au zis ca trebuie sa iei minim 4 luni inainte de sarcina si dupa aceea in fiecare zi! Stau in Budapesta si cum nu vorbesc maghiara m-am inprietenit cu fetele din comunitatea straina , cam de peste tot, si toate au aceeasi parere!

Mergi la inceput

Fetele toate faceti stimulari cu ceva sau incercati si pe cale naturala?

Vreau sa cred ca luna asta suntem 2 in sfarsit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

poate nu e, si eu am avut o sangerare mica in ziua in care trebuia sa vina uratii si uite acu ma freaca astia cu uite copilu nu e copilu, vorba lu ralu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adiutza spune:

am avut probleme cu net-ul...

anidaz, tiza mea draga, sunt fix in aceeasi situati ca si tine!
tocmai de aceea nu vreau inca sa declar Z1... poate totusi nu vor sosi rushii cu totul...

http://tt.lilypie.com/NrLpp3.png

Don't walk in front of me, I may not follow... Don't walk behind me, I may not lead... Walk just besides me and let's be friends...

Mergi la inceput

cica poti sa ai sangerari mici in zilele in care trebuia sa ai menstruatie si in primele zile de sarcina. tinem toate pumnii pentru adina...hai adina!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

Aoleu Mara, n-as vrea sa traiesc ce traiesti tu acum...uite copilul ... nu e copilul.
Mai poti dormi noaptea?

Prefer varianta mea...uite ciclul...nu e ciclul.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
http://tt.lilypie.com/VDwvp3.png

aoileu, nu pot sa dorm noaptea si nu am astampar nici ziua,macar de as fii mai linistita la servici,da nu am liniste nici acolo si eu tot la ale mele ma gandesc...

Mergi la inceput