Aspirante optimiste > 20 (347)
Raspunsuri - Pagina 16
monna3 spune:
Adina 

nu mai fi suparata, las ca va veni si vremea noastra sa fi mamici.
eu nu vreau sa ma mai gandesc atat de mult la asta, cand vrea DD sa vina bebe atunci va fi foarte bine, noi il asteptam
Monica, sper in curand 
http://tt.lilypie.com/3jmfp3.png
jasmine30 spune:
Anidaz, dar cand ai avut pata de sange? Poate era de la ovulatie, nu de la nidare, ca uneori si la ovulatie poti avea cate o pata mica de sange...
Poate trebuia sa prestezi in ziua aceea. Zic si eu ca mie asa mi s-a intamplat si am ramas gravi...Pacat ca am pierdut sarcina, dar din alte motive.
Si eu am patit la fel luna asta, adica am avut o mica pata de sange in ziua 16, dar nu am simptome de gravi asa ca... nu imi fac mari sperante ca ies doua linii...
anidaz spune:
Pata a fost in z24,iar eu am ovulat in z13-14,stiu sigur,deci ovulatie nu a fost,de aceea sunt asa suparata.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
mara-i spune:
hai adina nu fii trista

, noi suntem toate alaturi de tine si vine si bb cand vrea Domnul,o sa fie mai repede decat crezi(presimt eu ca o sa fie luna viitoare)...na ca ma transform si in mama omida ptr tine
mara-i spune:
eu tot ca pe ace stau, nu pot nici sa ma bucur,nici sa fiu trista.Dupa ce imi spune doctorul la s-ar putea sa am sarcina oprita in evolutie,si la eco nu s-a vazut nici urma de sarcina, ma duc fuga inapoi la domn doftor sa-mi dea analize de facut sau ceva sa-mi reglez menstruatia, si ce-mi zice dumnealui in timpul controlului:draga mea tu vrei copilul?pai care copil domn doctor...
zice el ca uterul s-a marit binisor,da ca e posibil sa fie mult mai mica sarcina decat am calculat noi...

si ies de acolo cu gura pana la urechi de se uita barbatemiu la mine ca la nebuni...el se astepta sa fiu imbufnata...na
mai fac un eco pe 4 oct.poate poate aud si eu o inimioara...
tineti-mi pumnii

moni_k spune:
Anidaz..intreb si eu
...
E scurgere in buna regula, sau ...mai mult te patezi? La mine asa zisa nidare, a aparut exact in ziua in care trebuiau sa vina rusii si m-a tinut toata ziua..de am crezut ca , chiar imi vine... dar adoua zi a trecut! Era tot de culoare maronie! Deci...
Moni
http://tt.lilypie.com/VoyPp3.png
mihaelacg spune:
uf anidaz, imi pare rau, pt z1.
priveste totusi si partea buna a lucrurilor, faptul ca-ti vine la 28-30 de zile.
e ceva si asta.
o pb in minus de rezolvat la dr.
sa mergi la dr. sa te apuci de investigatii serioase, ca trece timpul.
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
filmulet cu putzica lu bb 4 D
mitzica
13+
CarmenAlbu spune:
Anidaz imi pare rau pentru tine, stiu cum e sa astepti sa iti faci testul eu am in sertar o multime si nu stiu cand sa incep sa le fac!

Fetelor cate zile calatoreste ovulul fecundat? eu sunt in ziua 22 am avut sanse luna asta si nu stiu cand ar trebui sa incep sa simt ceva sau sa imi fac testul!
Beatrice te duci la macelar ii zici sa-ti toace 1 kg pulpa 200 g slanina si 300 g vita! 750 ml apa minerala cimbru piper sare bicarbonat 30-50 g le amesteci bine lasi vreo 3 ore si pe gratar! Sa nu faci mai multa decat daca sunteti multi ca nu e bine sa stea la frigider mai mult de cateva ore!