Copiluti de mai-iunie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 7
Mercedes spune:
Am venit de la sedinta lui cristi a fost ok.
In prima camera se joaca cristi cu bia fotbal cu o minge mica.
Bia urla la cristi ,,bia pase pase ,, .
tdi-bine ca ai scapat. Eu urmeaza sa merg maine daca nu mor pana maine de durere...
loreen spune:
Cuscra la mine bat covoare ... probabil ori machidonii ori magraonii o pun maine de-o chindie ...
In Croatia am cautat frati de-ai lor, dar am senzatia ca au ramas toti la noi ... unu cat de cat acolo de samantza dar nu s-a prins ... ma gandeam cand cu experimentul cu tunelul timpului ce-ar fi sa se intoarca Antonescu?! Am evolua si noi precum Praslea ... intr-un an cat altii in zece
Gabi eu luni am sedinta la scoala ... deja mi-am pregatit un cec in alb si astept darul ... la prima strigare s-a licitat un 500 de mii pentru fondul scolii , dar dupa evolutia euro din ultimele ore sigur suma va fi indexata ...aaa si sedinta se va desfasura in prezenta copiilor ...
Beatrice sa vezi ca apa am uitat sa beau iar aspirina nu servesc din cauza de stomac ... mai ramane sa suport durerea ... femeia aia e criminala ... amandoi antrenorii, si al fica-mii si sotia lui sunt fost campioni la gimnastica ritmica , adica meserie nu gluma ...
M-am bucurat destul pentru primele zile de gradinita ... azi la dus am vazut niste bube pe piele Deliei ... sunt doua variante fie dermatita din cauza caldurii excesive de unde si transipiratia fie din cauza mancarii de-acolo ... au spart-o-n fericire alea cu mine in ambele cazuri ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Cornelia spune:
Repertoriul din seara asta, printre lacrimi:
Nu ma mai duce la gradi! Mami nu ma obliga! nu imi place la gradi! Nu imi place de nici o doamna! Vreau cu mami! Nu vreau sa cresc (nu degeaba vroia el costumul lui Peter Pan
) Vreau sa stau asa mic! In viata mea nu ma mai duc la gradi! Nu mai vreau sa fiu barbat!
Of, am un baiat tare alintat si sensibilos, pe de o parte, dar pe de alta nici mie nu imi place la "scoala" lui. Sedinta cu parintii de astazi m-a lasat si mai nelamurita si nemultumita. Si pe cuvant ca nu sunt pretentioasa. La Maria a fost si e ok.
Tineti-mi pumnii pt. maine sa reusesc sa il scot din casa.
Va pupam si va dorim sanatate! Cred ca urmez si eu la dentist
.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
loreen spune:
vai ce hal de agramaticalitati am putut sa scriu ...
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Buna dimineata ...
" mami si m-am nervat cainele ala ...a latrat si atunci nu am butut dorm ... si atunci m-am trezit si m-am nervat...si nu putu sa cresc "
Ce frig poate fi afara ... am luat-o pe jos cu Gizel sa facem miscare ca-i aproape gradinita...si ca sa-mi mearga bine in we asta am sunat la birou si mi-am prelungit concediul de odihna cu inca 2 zile ca doar n-o fi foc , vorba lu' fii-mea "sa-mi bag piciorul in puii mei"
Ma uitam la gradinitza si am constatat ca baieteii conduc detasat la categoria plangaciosi ... fina-miu detine locul de onoare spre disperarea maica-sii ...
Au anuntat la teveu ca vor sa modifice programul scolii pentru 1-4 probabil sa inceapa scoala mai tarziu ... bun asa pentru ei ...si cine-i duce atunci daca parintii incep serviciul la 8?! Si astia mari care-s de dupa-amiaza vor termina scoala la 20?!Ca vorba aia dai intr-unu si tipa toti..
Laura cu
BIANCA si
DELIA
gabitzam spune:
Laura, e de belea fica-ta 
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
laura- eu am inteles de la radio venind spre servici ca pentru clasele I si II a vor ca scoala sa inceapa nu mai devreme de ora 8. Sper sa nu modifice in sus ora ca si asa il duc pe cristi la 7.30 sa pot ajunge normal la servici. Paiii si atunci cei de la gradi la cat vor merge? aiurea...
Mercedes spune:
cornelia- ce mamos e baiatul tau!
Bia e tot acasa azi sper sa fie apta pe luni la gradi.S-a adaptat rapid si in aceasta grupa partea proasta e ca inca nu fac dans si in fiecare zi imi vine acasa si imi spune ,, mami dans nu, mami dans nu,,.Probabil se asteapta sedinta cu parintii sa hotareasca ce doresc.
Spuneti-mi la gr. mica aveti lb engleza?
loreen spune:
Gabi fii-mea e la mijlocie III
... dar au o singura limba ...urlatul ... ca saptamana asta nu au facut nimic, dar nici nu vad vreun program ceva ca sa-mi dau seama cum decurg orele la ei
Laura cu
BIANCA si
DELIA
Mercedes spune:
laura- m ai bagat in ceata ce inseamna ,,mijlocie III,,?
Apropo de plansete -aproape toti copiii plang in grupa la gradi, mai nou bia incepe sa maraie acasa , nu are chef sa se dezbrace/imbrace singura asteapta sa fie stearsa la fundulet.... deci pana acum in loc sa fie mai bine merge mai rau. Sper sa nu se apuce si ea de plans.