Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (300)
Raspunsuri - Pagina 19
Biancas spune:
16 e raspuns corect stiam. Dar Sandra nu avea de unde stie si mi se pare aiurea sa aiba asa probleme.
La mate nu le-au adus testele...a zis ca poate marti cand vor mai avea ora. Dar i-a ascultat pe toti pe rand la tabla, le-a dat adunari, scaderi, inmultiri. 2 colegi de-a ei au primit nota 3 in catalog si carnet pt ca nu au stiut tabla inmultirii
grav zic si eu dar 3 e o nota de 
... Probabil asa vrea sa se impuna printre copii. Ma rog...nu va mai stresez cu problemele mele...
Irina ai putea sa incerci sa ii dai sirop de muguri de brad sau pin de la plafar.
Irinatunza am inteles acum. Pai...ar trebui sa incerce macar duminica sa si-o apropie putin poate poate nu te mai sufoca pe tine. Saracuta, iti duce dorul. Cu buni s-a impacat bine? Ca nu tin minte sa fi spus ceva atunci. Poate pt ca era cu verioara ei si se jucau a acceptat-o usor pe buni.
Maraki sucul cat e?
Ca eu numai
beau...berea nu imi place deloc. Lasa activele ca iar te doare capul ![]()
Andiaroro, Maraki bun raspuns, buna logica 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:
voi cu probleme eu cu decupari...mooorr
am decupat, am lipit, am colorat, ne=-am jucat placintica la cuptor, acum vrea tugule si iti cu zagar pe ei
.
Tugulele l-am terminat eu ca nu i-a mai trebuit, biscuiti cu zahar deasupra nu am gasit la metro....of...e greu sa stai o zi intreaga cu un copil. se plicitiseste repede, vrea toata atentia ta, nu mi-a dormit de amiaz.....
. si are la energie de speriat...eu sunt cam terminata, vreau sa dorm...dar nu pot.
si inca 2 zile cu el, caci tat-su lucreaza....
M-a sunat de la gradi, luni mai au o lectie demo la FTT. de ce naiba fac atatea nu stiu....cert e ca luni numai la 17 il iau
.
Ana si la voi e veselie mare cand merge cu tati la cresa. marco e innebunit cand il duce clau, sau merge dupa el, foarte-foarte rar, din pacate.
Irina incearca si cu siropul ala cu ceapa, nuca, chimen, si nu mai stiu ce era. sau cu muguri de brad, sunt o groaza naturiste, mai ales ca i-ai dat homeopate.
Maraki mi-ai facut sa ma gandesc cu nostalgie la oktober festul din trento in 2004. doamne ce fain a fost, exact la fel ca in video era atmosfera. dansam sus pe mese, chiar ne-au aparut pozele pe site...nebunie, ce mai!!! tare fain ne-am distrat...asa distractii mai rar in trento-orasul condus de popi
.
Irinatunza sper sa-si revina sabina, sa nu mai fie asa dispe dupa tine, e ceva de cand ati fost in spital. marco facea asa dupa vacante sau cand statea cu mine acasa, dar in cateva zile era ok, isi reintra in program.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Bianca nu mai tin minte de suc, cand ma duc o sa iti spun( dar eu imi iau in geanta cumparat din alta parte
)Tot zic sa ajungem, au mai ramas doua sapt. din oktoberfest dar a fost un timp uraaat...rece,ploaie....vreau sa ajung pt. ca nu am mai fost de 4 ani si atunci am stat doar 20 de minute ca ploua si era aproape pustiu pe afara
Cel mai frumos este sa te duci seara, sant luminate atat de frumos toate
A stai ca mi.am adus aminte, in hale se vinde doar bere si mancarea lor traditionala-carnati/crenwursti cu sos de curry( mie nu-mi place deloc ) si cartofi prajiti sau salata cartofi.Adevarul e ca am fost in hala doar sa filmez, nu am stat niciodata ca nu este genul meu ![]()
Giova cred ca ti.ar place aici
Vin foarte multi italieni, special pt Oktoberfest ![]()
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
T_Ioana spune:

Va mai amintiti de noi
?
Ieri dupa amiaza am ajuns si noi acasa. A fost destul de ok (exeptand faptul ca a plouat in 2 zile - primele ploi din sezonul asta
), sunt ffff multe de spus, dar daca mai merg in Turcia incerc Antalya
. Ce mi-a placut la nebunie: Pamukkale. Am fost atat de impresionata, numai pentru excursia de la Pamukkale si merita sa merg in Turcia. Sper sa pot detalia mai multe maine ca azi am fost la munca si sunt franta. Poze cand reusesc sa fac rost si de pe aparatul prietenilor. Maine dimineata am programare la dentist ca mi-au picat pansamentele de la cele 2 masele cand am ajuns in Kusadasi (cica de la zborul cu avionul
).
Pe Razvan l-am gasit ok (cu ceva muciosori si tuse rara), altfel decat mi-l aminteam
, pupacios si lipicios iar azi dimineata, pentru ca l-am dus eu la gradi a plans putin dupa mine (e a doua oara cand plange la gradi) dar e foarte fericit acolo cu copiii, au ramas doar vreo 10 in grupa de lb romana (s-au transferat multi la germana) iar eu sunt mai multumita asa, ca se poate ocupa draguta de educatoare de nevoile fiecaruia.
Sper sa revin si maine!
Va pup si noapte buna va doresc!
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
Giova spune:

azi noapte se pune marco pe un
, nu stiu ce a avut, nu s-a potolit nici cum. il iau la noi in pat...urla incontinuare. dupa cateva secunda face pipi
. in momentul ala am crezut ca o iau razna...iar spala lenjerie de pat, husa de saltea si saltea.
la ora 4 eu spalam salteaua...m-am dus sa dorm in living, dar s-a trezit iar piticul urland si cum nu se potolea, m-am dus si eu la ei. nu stim ce a avut, zicea ca nu-l doare nimic, dar plangea de mama focului. Intr-un final i-am pus pampers, un scutec impermeabil peste pata uda de saltea si la somn cu noi. Azi dim. la 9 am fost chiauna de cap...marco era la bucatarie vroia sa-si puna cereale cu lapte.
astept sa se termine de spalat husa si dau drumul la caldura...pun salteaua langa calorifer sa se usuce bine inauntru. azi dim. i-am mai dat 2 spalari. si mor ca nu gasesc protectie impermeabila pt. pat.
ce zi de tot kk am...azi noapte imi venea sa-mi fac bagajele si sa plec...nu stiu unde, dar vroiam sa dispar cateva zile si sa-i las in plata domnului, caci m-am saturat de adunat jucarii, spalat paturi si indurat crizele de personalitate ale piticului.
Clau are zile aglomerate la birou, lucreaza panba tarziu, si-n weekend...eu asa nu mai rezist!!!
Uite un motiv pt. care vroiam in Alba...macar ma mai ajuta si pe mine cineva in momente dintr-astea....
of doamne...fiecare avem cum ne-asternem...noi am ales sa fim departe de ai nostri, acum trebuie sa o scoatem la capat si la bine, dar mai ales la rau
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Maraki acum mi-ar placea oriunde, nu numai la oktoberfest.
In Trento ne-a placut asa de mult, cred, ca si din cauza ca era o sarbatoare in care te distrai, macar odata in an te simteai bine, caci in rest...tare conservatori sunt.
Bine...noi faceam lunar chefuri, dar zic asa in general...vedeam si noi o "mare multime" distrandu-se.
Ioana ma bucur ca ati ajuns cu bine, ca a fost frumos si ca l-ati gasit pe razvan bine. te asteptam cu detalii si cu poze. de ce zici ca altadata vei alege Antalya? nu a foist asa frumos, sau cum? Antalya e departe de Pamukkale, si noi am vrut sa mergem, dar cu un copil dupa noi....
vroiam ca in dim. asta sa-l duc la locul de joaca din mall si eu sa stau la o
cu vara-mea. dar uite ca nu pot. mergem dupa amiaza, dar va fii plin de copii inauntru si va trebui sa intru cu el.
fug la treaba....
.
un weekend fain sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
Giova spune:
pe unde sunteti doamnelor?
astept sa se trezeasca piticul si sa plecam prin mall si pe-afara.
i-am scos hainele de vara din dulap, si i-am adus gecile de iarna.
in rest mai nimic...spalat, o mancarica si atat.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
maraki spune:
Buna seara si de la noi,
Giova mai sant si zile rele, poate a visat urat Marcolino si din cauza asta a plans asa
Nu mai fii asa suparata, trec si momentele neplacute
mai nasol a fost ca te-ai apucat sa speli salteaua la 4 dimineata
Si eu cam tot asa mi-am petrecut ziua, o mancarica( ghiveci cu pui ) si in rest leneveala la tv
M-a sunat pe la 17.30 Giorgos de la maica-sa sa ma intrebe daca mergem la Oktoberfest dar n-am chef deloc de aglomeratie prin metrou
Nu-mi convine nici sa ramana Angelo la bunici pt. ca nu l-am lasat never sa doarma peste noapte in alta parte. Intru sa fac o baie si ma voi uita la serialul meu preferat " Lacrimi de iubire " Cam atat de la mine 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Ioana sa stii ca m.am gandit la tine ieri dimineata
chiar asteptam sa intri 
Giuseppe s-a logodit
cu sorella chelnerului care-i tine locul de sef
Banuiam eu ca ori e bolnav ori se insoara pt. ca nu a lipsit atat de mult niciodata de la rest. Mai vine tocmai in ianuarie in Germania pt. ca se pregateste de nunta
Acum incep sa-i simt lipsa
pt. ca in probleme majore stiam ca ne ajuta...sper sa fie bine si cu Michelle.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Maraki deci nu te-ai dus la distractie?trebuia sa-l luati si pe angelos cu voi, nu stateati mult si va intorceati acasa.
sunteti fata sef? e in Italia dinainte de a fi filmat restaurantul?
de unde este el din Italia?
Munchenul e aproape de Nordul Italiei: Bolzano, Trento. am facut cateva ore din trento pana la Munchen, anul trecut.
Eu am plecat cu marco la Mall. la spatiul de joaca am stat 40 min, 10 dinele le-a stat la mine in brate, uitandu-se cum se joaca niste copii la comp pe jocuri. e innebunit dupa jocuri/desene, orice e cu masini
.
La ora 1 ne-am intalnit cu Clau si cu vara-mea, am mers sus la KFC caci ii era foame piticului. de 30 min. am intrat in casa...a fost tare cuminte, dar eu sunt moarta de somn...parca totul se invartea cu mine prin mall, plin de lume/agitatie....urasc asta. eu merg in cursul sapt., dimineata, cand e putina lume, tare bine e atunci.
ma duc si eu la tv.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)