Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (300)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Noi tot fara apa. mai stau putin, sun la administratie sa vedem daca mai stiu ceva si pe urma mergem sa cumparam niste bidoane de apa. nu se mai poate sta asa....ne spalam cu apa plata, ma rog sa nu ne scape ceva sa folosim WC-ul , in secolul 20 in oras, naiba a mai vazut asa ceva.

marco s-a trezit tare ofticat pe tat-su', cand m-a rugat sa-i aduc ochelarii, mi-a luat-o marco inainte, i-a luat si din capatul camerei i-a aruncat pe hol catre Clau. Noroc ca nu s-au spart, dar zau de stiu ce are cu el....

irinutza si Ioana cu diaree? sunt o groaza de copii cu entero....
Mi-a zis mama ca si in Alba sunt cativa bolnaviori-dintre cunostinte.
sa speram ca scapam repede si ne redresam. probl. e ca marco nu vrea dieta. ieri a mancat peste, aseara iaurt de baut si rezultatul s-a vazut. mai bea ceai de menta si ii mai pun smecta in el.
de dim. a mancat cereale goale, iar a baut o canita de iaurt si un cremvusti. N-am ce-i face, deschide frigiderul, la ce ajunge isi ia el, la ce nu...ma striga pe mine sa-i dau.

azi e vineri, vine weekendul!!! pacat ca tati al nostru va lucra sambata/duminica.
o zi buna sa aveti, .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....aoleu ce vremeeu is tare friguroasa asa ca am scos ghetele si geaca pt la munca ...la tara cred ca o sa mearga numai gabi ca parca nu ma incumet sa bat atata drum cu copiii dupa mine si sa stau in casa

am dus fata la scoala...e grea matematica de a 5 a dar ne om descurcadar scoala ???las o incolo...m a capiat bianca ca vrea sa candideze pt presedinte de clasasi ce programa si argumente tb sa aibade ieri seara m a stresat sunt capie

GIOVA asa face si stefan ...mananca in perioada cand n ar tb numai tampeniihai ca o sa scapti,cat despre apa....macar sa fi anuntat ca opreai in cada
Irina o scumpa SABINA si o smechera
BIANCA ce ai drga ?astenie de toamna???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

neatza si-un rachiu sa treaca greatza
andiarro-salutarile nostre......
am pus noi poze tot in acelasi drop 5, pt cine are chef.....
dav mai bine la gradi, nu mai plange f tare, oar maraie, iar cand ma duc sa-l iau la 4 NU MAI VREA ACASA, ceea ce e superbine, inseamna ca-i place omuletzului.........
bombonica toate urarile de bine tie si familiei numeroase, nu stiam ca ai naSCUT, AM CITIT CA A SCRIS BIANCA...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

da mai, vin si eu de la metro, cu bidoane de apa dupa mine, ajung acasa si vine apa.
am auzit ca la ora 12 vine echipa de la Aquatim, dar am zis sa iau totusi...au venit mai repede si la 11.30 aveam apa. bine ca am carat ca proasta, am mai si stricat bani pe lipici, bloc de desen si foi colorate, al meu vrea sa lipeasca...asa ca la decupat cu mine si da-i de lucru.

Cosmi nu prea are rost sa mergeti la tara pe vremea asta, ploua..noroi...frig.
Anasol ma bucur ca e tot mai bine david la gradi. Pozele le-am vazut doamna, zilnic ma uit in dropuri, poate apare ceva nou.

gata, la lucru manual cu mine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la mine pt azi...
Cosmi nu am nimic draga...doar astenie de scoala . Astept sa vina Sandra de la scoala sa o sun sa vad ce a facut la mate ieri si ce a facut la romana azi.
Giova nasol ca nu aveti apa...si eu m-am spalat odata cu apa minerala...sa vezi ce clabuci facea .
Anasol David iti seamana tie, Ianis seamana cu sotul tau. Mi-a placut sala de grupa de la gradinita. Foarte mare si moderna. La Dani la gradi grupele mici nu au decat o sala la dispozitie, adica acolo dorm, acolo mananca, acolo fac acivitati. De la grupa mijlocie vor avea 2 sali...una in care or manca si dormii si una in care vor face activitati. Asa era si la Sandra.
Maraki au fost bune sarmalele? Cam scumpa berea pe acolo pe la voi la festival ..Cumperi una sa ai ceva pe masa si apoi completezi cu berea ce o duci de acasa si o ai in buzunar . Am vazut odata la discoteca ca asa procedeaza unii tineri care nu sunt asa instariti...in discoteca e scump totul. Romanul tot smecher ramane orice ai spune .
Ali mai spune-ne ce faceti, tot singure fara tati sunteti?
Irinatunza grea problema ai cu Sabina...e cam rau sa fie copilul dependent de tine. Prosteste-o cu ceva sau nu mai sta atat cu ea...sa stea si cu tati sa se obisnuiasca si cu el (ex sa o scoata tati in parc si tu sa nu mergi, sa mearga doar ei impreuna la cumparaturi sa ii cumpere ceva frumos...) Doar asa o faci sa accepte si pe altcineva. Parerea mea normal
Problema de mate recapitulare din cls a IV-a (din memorie):
Intr-o cutie sunt 13 bile rosii si 15 bile albe. Vreau sa extrag o bila rosie fara sa ma uit in cutie. Cate bile trebuie sa extrag pt ca in mana sa fiu sigura ca am cel putin o bila rosie ??
Pai n-au facut in clasa a IV-a asa ceva . Si au avut tema de casa...noah...chinuie-te si fa-ti tema. Si inca sunt la recapitulari...

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinatunza spune:

Bianca, ai si tu dreptate , sa mai mearga si tati cu ea. Dar tati ajunge zilnic la ora 22 acasa, uneori si simbata la fel. Duminica mergem toti la Carrefour , dupa aia papam impreuna si somnnul de dupa amiaza si s-a dus ziua.
Si azi la prinz cind am sunat sa vad de-a mincat ceva, a raspuns ea si dupa ce mi-a zis ca a papat tot, ma intreaba daca nu vin acasa pt ca a papat tot. Si evident ca a inceput sa plinga.
Nu era asa dependenta de mine; totul s-a schimbat de cind a fost bolnava in august si a fost atit de terorizata cu spitalul.
Si aseara la somn imi zicea: "asa-i ca nu pleci mami sa aduci bani , ca e noapte afara".

In rest, ce sa va zic de ea. E vesela, toata ziua cinta si danseaza, deseneaza si picteaza , vorbeste foarte bine si stie o multime de lucruri.

Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina

http://www.dropshots.com/irinamav

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Daca esti un super ghinionist-16. 15 ca sa fii sigur sa scapi de toate alea albe si atunci a 16-a e sigur rosie...asa zice logica mea strecurata printre o puternica durere de cap.
Irina - de un litru sunt berile. la o juma de litru sunt doar alea de grau slab alcolizate pt femei (eu nu ma ating de bauturi, dar stiu tot, adica asa imi amintesc)...stai sa apara Maraki ca da ea mai multe detalii locale.
Giova- bine ca ati scapat cu apa...noi nu avem de miercuri tel si internet acasa. cica au facut lucrari sa ne mareasca debitul sia disparut tot. ziceau ca se rez in 72 h -sper!

Eu am intrat acum special ca am uitat cel mai imp lucru din ultima perioasa : Sa o felicit pe Bombon viitoarea soacra cu 3 gineri.

Alex era in extaz de dimineata ca l-a dus taica-su la cresa....cum nu prea a gasit el cui as se laude, a zbughit-o sa-i spuna lui nenea administratorul.noi plecam toti 3 de acasa, dar ne despartim la coltul blocului.astazi nu a fost scapare....l-a tras de mana sa treaca starda de cum am iesit din bloc ca sa fie sigur ac mereg cu el.

revin- ma duc sa-mi pun un ceai.

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Heelo,

16,16...are dreptate Ana Oricum mi se pare foarte aiurea sa existe astfel de probleme in cls a 4-a Bianca mama, ai astenie de scoala sau astenie de forum
irinatunza hai ca iti pun un filmulet din hala de la Oktoberfest, iti faci o idee cum sant halbele de bere( cred ca nu sant de 1 L pt ca mi se par mici si ca si cum nu ar fi deajuns, jumate de halba e cu spuma ) Giorgos nu este acasa, il intreb diseara de cat sant halbele oricum sant super scumpe, la rest unde lucrez eu( de lux ) o bere la jumate costa 2.60 euro.

http://de.youtube.com/watch?v=DZqI0tjgzvM&feature=related

Giova ai carat degeaba apa, lasa ca nu strica sa o ai in casa

Anasol o sa intru la drop Asa zic si eu, ala mic seama cu tati si David cu tine

Astery ce faceti?
Irina de Constanta? Cum mai e Mariolino?

Angelo este la socrosenii, astazi vreau sa fac putina curatenie( de fapt a mai ramas praful de sters si baia ) am pus o masina de spalat,trag pe cd Prison Break seria 4 si ma retrag in dormitor.

Silvie nu te.am uitat cu filmele, ma gandesc inca....

surpiza mare pe la active Ce e cu generatia din ziua de azi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

http://de.youtube.com/watch?v=DZqI0tjgzvM&feature=related

la Looping-ul de la minutul 2.54 m-am dat si eu cu Robert, tin sa va spun ca este ORIBIL! Ai o senzatie naspa rau de tot Ce urmeaza dupa el, pe la min 4 este noutate, as muri daca m-as urca acolo

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Aici sunt....cu un ochi peste tot.Aveam treaba dar m-am lasat ca acuma am realizat ca e vineri, ca Marian a plecat la Brasov ca are meci si ca eu mai am putin de tot si poate ma mut sapt viitoare.
Mario tot mai tuseste , ba azi nopat enu dar mai baga ziua mai nou. Nu am gasit pe nicaieri infanrix dtp.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput