Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (300)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gata sedinta.....a fost ok dar diriginta care i de mate e de o blandete iesita din comun...abia se auzea ce vorbea..dar fff de treaba si a fost foarte degajata si la obiect

sunt tareee multumita ca s a luat hotararea de a se face cat mai urgent uniforma...asta pt ca aveam o piatra pe inima ca ma rugase bianca sa nu fiu eu mamica care ridica aceasta pb ca or sa se supere copiiideja a inceput....offff ce m o astepta nu stiu dar nu vreau decat sa fiu calma si sa iau deciziile cele mai bune in ceea ce priveste libertatea,scoala adolescenta fetii asteia care i o super independentasi asta spre fericirea matusilor care nu stiu cum s o atraga spre

ele]

GIOVA e bine ca l ti pe marco acasa
DMELLI bine ca te ai dus din pripa cu nazdravanul
MARAki vreau si eu ceva cizme.....am primit bonuri cadou de l
a scoala pt ziua mea si as vrea ....un sutien triumph si o
pereche de cizme sper sa mi ajunga bani
BIANCA ce au pregatit finii??????
silvi si pe puiul mic...e o placere sa citesc ce scri
as vrea sa aud ce mai fac....cuscraaaaaaaaaa ANYMONI,TIOANA,MIHA,ALI,MIRELAAAAAA,BOMBOOOOOO,BUMBITA,PAULA aaaaa si DANA ENE hai fetelor ce mai faceti???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la noi tare frumos a fost azi afara, asa ca...de la ora 16 pana la 19 afara am stat.

a dormit azi la pranz, dragul meu...uitandu-se la tv. m-am pus si eu langa el, la un film si am mai si atipit. trai bun am cu copilul acasa.

M-am laudat eu ca a mancat orezul ala, dar pana la ora 20 cand a mancat putina branza cu banane, nu a bagat altceva in gura.
Nici kk nu a mai facut, cred ca l-am constipat cu imodiumul ala si jumatate din Smecta.
maine il voi duce doar la FTT, in rest il tin acasa pana luni.
As fi putut sa-l duc la gradi, dar daca tot am scutirea aia...macar profit sa stea cu mine.
ma gandeam chiar sa mergem in A;lba, daca tot e si fina/prietena mea din Spania, dar mi-e groaza de drum...daca aveam mai mult tupeu sa merg cu masina, era altceva.....
Silvia eu i-am luat de data trecuta Milumil dintr-ala cu HN....dar nu-i place. de fapt marco nu mai bea laptele...daca i-am scos suzeta, refuza si sticla de lapte. asa ca ori il mananca cu cereale/biscuiti, ori bea sana/iaurt de baut/actimel.
Ma bucur ca se vede efectul granulelor la Alain. super ca deseneaza, chiar daca cu degetele, Marco nu-si face cai ferate si sosele, dar am vazut ca deja deseneaza in contur, incearca sa nu depaseasca linia, se vad progresele fata de prima imagine colorata (ma refer la cele de la gradi, acasa se joaca, rar facem activitati).
maraki chiar in seara asta i-a descarcat si clau lui marco cartea Junglei, dar in engleza, nu am gasit-o in romaneste. E pasionat de marsul elefantilor, de cum canta si danseaza pantera, ursul si Mowgli (nu stiu cum se scrie exact).
Cosmi ma bucur ca iti place diriginta Biancai. doamne ajuta sa mearga bine in noul an scolar.
Pai dca vrei sutien de firma si cizme, se pare ca ai primit o suma frumusica de ziua ta. sper sa-ti gasesti.

ma duc si eu in pat, sa vad finalul filmului.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine...vad ca tot ultima nimeresc sa scriu...
Am fost azi la sedinta la Sandra...am stat vreo 2 ore....Nelu a stat la sedinta cu parintii 30 min dupa care s-a dus la sedinta pe scoala ca iar a fost ales presedinte pe clasa . Acolo trebuie alti bani, alta distractie ca nu au primit fonduri de la primarii si trebuie cumarate, facute...stiti voi. In clasa trebuie perdele, trebuie raschetat parchetul si cumparate guri dinalea de leu pt cuier.
Romana si mate dezastru.. au niste profi severi...doamne fereste...le da de lucru la mate zilnic exrcitii, probleme...scrie cate 3-4 pagini de caiet . La romana nu mai zic...ca deocamdata sunt la imnul tarii...sa stie imnul..plan de idei...etc. Parintii i-au spus dirigintei sa ii spuna profului de mate sa o lase mai moale cu temele ca nu doar la mate au de facut . Toate materiile sunt importante,,,la toate se aduna medile pt a ntra la liceu nu doar romana si mate. Am inteles ca le va da 100 exercitii si probleme de vineri pana luni...asta in clasele 6-7...sa vedem acum.
Noah...am incheiat cu capitolul asta...poate pe unele nici nu le interseaza problema scolii deocamdata.
La fini a fost bine...tocmai au venit zlele trecute din Grecia si mi-au adus o ciocolata Milka dinaia de 400 g cu napolitana ..in Roamania inca nu este . Ne-a servit cu apertive si cartofi prajiti cu cotlet la gratar si carnat + mujdei binenteles . Ca desert a pregatit tort de inghetata dar cum am dus eu tort...am preferat sa mancam din tortul dus de mine. le-am cumparat si un tablo...dragutz. Noah...a fost o seara frumoasa .
Dani un smecher... e incantat ca maine la gradi vine treatrul de papusi..."Alba ca zapada"...ne-a costat 3 lei...cand i-am spus a maine va vedea piesa...s-a bucurat si cred ca maine sigur nu va mai spune ca nu merge la gradi . La gradi a dormit, a mancat dar cica nu ca altadata. In rest...e ok.
Giova bine ca v-a trecut cat de cat direea.
Irina deci ceva la gat v-a spus ca aveti.. mai eu nu ma stiu cu homeopatele ca nu am consultat nici un medic specializat in homeopatie. Dar e logic ce zici tu...cum e si cu antbioticele...ca doar nu la fel reactioneaza medicamentul la copilul meu sau la copilul tau.
Silvi maine la gradi nu? parca asa spuneai daca retin bine ca de joi il duci.
Maraki pofta buna la sarmale. Fac si eu sapt viitoare ca mi-ai facut pofta
Cosmi la noi nu s-a ridicat problema uniformei...nici eu nu am zis nimic in clasa si nu s-a sesizat nimeni, nici la sedinta pe scoala nu s-a ridicat problema si eu am uitat sa ii spun lui Nelu sa intrebe. Dar mie imi e totuna...deocamdata nu fac parada modei ca sunt prea mici. Si Sandra nu prea e genul care sa fie cocheta ..of cat ii mai spun ...are o gramada de haine acolo dar daca ar fi dupa ea ar merge o sapt cu o bluza . Dar nici nu vreau sa ii dezvolt prea tare inclinatia spre a schimba zilnic tinuta...ii sugerez asa discret....ca are destule sa le mai shcimbe.
Cam atat cred...nu stiu care ati mai scris...
Eu beau ceai verde (de slabit cica) si imi deschid ciocolata Milka . No pot sa slabesc nu?
V-am , noapte buna.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

A...am primit noile cataloage de la Quelle...sunt vreo 5-6...multe oricum...sunt lucruri faine dar unele au niste preturi .

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova ai scris bine Mowgli, si Angelo tot la fel de atent se uita cand e vorba de cantece M-am bucurat ca nu am dat banii degeaba, la ce ai scris ca se uita Marcolino, e valabil si pt al meu Vreau sa.i cumpar si Ratatouille ca ce am tras eu pe DC++ se vede nasol rau.
Cosmi spor la cumparaturi
Bianca cataloagele sant groase? Alea mari si groase apar 1/an,sant scumpe rau la ei, aici lumea cumpara mai mult tv, masini de spalat,chestii din astea in rate, pt imbracaminte nu merita ca poti gasi in magazine mai ieftine si pe probate.

intru maine, bag un film si mananc sarmale noapte buna tuturor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova vroiam sa iti spun ca este si Cartea Junglei 2, mi se pare si mai simpatica ca prima.De cenusareasa nu mai zic ca are 3 parti dar sunt tare frumoase toate, la cenusareasa Alain ii zice Leana mor de ras nu stiu de unde si pana unde.Uita-te daca nu le gasesti pe Amazon ca noi de acolo luam f multe, in romana nu o sa prea gasesti ca nu se cumpara si de aceea nu fac ca ma intrebat si noi asta. Cum se simte Marco?
Cosmi si mie imi e dor de uniforma din scoala generala era simpatica si chiar ca facea copiii sa se simta toti la fel, sincer nu stiu zau daca se mai pot reconstitui toate astea acum.
Maine sper sa mergem la gradi acum imi zice Jean ca l-a ascultat la plamani si ca are ceva raluri, asat mic nu tuseste si horcaie din cauza asta ca nu elimina secretiile, am terminat azi cu antibioticul dar trebuie sa ii dau cisteina sa tuseasca....of ca abia astept sa scapam.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neataaaaaaase pare ca asta mi e ora de trezire...mai stau un pic si trezesc si fata ca are ceva de invatat la engleza

uniforma va fi gri...cu fusta sau pantalon ,vesta si camasa alba,nu mai conteaza cum e important este ca au decis sa faca

BIANCA noi bani nu am dat,a rams sa dam 15 pt fondul clasei in rest scoala arata super bine asa ca am scpat deocamdata
GIOVA pai zic sa mi ajunga banii adica bonurile cadou...am primit 7 bonuri fiecare cu suma de 50 ronasa ca sper sa ma incadrez daca nu...are gabi grija sa fie liniste in casaimi da o prima el

azi merg sa platesc taxa la facultatece as fi facut cu banii aia...mi as fi luat un palton....vineri am vrea sa plecam pe la tara ca n am fost cam demult dar am vb cu fabi si i am zis ca daca ploua sa se duca el cu bianca ca n am chef sa stam numai in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

as scrie eu mai multe, dar al meu e pleostit tare si nu vrea decat in brate.
a inceput de dim. ca vrea sa vomite, asa ca bine nu este. am sunat la gradi si mergem la FTT, sper sa il las acolo si sa plec, nu vreau sa mai particip si eu la lectie.

imediat plecam pana in Real, sa facem cumparaturi, revin cand doarme, sper sa va pot citi si sa si raspund.
.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Buna gagici...
Azi Dani s-a smiorcait putin la gradi...ma si mir ca de 2 zile nu a mai plans...plangeau cativa copii in grupa si poate deaia. Pana la urma am plecat impacata ca s-a calmat, l-a luat si educatorea si i-a spus ca daca mananca tot va venii Alba ca Zapada si cei 7 pitici.
In rest...nimic nou sub soare...
Maraki este si un catalog gros marime A4 (nu mai sunt ca pe vremuri A4..), si altele mai subtiri...cu haine special de bebe, unul doar cu jucarii de copii...etc.. Oricum au niste preturi de pe mine ma doare capul . Daca stau si ma gandesc ca de undeva trebuie sa isi scoata cheltuielile pt tiparirea cataloagelor, trimiterea lor, nu toti clientii comanda...etc.. pantaloni ce i-am cumparat la Nelu de la magazinul de langa mine cu 55 lei in catalogul lor sunt 99 lei, exact identici, aceeasi firma, acceasi culoare tot absolut . Deci...adaos frumusel .
Giova pai de ce il mai duci daca nu se simte bine Marco? Da-le incolo de lectii cu stele...ma gandesc ca il duci doar pt CD ala...pe care o sa vi-l faca.
Silvi il mai duci pe Alain la medic sa il consulte? Il ia la gradinita daca mai tuseste?
Cosmi noi am dat 30 lei fondul clasei si mai trebuie sa dam 15 lei fondul scolii pt trim 1 + 15 lei engleza ca ti-am spus ca au profesor din America si ii platim chiria . Dar asta e nimic pe langa cat am dat la Dani...100 lei . Sanatate sa avem ca in rest...le avem pe toate. Cumparaturi placute, sa iti cumperi lucruri frumoase
Prietena mea cea mai buna cu finutul cel mic au plecat azi in Turcia in Side...deja sunt acolo cred sau pe cale sa ajunga. Am vb cu ea din aeroportul Cluj...cica era plin de lume Deci inca se mai merge in concediu ...cine poate si nu are nici copii la scoala .
Mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimi,

asta vroiam sa iti spun si eu Giova: de ce sa-l duci pe Marco la curs daca nu se simte bine?

fii-miu nu a vrut sa manance nimic dimi....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput